Takk

Takk – et ord vi bruker flere ganger daglig. Takk for maten. Takk for hjelpen. Takk for besøket. Er det tomme ord, eller kommer takknemligheten innenfra? Vi ser  tilbake på 2013 og alt vi har å være takknemlige for.

Vi har nettopp vært igjennom en høytid hvor nordmenn har brukt over 50 milliarder på feiring og tilbehør. Vi har har forhåpentligvis sagt takk hundrevis av ganger.

Vi i Stormberg har lagt bak oss et år med rekordhøy omsetning. Takket være turglade nordmenn og svensker som har kjøpt mer fra oss enn noen gang før, har 1%-avsetningen fra våre Kunders kjøp bidratt til en rekordhøy andel til samfunnsnyttige formål. For oss i Stormberg betyr det ikke bare god vekst, men også utvidet mulighet til praktisere vår misjon; å gjøre verden til et litt bedre sted.

Og det er vi ekstra takknemlige for.

Høstbilde

I løpet av 2013 har vi sett mye takknemlighet. Vi har med varmt hjerte mottatt klemmer som har vart akkurat så lenge at du vet de betyr noe, de få sekundene ekstra. De få sekundene som gjør at man blir litt rørt og vet man har gjort noe som betyr noe for andre. Og vi kan oppleve det hver og en av oss. Fra et lite barn som ikke trodde de skulle få noen julegaver eller bli invitert i bursdager, eller fra det voksne paret som ikke forventet at noen av dem skulle bli tilbudt en jobb.

Vi kan alle bidra til en litt bedre verden. Så enkelt, og så vanskelig er det. Og i bunnen ligger takknemlighet. For å kunne gi videre er det viktig å vite at man har, og at man kan. Det dreier seg ikke om penger, men om ressurser i form av nestekjærlighet og omsorg. Det dreier seg om å være takknemlig for det man har og vite at man med små grep kan bidra til at andres hverdag blir litt bedre. Hold oppe en dør, gi bort et smil eller hjelp noen som trenger det.

Vi i Stormberg føler stor takknemlighet for året som har gått. Et år som startet med at vi ble kåret til Årets Sørlandsbedrift av regionsavisen. Det gjorde at et løfte måtte holdes. Et løfte om å gå Sørlandet på tvers, 264 kilometer i godt selskap. Jeg fikk følge av mennesker på korte og lengre strekk. Alle med en historie å fortelle, og alle like viktige. Enten de var påtroppende statsminister eller tidligere innsatte. En tur som satte spor.

Gjennom en sommer som overgikk all forventning, nøt vi sola og tok vare på varmen inni oss langt ut over høsten. En høst som gav både utfordringer og glede. Utfordringer vi taklet fordi vi stod sammen og var et team, noe vi også er takknemlige for.

Det vi kanskje er mest takknemlige for er dere, våre Kunder og følgere. Våre støttespillere. Dere er en større del av teamet enn dere kanskje tror. På grunn av god kommunikasjon og flotte tilbakemeldinger, både direkte til våre Stormbergere og via sosiale medier, har dere bidratt til at vi har kunnet videreutvikle våre produkter, vår virksomhet og vårt sosiale engasjement. Dere har foreslått og stemt frem nye produkter, nye fargekombinasjoner og nytt design.

Og dere som følger Stormberg i sosiale medier, er den direkte grunnen til at fem flotte organisasjoner har mottatt nesten 400.000,- kroner. NOAH, Ja til lindrende enhet for barn, ME and You, Foreningen for Omplassering av dyr og Norsk Luftambulanse, har alle blitt foreslått og stemt frem i sosiale medier som verdige vinnere av ulike sponsorat. Og takknemligheten har vært stor. Det har vi fått merke på kroppen. På klemmene.

Takk for at dere hjelper oss å hjelpe.

Vi lover å gjøre vårt beste også i det nye året.

Les også bloggposten; Litt av vår stolthet.

Steinar – Stormberger
Steinar-bloggbilde-0313

Kommentarer

Kommentarer

Posted in Ukategorisert
Bookmark the permalink.
2 Comments
  1. Man kan ikke unngå å bli berørt av deres blogger og websider ! !
    Jeg tillater meg å sende en søknad i egen e-post om gave / SPONSORAT som bidrag til videre utvikling av spør-bestefars webside, og forprosjekt for etablering av en app for å nå barn og unger som gjerne vil kontakte oss fra deres yndlingsverktøy– mobilen.
    Vennlig hilsen
    Ingar Clausen

  2. Opp, opp, opp! ~ peker alle pilene! 🙂 Og det er mer enn VEL Fortjent! 🙂
    Et Riktig Godt Nytt År Ønskes Dere Alle! 🙂

Comments are closed.