Turglede til den vordende mor

Venter dere en liten en? Vil du ut på tur, men er manko på funksjonelt sports- og turtøy med passelig passform? Selv en liten tur kan bli litt lei hvis ikke turantrekket er behagelig, men nå trenger ikke den voksende magen være noe hinder for å komme seg ut på tur. Visste du at Stormberg har en egen kolleksjon med mammaturtøy?

Kolleksjonen består av en teknisk skalljakke, en turbukse og en fleecejakke. Både den tekniske skalljakken og fleecejakken har praktiske løsninger som gir muligheten til å øke omkretsen rundt magen med en glidelås i sidene. Buksen er en myk og behagelig turbukse med en svært god stretch, og den har en bred elastisk linning for ekstra støtte over magen.

Mammaturtøy 2

Aldri kalde mager, herreklær, syltestrikk i linningen, synlige truser, bukseseler og sikkerhetsnåler, endelig! Ta en titt på våre glade turtips for å få ideer til koselige ting dere kan gjøre på tur, her finner du glade turtips for små og store turer. God tur.

Se også bloggposten; Hva er egentlig det #-tegnet?

Hilde Sande, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer