Er du en Panter?

De av oss med unger vet at de vokser. Og det fortere enn vi som foreldre faktisk har planlagt! Plutselig sitter vi der da, men to skoleunger som har vokst opp mot 50 cm i løpet av sommerferien. Og et helt skap fullt av jakker som er for korte på armene!

Da er det kjekt å vite at man kan snu situasjonen til noe positivt. På samme måte som flasker pantes for å bli brukt på nytt, kan man også pante Stormbergplagg. Vi har et flott og nært samarbeid med Røde Kors om gjenbruk av plagg som blir levert inn i våre butikker.

kids

 

Du som kunde tar med deg de plaggene dere har vokst ut av, slitt hull på eller ikke bruker lengre, og våre hyggelige medarbeidere gir deg en tilgodelapp på mellom 5,- og 50,-. Du trenger ikke kjøpe noe for å pante, men plaggene du leverer skal være nyvasket. Det gjør ikke noe om de er slitt eller delvis ødelagt. Det fikses!

Reklamasjoner vi mottar fra våre Kunder og plaggene som kommer inn til Stormberg gjennom panteordningen, får forlenget levetid i Latvia. Gjennom vårt samarbeid med Røde Kors i Norge og lokalt Røde Kors i Latvia, gis det brukte sports- og turtøyet til fattige barn og voksne som ikke har penger til å kjøpe klær.

Kanskje du skulle ta en runde innerst i kleskapet eller på loftet denne helgen? Det er jo godt å vite at noen får nytte av plagg dere ikke bruker lengre!
Les også blogg om bærekraftighet i turtøybransjen

Kine Fredheim -Stormberger
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
  1. Tusen takk for innspillet. Vi kjenner ikke godt nok til hvordan H&M har løst dette, men vi synes det er kjempeflott om flere har startet med panting av plagg, og da spesielt en så stor og internasjonal aktør som H&M. Det er viktig for oss å ha kontroll på hvilke varer vi sender fra oss, samtidig som det også er logistikk knyttet til prosjektet som blir veldig omfattende om vi skal ta imot alle typer klær. Alle våre produkter er klimanøytrale og fri for falater, og vi har strenge regler rundt kjemikaliebruk. http://www.stormberg.com/no/om-stormberg/miljo/kjemikaliebruk Ved å pante Stormbergklær og gi dem videre til gjenbruk i Lativa via Røde Kors er vi sikre på at produktene svarer til de kravene vi har satt. Mvh Kine -Stormberg

  2. Det er jo en fin ordning det, men synes det er ganske snevert at dere bare tar i mot deres egne klær. H&M har samme ordningen, og de tar i mot alle merker. Tatt i betraktning hvor mange merker det finnes av barneklær ville ordningen vært mer imponerende, og mer nyttig hvis dere tok i mot alle merker. Latvia trenger alle typer klær, ikke bare Stormberg…

Comments are closed.