Røde Kors førstehjelps-app

Våre venner i Røde Kors er der for å gjøre sommeren vår litt tryggere. Og heldigvis har de en app til smarttelefonen som kan hjelpe deg hvis noen du bryr deg om skader seg. Enten du skal tilbringe sommeren ved sjøen, i fjellet eller hjemme.

Appen er et viktig verktøy til telefonen din, både ute på tur og i hverdagen. Førstehjelps-appen inneholder en beskrivelse som viser trinn for trinn av hva du skal gjøre når skaden har skjedd. Videre kan du forberede deg i forkant gjennom et lite førstehjelpskurs med kontrollspørsmål. Den gir tilgang til så og si alle verdens nød numre og en kartfunksjon med kartkoordinater, slik at du alltid har mulighet for å opplyse hjelpetjenesten om hvor du befinner deg. Appen inneholder også nyheter og informasjon om Røde Kors, nettbutikk for førstehjelpsutstyr og bidragsmuligheter. Vit at du alltid har ekstra sikkerhet med livsviktig førstehjelpskunnskap på mobilen.

RK_app

Førstehjelps-appen er tilgjengelig for nedlasting for iPhone og Android på www.rodekors.no/app. Gratis selvsagt!

 Appen du vil at alle rundt deg skal ha. Om uhellet først er ute, er det godt at noen har mulighet til å gi førstehjelp. Og husk; førstehjelp redder liv!

Med ønske om en god og trygg sommer!

Klikk her og last ned Røde Kors gratis førstehjelps app

Les også om da vi ble med Røde Kors til toppen av Galdhøpiggen.

Kine, Stormberger
blogg_sign

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Tusen takk for tipset. Jeg hørte om dette på radioen, men jeg er ikke så flink med data og nettet så jeg fant ikke frem. Men nå kan jeg også få den. Takk for hjelpen. 😀

Comments are closed.