Slagord til magasinselgerjakkene klart!

Vårt engasjement for mennesker med utfordringer stopper ikke ved Servicekontoret. Det deles av butikkmedarbeidere, Kunder og følgere i sosiale medier. Derfor er det alltid gøy å be om hjelp!

Før Steinar la ut på turen Sørlandet på Tvers, og før den norske sommeren inntok landet, kunngjorde vi at vi igjen ville støtte selgerne av gatemagasiner i flere byer med nye jakker. Vi har tro på konseptet, og ønsker å bidra til å gjøre veien tilbake til en stolt og aktiv hverdag litt mer komfortabel. Derfor utvidet vi avtalen med KLAR og Erlik Norge.

Jakkene blir designet spesielt til selgerne og får etterspurte plastlommer til ID-kort. Tilbakemeldingene fra forrige runde er at jakkene settes svært stor pris på og at de bæres med stolthet av tørre og varme selgere.

Takk_jakke

Som forrige gang vi produserte jakker, ba vi dere, våre følgere i sosiale medier om hjelp til å komme frem til et slagord vi kunne ha bak på jakkene. Et slagord som reflekterte både vilje, stolthet, pågangsmot og nye muligheter.

Vi fikk inn mangee flotte forslag, og engasjementet på bloggen og på Facebook var stort. I går gikk et slagord av med seieren. Kl 12.00 hadde slagordet

«Stormberg tør, jeg er tørr»

fått 40% av stemmene, etter en massiv mobilisering i innspurten. Det var veldig spennende, og helt frem til to timer før avslutning, lå et annet slagord i ledelsen. Så det å mobilisere for saker og forslag man tror på lønner seg.

Spesielt når premien i avstemningen er at en organisasjon du virkelig tror på får tildelt 10.000,-! I dette tilfellet er det en fin liten organisasjon som heter Little Bryn, som er de heldige mottakerne. Little Bryn er en førskole i Gambia, bygget og drevet for penger elevene på barneskolene Bryn og Hammerbakken samler inn. Gratulerer!

Les også bloggen Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Kine Fredheim
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer