Produktvurderinger = Gull verdt

Stormberg har et bredt utvalg av sports- og turtøy til både søndagsturen, trening, båtliv og fritid til hele familien. Vi ønsker å gjøre produktene våre enda bedre, og da er vi avhengig av at våre Kunder gir oss tilbakemeldinger på hva som er bra, og hva vi kan gjøre bedre.

I den forbindelse oppfordrer vi alle Kunder til å legge inn produktvurderinger på produktene dere kjøper. Da vil du hjelpe oss, samtidig som du kan bli den heldige vinneren av et gavekort i nettbutikken. Hver måned trekker vi nemlig ut én tilfeldig blant de som har lagt inn produktvurderinger. Denne personen får et gavekort på kr. 1.000,- i Stormbergs nettbutikk.

Det spiller ingen rolle om det er en tilbakemelding med tips til forbedring eller skryt av et plagg, alle produktvurderinger er like mye verdt. Konstruktive tilbakemeldinger er svært viktig for å forbedre plaggene, og positiv tilbakemelding gjør at vi vet hva som er bra med plaggene. Her kan du se noen av produktvurderingene som har kommet inn på nettsiden vår:

Produktvurderinger

Vi ønsker å understreke hvor viktig slike tilbakemeldinger er, for det er nettopp dine meninger som kan være med på å forme og forbedre fremtidige kolleksjoner. Alle tips og råd blir sendt videre og tatt opp til vurdering.

Har du noen Stormbergplagg du gjerne vil legge inn en produktvurdering på? For å skrive inn en produktvurdering, og være med i trekningen, må du du logge inn i nettbutikken, også gå videre til plagget du har kjøpt. Nederst på produktsiden for valgt produkt finner du «Skriv din egen produktvurdering«, skriv inn din vurdering og trykk på «send«. Tusen takk for hjelpen, din vurdering teller.

Se også bloggposten; En kvalitetshistorie

Hilde, Stormberger

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer

13 Comments
 1. Hei. Har flere Stormbergplagg som jeg er veldig fornøyd med. Klær fra innerst til ytterst, og til alle fire årstidene. Jobber i gårsbarnehage og på fritiden driver jeg med hundesledekjøring, fjellturer og jakt. Klærne deres fungerer veldig godt til både jobb, hverdag og fritid. Ønsker meg nye bukser og ullskjorter. Det beste med klærne er at de har med info om pant av klærne, støtter humanitært arbeid, er et grønt produkt, har med turtips og en liten historie;)

 2. Vi har flere produkter fra dere som vi er fornøyde med, Pram jakker til ungene, Veiviser til oss voksne. Et barn og meg har Nordlys dunjakke, og jeg har også Dyreskar parkas. Dunjakkene er varme, allværsjakkene er flotte i ruskevær og parkasen passer på milde vinterdager og kjølige høst- og vårdager. Men det jeg savner på alle voksenmodellene, er påsydd refleks. Barnemodellene har, men ikke voksenmodellene.

 3. Har Stormberg Lendebukse og har hatt den i mange år, sikkert 4-5 år. Har brukt den veldig mye og det er den beste utebuksa mi! Anbefales virkelig

 4. Jag har flera plagg från stormberg, allt från fleecetröjor till täckbyxor och jackor. Jag trivs otroligt bra med allt MEN på ena jackan har jag problem med att dragkedjan lätt delar sig. Den köptes ny nu i vinter och började strula redan efter ett par veckor…

 5. Jeg har kjøpt 3 jakker fra Stormberg siste måndene; ei stilig vindtett fleesejakke i nydelig midnattsblå, en god og varm dunparkas tidligere i år. Det siste kjøpet var Sognsvann Parkas – og denne har jeg brukt fra første dag. Mye kaldt ruskevær på Sunnmøre, men denne deilige jakka holder meg varm og tørr!! God romslig hette, mykt og lunt for og super fasong – inn og ut på de rette stedene! God service og rask levering!! Takk for det – blir nok flere kjøp etterhvert! hilsen Berit

 6. Har både fleece, superundertøy, og et par vindjakker fra stormberg og er kjempefornøyd!!:D supre klær, flotte design/utsende, bra kvalitet OG rimelig:D også elsker jeg stormberg logoen og kunne tenkt meg et par gamasjer med den!? 😀 (har allerde også vidda-gamasjene i både sort og rød…;))

 7. Masse klær fra dere. Mest te eldste jenta på 3år. Alt fra dress, jakker og fleece.
  Je sjøl har regnjakke, regnbukse og fleec jakker.
  Kvaliteten er utrolig bra.dressene og jakkene te frøkna ser ikke brukt ut. Ennå de er brukt MYE. Vitkelig gode klær å ha i bhg. Og hjemme.
  Gode kupp har dere så må jo bare slå te.
  Med 3jenter her nå så gjør det godt med tilbud 🙂

 8. Jag har två Stormbergjackor, en dunjacka och en tunnfodrad jacka perfekt för tö/regn och blåst! Jag är särskilt nöjd med den tunnfodrade (liknande modell Dalen D). Väldigt snygg i modellen och tål riktigt höst/vinterväder i Sverige! Perfekt för mig med häst och hund som måste ut oavsett väder!

 9. Dere må sjerpe sømmen kjøpte noen fleesgensere som går opp i sømmen ved ermer og glidlås.det er litt synd for de er kjempefine til turbruk.

 10. Jeg har endel klær fra Stormberg, hovedsaklig fleece gensere og jakker, og jeg må si jeg er kjempefornøyd. Siden disse ofte er på tilbud, har jeg fått klærne til en rimelig penge=)

 11. Bruker masse forskjellige klær fra Stormberg, fra fleecejakker og gensere til ski og vindklær i jakker og bukser.

  Stort sett fornøyd og de holder foreløpig mål 🙂

 12. Jeg har ervik fleecegenser, og den er så deilig! Lun og god, dekker rompa, og med fin hals! Elsker den!

Comments are closed.