Ung og gammel – ut på tur!

Det er liten tvil om at turglede ikke kjenner noen aldersgrense. Mye tyder faktisk på at turglede kjenner veldig få begrensninger i det hele tatt. Det er i hvert fall det søknadsbunken til Stormbergstipendet tyder på. Igjen har vi gjort vårt beste for å reflektere mangfoldet, verdiene og turgleden i valg av vinnere. Vinnerne av vårens runde av Stormbergstipendet er som følger.

På Stord, eller nærmere bestemt bydelen Litlabø/Sagvåg skjer det mye spennende. Ikke minst er de glad i å komme seg ut og oppleve den flotte naturen i nærområdet. På tur gjelder det som kjent at uten mat og drikke duger helten ikke. Rullestolbrukerne som benytter turområdet har ikke tidligere hatt mulighet til å benytte rastebenkene. Det ønsker vi å hjelpe med og gir 20.000 kroner til 4 tilpassede benker.

Fjong jakke gutt, bukt D vindst. hvit dame

Vear Idrettsforening satser på å få barn og unge ut i naturen for å klatre. Mens det har vært god oppslutning innendørs i vinterhalvåret har det vært vanskeligere å få dem med ut i naturen i sommerhalvåret. Mye på grunn av dyrt utstyr. Vi ønsker å hjelpe til med å få flere med ut. 3 sett med utstyr vil glede mange personer hver gang det klatres ute. Det betyr mer natur, mer mestring, mer samhold, mer styrke og teknikk, og ikke minst bærekraftige opplevelser.

Så kommer det en tid for oss alle der klatring og mer spektakulære turopplevelser blir vanskeligere. Organisasjonen Livsglede for Eldre i Odalen ønsker at eldre mennesker i deres nærområde skal få mulighet til å komme seg ut og oppleve gleder i hverdagen. Ønsket er «Lev livet – livet ut!». I år jubilerer de i tillegg og ønsker å gjøre litt ekstra stas på de eldre. Det kan vi gjerne støtte opp under og gir de gladelig et stipend i denne runde.

Gratulerer til alle tre vinnerne!

Du/dere kan også søke Stormbergstipendet her.

Av Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg AS
Jan-Halvor-Bransdal-tw

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
  1. Hei Turid,

    Vinnerne er som i bloggposten; Litlabø/Sagvåg bydel, Vear IF og Livsglede for Eldre i Odalen.

    Hilsen
    Jan Halvor

  2. Finner ikke noe navn på disse vinnerne … godt gjemt eller er det noen i det hele tatt ????

Comments are closed.