Med respekt for verdier

For Stormberg har kjerneverdiene våre Ærlig, Modig, Bærekraftig og Inkluderende alltid stått sentralt. Det er grunnlaget for alt vi foretar oss. Gjør det i seg selv oss til en respektert bedrift?

Det er heldigvis ikke det at en bedrift har kjerneverdier som gir dem respekt. For å bli respektert må man for forhåpentligvis jobbe bevisst med å praktisere det man tror på. Sette ut i praksis de verdiene man snakker om. Akkurat det har alltid vært viktig for oss i Stormberg. Vi skal ikke bare si at vi synes inkludering er viktig. Vi skal inkludere. Vi skal ikke bare støtte bærekraftig utvikling. Vi skal drive bærekraftig.

virke2013

Foto: VIRKE

Hovedorganisasjonen VIRKE har samarbeidet med Hey Group om å kåre Norges mest respekterte bedrift 2013. Fokus ligger på hvordan bedrifter skaper seg et godt omdømme innen sitt felt, og dermed blir respektert i næringslivet.

Vi gratulerer Statoil som vinner av Norges mest respekterte bedrift!

Sammen med restaurant Maaemo ble Stormberg på Virkekonferansen 2013, kåret til «Growing Star» i Norges mest respekterte virksomheter.

Det gjør oss stolte at det å ta samfunnsansvar på alvor, kvalifiserer til å bli nominert i en slik kåring. Takk for tilliten!

Les også bloggen Bry seg på tross av

Kine Fredheim -Stormberger
kine_blogg

Kommentarer

Kommentarer