Gjesteblogg – Snowboard er livet

Hei, vi er to gutter fra Røros som liker å kjøre snowboard. Vi heter Imre og Vetle , og er 13 år. Her bor vi sammen med storebroren vår Hauk, og mamma. Røros ligger på fjellet, så her er det alltid mye snø om vinteren. Vi stortrives her, og vi er mye ute.

Når vi kjører snowboard, er det viktig med varme klær som puster. De må også være behagelige, og være lett å gå med- for vi beveger oss mye. Vi har prøvd ut vintersettet til Stormberg, og vi er kjempefornøyd. Vi har prøvd det i all slags vær. I sterk vind, og i puddersnø fungerer det kjempebra! Vi har også brukt klærne i skikkelig kaldt vær, her kan det fort bli ned i minus 30 grader. Uansett har vi vært varme, tørre og har kunnet holdt på ute i flere timer. På de kaldeste dagene brukte vi ullundertøyet fra Stormberg. Det klør ikke, og det holder oss gode og varme. Vi synes også at settet fra Stormberg har kule farger. Det er viktig for oss, vi bryr oss litt om hvordan vi ser ut når vi kjører.

Rennemo

Vi kjører snowboard fordi det er en skikkelig artig sport, og det ligner mye på skateboard. Skateboard har vi holdt på med i nesten fire år. Snowboard begynte vi med i fjor. Vi må ha god balanse, spenst og styrke for å kunne gjøre triks på brettet. Det er også veldig viktig å ha god tålmodighet, for man blir ikke god med en gang. Det hjalp på veldig at vi har kjørt skateboard fra før.

Vi anbefaler klærne på det sterkeste! De er kule, varme og behagelige, og de holder oss tørre uansett hvilket vær. Klærne holder godt, etter mange dager ute i fjellet. Vi kommer til å bruke klærne en lang stund fremover, helt til vi trenger et større Stormbergsett.

Vinterhilsen fra Imre og Vetle!

Plaggene guttene har testet er Bessheim vattert jakke og bukse, Skred vattert jakke og bukse, og Rosendal ulltrøye og –longs.

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
 1. Hei Anne Berit,

  Og takk for henvendelsen din. Så leit at buksen ikke svarer til forventningene.
  Stormberg har 3 års garanti på våre plagg, det inkluderer blant annet glidelåser og knapper. Vi vil gjerne se på buksen for deg,
  og håper at du har anledning til å besøke en av våre butikker eller kontakte oss direkte på epost support@stormberg.no
  så vil vi hjelpe deg videre.

  Mvh Hilde, Stormberg

 2. Sønnen min har Bessheim bukse , den er bra den bortsett fra knappen og glidelåsen, disse sitter ikke fast. Knappen og borrelåsen går opp lett , det gjør glidelåsen også. Denne buksa ble kjøpt 27. nov ,og ikke brukt før det ble ordentlig med snø. Ellers er jeg kjempefornøyd med Skogstad-barneklærne.

Comments are closed.