Stormberg + TORO = sant

Har du fått en Rett i Koppen sjokoladedrikk når du har handlet i Stormbergs nettbutikk? Eller funnet et gavekort i en av Rett i Koppen sjokoladedrikk-eskene? Da lurer du kanskje på hvorfor. Det er rett og slett fordi Stormberg elsker rastepauser og varm sjokolade, særlig på tur…

…og derfor har vi inngått et samarbeid med TORO og Rett i Koppen sjokoladedrikk. For hva er vel viktigere å ha med i sekken på søndagsturen enn noe varmt å drikke? Ok da, bortsett fra mat, tørre sokker og en varm genser. Uansett viktighet, denne varmdrikken er en god turvenn på både små og store utflukter.

Kampanjen vår med TORO involverer 500.000 produkter i dagligvareforretninger over hele landet, og det er lagt ut 300 gavekort som kan brukes i Stormbergs nettbutikk. Hvert av gavekortene er på kr.1000,- , og er du heldig finner du ett av dem i Rett i Koppen sjokoladedrikk-eskene.

Toro

Se etter eskene med kampanjebudskap neste gang du handler, så kanskje du kan juble med «kakaobart». God tur!

Se også bloggposten; Det er ikke morsomt å spise sin mat…joda, det er det!

Hilde – Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Comments are closed.