Venner i pels

Norsk natur er majestetisk og vakker, og man kan gå flere timer tur uten å treffe et annet menneske. Det er ofte flere dyr en mennesker jeg møter på min vei.

Stormberg har siden starten vært oppmerksom på at vi vil drive en virksomhet som ikke går på bekostning av hverken mennesker, dyr eller natur. Derfor er vi en klimanøytral bedrift som har strenge regler for bruk av kjemikalier, og ikke minst selve produksjonen av materialene vi produserer klær av.

AW1314-Hovden-16_03_2013_-1500

I disse tider er det på sin plass å nevne at vi i Stormberg tar sanking av både ull og fjær på alvor. Alt som blir brukt fra dyr i Stormbergs produksjon skal være innhentet på forsvarlig vis. Vi stiller strenge krav til våre produsenter om behandling av dyr, blant annet har vi forbudt mulesing av ull som brukes i Stormbergprodukter. Pels og fuskepels skal heller ikke forekomme i våre produkter, og de få gangene vi bruker skinn, er det skinn fra dyr som er avlivet i forbindelse med matproduksjon. På våre hjemmesider kan du lese mer om Stormbergs dyreetikk.

Les også bloggen om da jeg ble skremt av en elg.

Steinar J. Olsen -Stormberger
Steinar-bloggbilde-0313

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
  1. Utrolig viktig med dyrevelferd! Bra! Strengt tatt trenger vi jo ikke materialer fra dyr i klærne våre lengre, med alt det syntetiske som vi klarer å lage idag, enda viktigere blir det jo å være nøye på dette. Kjøper kun dunjakker fra Stormberg, ingen andre jeg vet om lover det samme som dere.

Comments are closed.