Pakkeliste for søndagsturen

Søndagsutflukten står for tur, og bekledning er i boks. Sekken er pakket med varm kakao, turmat og et par appelsiner. Dette er som regel tilstrekkelig for en frisk liten tur i den lokale skogen, men det kan likevel være smart å ha med seg litt ekstra i tursekken.

Vinter som sommer er turer en fin måte for små og store å tilbringe minnerike stunder sammen. Gjør litt mer ut av turen enn bare lufting av hunden ved å ta med noen få ting som gjør en rusletur til en utflukt. Her er noen pakketips til vinterturene:

  • Sitteunderlag til kakaopause
  • En ekstra lett fleecegenser som du kan kle på deg ved behov.
  • Tørre votter for de som vil leke litt i snøen
  • Tørre sokker
  • En liten pose til søppel
  • Ved/tennbriketter og en turøks, så kan du lage et bål 
  • Pølsepinner eller kniv til spikking (ikke glem pølsene)

Blefjell 17799, 17838 Veiviser 17872, Snomyr 16507, Fond 6863, 15357

Selv en kort tur kan bli litt lei hvis man ikke er riktig kledd . For trange sko, våte votter eller plagg som ikke holder små (eller store) kropper varme og tørre. Du har vel ikke glemt de kalde og våte turene du ble dratt med på da du var liten? Sørg for at unger og voksne får en positiv opplevelse av vær og vind. Da blir det flere utflukter på dere!

Små turer gir også store opplevelser. Ta en titt på våre glade turtips for å få ideer til koselige ting dere kan gjøre sammen. Vi ønsker deg en riktig god tur.

Se også bloggposten; 10 gode grunner til å gå på tur

Hilde Sande, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer