Vinn billetter til dyreparken!

Stormberg og Dyreparken har et samarbeid på flere områder. Begge bygger på mange av de samme verdiene, og begge har et ønske om å få små og store, unge og eldre mennesker ut på tur i frisk luft.

I samarbeid med Dyreparken reiste Stormberg attraksjonen Stormberget våren 2008. Stormberget er et 7 meter høyt klatrefjell med ulike vanskelighetsgrader, og er blitt et veldig populært område hele året, både som leke- og rasteplass. Rundt Stormberget finner man lekeapparater for de minste barna, og benker og bord hvor foreldre kan få seg en pust i bakken. Det er i Stormbergs ånd at barn får utfordre seg selv og bruke kroppen, og det gjør de i aller høyeste grad her.

Dyreparken-konkurranse

Kunne du tenkt deg en tur i Dyreparken og la barna prøve seg i Stormberget? Vi har billetter til Dyreparken, og nå kan du være en av de heldige som vinner en familiepakke for høysesongen! Bli med i konkurransen på vår facebookside!

Konk dyreparken

Vi trekker 3 heldige vinnere 21.juni som hver får 4.stk kombibilletter til Dyreparken.

Lykke til!

Se også bloggposten; Stormberget i Dyreparken

Hilde Sande, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer