På med tenkehatten -vi trenger et slagord

I flere år har vi i Stormberg samarbeidet med Erlik Norge og KLAR Kristiansand. Vi digger konseptet og bidrar gjerne med jakker til selgerne av gatemagasinene. Høsten 2013 skal nye jakker ut til selgerne og vi trenger din hjelp til å finne nytt slagord.

Sist vi lanserte en slagordkonkurranse fikk vi hundrevis av bra forslag. Derfor stoler vi på at dere nok en gang kan hjelpe oss.

Slagord1

Det finnes flere eksempler på at kommersielle aktører behandler gatemagasinselgerne svært dårlig. Vi ønsker å sette fokus på at det også finnes aktører som støtter konsepter som dette. Som ønsker å tilrettelegge for at mennesker får en ny start og blir gitt nye sjanser. Vi har klare retningslinjer for sponsing og dette konseptet får klart tommel opp!

Vi liker også å involvere våre Kunder og støttespillere -dere!

Slagordet vi søker skal stå bak på jakkene til gatemagasinselgere i flere norske byer. Det skal uttrykke støtte og at selgerne er backet av turtøyprodusenten Stormberg. Gjerne morsomt, gjerne koselig, gjerne smart. Vi er åpne for alt!

Skriv ditt forslag på vår Facebookside innen 23. mai kl 12! 

Kom gjerne med flere ideer. Vi velger ut fem forslag som går videre til en finale, og det er så klart lov å «like» hverandres forslag! Stormbergs følgere i sosiale medier skal deretter stemme frem og avgjøre hvem som blir finalevinner.

De fem finalistene vil bli publisert 6.juni.

Stormberg legger kr 10 000,- i slagordpotten. Det betyr at forfatter av vinnerslagordet får bestemme hvilken humanitær organisasjon pengene skal gå til. Når du skriver inn forslag til slagord på Facebook, angi også hvilket formål du ønsker at pengene skal doneres til dersom du vinner. Organisasjonen bør reflektere Stormbergs kjerneverdier og sponsorpolicy.

Les også bloggposten om forrige gang vi laget jakker og valgte slagord!

Kine Fredheim, Kommunikasjonskonsulent
kine_blogg

Kommentarer

Kommentarer

25 Comments
  1. Tusen, tusen takk for innsatsen og gavmildheten deres mot gatemagasinselgerne! Klemmm til alle hos Stormberg! 🙂
    Ps. Savner fremdeles fb’s «liker»-knapp i bloggen deres. 😉

  2. Tusen takk for forslag. Minner om at dersom dere har tilgang til facebook, er det fint om det legges ut der. Jeg har lagt inn alle som har kommet inn til nå.
    Mvh Line – Stormberg

Comments are closed.