Takk for at du hjelper oss å hjelpe

I Stormbergs selskapsvedtekter står det at 1 % av Stormbergs omsetning, eks. mva, skal brukes til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter. 

Med 1%-ordningen har Stormberg bidratt til blant annet finansiering av en SOS-barneby i Kina, gitt nye og brukte klær til fattige familier i Øst Europa, kjøpt klimakvoter som bidrar til finansiering av et vindkraftprosjekt i Kina og betalt for aktivitets- og velferdstilbud for barn ved krisesentre i Norge. Røde Kors, WayBack og Strømmestiftelsen er også samarbeidspartnere vi er stolte over å samarbeide med.

I den store sammenhengen er vårt 1%-bidrag mindre enn en dråpe i havet, men kan engasjementet være med på å gjøre hverdagen litt bedre for noen som har det vanskelig, betyr det likevel mye.

Blogg 2604

Tusen takk til alle som har kjøpt Stormbergprodukter og dermed bidratt til at 1%- andelen har blitt større og større. Det er en glede å kunne meddele at vi nå har passert 15 millioner kroner, som er brukt på forskjellige samfunnsnyttige- og humanitære formål.

Formålene har vært mange, mottakerne ulike, men de har flere ting felles. Les gjerne mer om 1%-ordningen, og se hvilke små og store prosjekter pengene er brukt til.

Se også bloggposten; Trenger du støtte til et prosjekt?

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer