Nye jakker til magasinselgerne


I 2010 inngikk Stormberg
et jakkesamarbeid med selgerne av gatemagasin i Norge. Fordi vi tror på å støtte prosjekter med tyngde, vil vi gjerne bidra til å gjøre jobben til selgerne litt mer behagelig. Nå lager vi nye jakker igjen. 

I samarbeid med Sorgenfri,  =Norge og Stiftelsen Klar, ønsker Stormberg, ved å gi selgerne varme jakker, gjøre forholdene for selgerne av gatemagasinene noe bedre. Konseptet bak gatemagasinene er å gi narkomane og vanskeligstilte en mulighet til legal inntekt. Magasinene selges for 50-60 kroner, og selgeren beholder halvparten av salgssummen. Fortjenesten går uavkortet til selger.

Vi er stolte av å sponse mennesker som har opplevd mer kladdeføre enn de fleste. «Personlig har jeg mer sans for at Stormberg er synlig på en sliten narkoman enn på en snørrete toppidrettsutøver», sa Steinar på bloggen i 2010. Stormbergs sponsorprofil er nær knyttet til verdigrunnlaget vårt og alle samarbeid vi inngår skal ha en sosial profil.

Det er tre år siden vi gav ut rundt 500 jakker til gatemagasinselgerne. Nå vil vi igjen gi nye og gamle selgere jakker før kulda setter inn til høsten. Jakka har vi valgt ut, men slagord på ryggen må utvikles. Prosessen skjer i et samarbeid mellom organisasjonene, våre Kunder og Stormbergs designere. Følg med her på bloggen og på Facebook for å få muligheten til å bidra positivt i et godt samarbeid.

Se også bloggposten sosialt engasjement.

Kine -Stormberger
blogg_sign

 

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
  1. Grunnen til at samarbeidet startet i disse byene, er at det var de første byene vi åpnet butikker i. Vi ønsket å bidra lokalt og begynte der. =Norge (som stiftelsen heter i dag) omfatter også andre områder.

    Mvh
    Kine Fredheim, Stormberg

  2. Hvorfor bare i de store byene?? Selgerne av gatemagasinet fryser like mye i andre byer…

Comments are closed.