Hast, hoste og akutt latskap

Joda, unnskyldningene for ikke å ta trappene kan være både mange og kreative, men stort sett er de dårlige og vanedannende. Note to self. Latskap er nok likevel den hyppigste vinneren. Det er litt synd fordi gevinsten på sikt ikke er til å kimse av. For ikke å snakke om prestasjonene det kan skrytes av i godt og dårlig lag. Begrepet Små turer er også store turer her i Stormberg får stadig nye bruksområder.

For om jeg går trappa opp her på Stormberg to ganger om dagen vil det tilsvare toppen av Galdhøpiggen i løpet av et drøyt arbeidsår. Det er en topptur jeg kan være bekjent av. Selv om utsikten på toppen av trappa er noen hakk semre enn på fjellet så er helseeffekten ikke å forakte. Av og til trengs det bare å sette ting i det rette perspektivet for å få opp motivasjonen. Derfor klistret vi opp denne plakaten i heisen:

Idebanken

Idebanken

Med tanke på at det kun er snakk om én, høy etasje å forsere her på huset så skal det tunge argumenter til for å tilkalle heisen. Som det står skrevet i trappevettreglene; «…grav deg inn i heisen kun i nødsfall».

Dette er HMS i praksis. Små tiltak er også store.

Av Jan Halvor Bransdal, Stormberger
Jan-Halvor-Bransdal-tw

Kommentarer

Kommentarer