Selvsagt er merkeklær best for barna

De siste ukene har det rast en debatt i sosiale medier om hvilke merker vi kler opp barna våre i. Vi vet at logoene sier noe om hvilke valg vi tar for våre barn. La merkene bak telle mer enn merkene utenpå plagget.

Barna våre er det mest dyrebare vi har, og de fortjener det aller beste. Det aller beste er ikke nødvendigvis reflektert på utsiden av tøyet. For oss i Stormberg er det ikke viktigst hva merket utenpå plagget sier.

Det aller viktigste er merkene som symboliserer hvordan plaggene er laget.

logoer

Kjenner du symbolene for etisk handel og miljøansvar like godt som du kjenner symbolene for de store merkevarene? Vårt ønske er at de skal bli viktigere enn de etablerte svosjene, symbolene og smådyrene som viser at et plagg stammer fra en spesiell produsent. Vårt ønske er at mødre og fedre skal spørre hvorvidt genseren til minstemann er laget av ull eller pels fra dyr som ikke blitt behandlet bra, eller er satt inn med kjemikalier som er skadelig for sart barnehud.

Javisst er vi merkebevisste, men kanskje ikke på de merkene du tror.

For oss er det ekstremt viktig å drive på en måte som er bra for både mennesker, dyr og naturen. Vi skal sette spor, men det skal være de rette sporene. Vi skal påvirke, men i positiv retning.

Barna våre fortjener det beste, og det jobber vi med å gi dem.

Les også bloggposten Priser som lønner seg.

Kine Fredheim -Stormberger
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer