Varme hjerter med gavebånd på

Det finnes mange varme hjerter der ute med mange gode initiativ som bidrar til at livet blir litt lettere for mennesker med utfordringer. Dette er historien om et av disse initiativene.

Da Hilde gikk på Sykepleierskolen for mange år siden var hun ung, langt hjemmefra og litt ensom. Gleden var stor da en venninne et år laget en adventskalender til henne. Nå mange år etterpå, husker Hilde dette som en varm og omtenksom hendelse. Det var tanken på denne hendelsen som for noen år siden fikk henne til å ta kontakt med Stormberg for å få hjelp til å lage adventskalender til mennesker hun møtte gjennom jobben sin som sykepleier.

20131129_132057

– Gjennom jobben min som sykepleier møter jeg mange vakre mennesker med så altfor store utfordringer i livet, forteller Hilde. -Utfordringene kan blant annet være ensomhet, skam, rus, sykdom, arbeidsledighet, brutte relasjoner, sorg, tap og økonomiske bekymringer.

Disse menneskene ønsket Hilde å vise den samme omsorgen som hun selv opplevde fra sin venninne.

20131129_133116

Med hjelp fra venner, familie og naboer, gjør Hilde en flott innsats med innsamling av gaver, innpakking og utlevering.

– Det er en veldig sterk opplevelse på mange måter. Jeg tror faktisk ikke at et juleball på kongens slott kunne måle seg med de disse hjertevarme julebesøkene, smiler hun.

Stor respekt til Hilde for et flott initiativ og en liten oppfordring til våre følgere sånn på tampen av 2013: Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.

Les også bloggen om de siste vinnerne av Stormbergstipendet.

Kine Fredheim -Stormberger
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer