Strålende sol og gode samtaler

Etter fire dager på beina, startet Steinar torsdagen fra Tangen i Kristiansand. En viktig dag på turen og spennende gjester i dag som de andre dagene. Han skulle møte kolleger, statsministerkandidat, ordfører og organisasjonsledere. 

Etter å ha fått følge ut mot området der Stormberg har sine kontorer, vinket Steinar adjø til spreke kolleger Martin og Magnus. I nydelig turområde bak Sørlandsparken møtte Steinar tidligere speiderleder Erna Solberg. Erna har gått fra å lede speidergruppa i Bergen, via nasjonal leder for Operasjon Dagsverk til å lede Høyre. Og etter høstens valg kan det hende oppgavene utvider seg nok en gang. Erna er som kjent Høyres statsministerkandidat.

Steinar_Erna_web

Sammen med assisterende lagersjef Morten Løvsland, gikk de to i strålende sol mens det ble diskutert inkluderende arbeidsliv, klima og folkehelse.

– Erna Solberg var en svært hyggelig turkamerat å ha med. Hun viste et stort engasjement i debatten rundt inkluderende arbeidsliv, miljø og helse. Ei jordnær dame med beina godt plantet på jorda. Og som jeg har sagt før; DET må man ha for å gå tur, smilte en fornøyd, og overraskende lite sliten Steinar.

Steinar_Erna_morten_web

Gjengen ble møtt av leder for «Ja til lindrene enhet for barn» (JLOB) Natasha Pedersen og diskuterte organisasjonens viktige arbeid.

Ved fylkesgrensa til Aust-Agder ble Steinar og turkameratene ønsket velkommen av ordfører i Lillesand, Arne Thomassen (H).

IMG_4108

Dagens siste etappe ble gått sammen med generalsekretær for Strømmestiftelsen, Øyvind Aadland. Øyvind og Steinar delte tanker og erfaringer innen det som kalles CSR på fagspråket. Nemlig corporate social responsibility, bedrifters sosiale ansvar i samfunnet.

Når dagen ble avsluttet i Lillesand, hadde Steinar trasket hele 174 km av løypa på over 210 km.  Nå ligger det altså 174.000 kroner i potten til de tre organisasjonene som går av med seieren i vår avstemming på Facebook. 10 finalister er valgt ut, du kan gi din stemme her. 

Les også bloggposten Hvorfor ansette tidligere straffedømte?

Kine Fredheim, Kommunikasjonskonsulent
blogg_sign

Kommentarer

Kommentarer