Gatemagasinselgere «Inn i varmen»

Vi har tenk litt, og tenking fører ofte til ideer. Noe gode, noen dårlige. Denne gangen tror vi vi har fått en god en!

Når noen trenger en hånd, er det fint å kunne tilby en. Ganske ofte har man faktisk mulighet til å bidra på ett eller annet vis. Vi har lenge hatt et tett og nært samarbeid med ulike gatemagasinene rundt om i Norge. I den nærmeste fremtid kommer de nye jakkene til selgerne inn på lager, og med Gatemagasinet KLAR utvidet vi nylig samarbeidet ved å inngå ny sponsoravtale for 2014.

Så fikk vi denne ideen om «Inn i varmen» – prosjektet.

Vi mener den fineste måten å støtte dette prosjektet på er å faktisk kjøpe magasinet, og å vise at vi er tilhengere av konseptet. Det er like lett for oss som for alle andre, å gå forbi selgere på gaten eller utenfor butikken. Vi har litt dårlig tid, ikke kontanter i lomma, eller en unge på hofta og en i vogna.

klar_blog

Så derfor denne ideen, «Inn i varmen». Vi har rett og slett kontaktet gatemagasinet i Kristiansand og invitert en selger direkte til oss en gang i måneden. Hver gang det utgis nytt magasin, kommer det en selger til oss i lunsjen på fredag. Vi byr på lunsj og kaffe og han/hun selger oss magasiner. Forrige fredag var det Kenneth som var på besøk. Han solgte like mange magasiner hos oss den halvtimen, som han gjør på en hel dag vanligvis.

Så kommer kjernen i idèen vår; vi vil utfordre andre bedrifter til å gjøre det samme. Tre andre bedrifter vi kjenner. Tre bedrifter med mange medarbeidere og gode muligheter for salg. Utfordringen er klar -inviter en selger til lunsj, og utfordre tre andre bedrifter!

Tenk da! Vi utfordrer 3, de utfordrer 9, som igjen utfordrer 27. Og hvis rundt halvparten av disse tar utfordringen, har selgerne plutselig 15 jobber å ta seg av, hver måned!

Vi har utfordret Dyreparken, LOS Agder Energi og National Oilwell Varco.

Let the snøball rulle!

I sosiale medier kan du følge kampanjen ved å søke på #innivarmen. Hvor mange har tatt utfordringen innen jul?

Les også bloggen om de nye jakkene til selgerne!

Kine Fredheim -Stormberger
kine_blogg

 

Kommentarer

Kommentarer

4 comments to “Gatemagasinselgere «Inn i varmen»”
  1. Hei Brita, Så gøy at dere hiver dere på 🙂 Det liker vi! Gatemagasinet i deres område er Erlik Oslo. Hvis du sender en mail til Camilla ( camilla@erlik.no ), så hjelper hun deg. Har dere noen andre dere vil utfordre til å invitere? Mvh Kine -Stormberger

  2. Vi tar utfordringen og vil gjerne invitere noen inn i varmen her i Asker.
    Vet Stormberg om Gatemagasinet Klar selges av noen her i vår kommune?

  3. Dette er Storbergs ide. Jeg er imponert over den idebanken denne bedriften er. Håper andre bedrifter henger seg på, og at ideen sprer seg til alle byerer et gatemagasin selges.
    Hipp- hipp for Stormberg!

Comments are closed.