Planleggingen er i gang -Sørlandet på Tvers

Ukene flyr og det er på høy tid med spikring av planene for Steinars tur Sørlandet på Tvers. Vår spreke og organiserte kollega Lars, har blitt utnevnt til følgesvenn. Han bistår Steinar med planlegging av rute og vil bemanne følgebilen. Selvfølgelig en elbil!

«Er dette området veldig kupert terreng?» «Hva tror du om at vi tar 32 kilometer på en dag?» «Husk gnagsårplaster i bilen, Lars!» Vi holder oss litt i bakgrunnen når gutta jobber med planene. Det er mye som skal organiseres. Klær, proviant, avtaler med turkamerater, overnatting, hensyn til vær og vind, og masse annet. Lars er på saken!

plan

«Er du en eple eller pære-mann, Steinar? Hvor mange skal gå etappe 4. med deg?» Lars jobber til daglig med grafisk utforming i markedsavdelingen vår. Nå skal han altså følge Steinar på tur. I elbil og til fots. Klesskift, proviant og ekstrautstyr må fraktes. Det tar Lars seg av.

kart

I samarbeid med Agder Friluftsråd har de lagt opp en løype som fordeler de 217 kilometerne på 7 dager. Det er over tre mil hver dag. Eller et gjennomsnitt på 4km i timen, hvis man går i åtte timer per dag. Ambisiøst! Her blir det ikke mange tissepauser, Steinar…

Les om hvordan Steinar trener til turen, og se hvem som skal holde han med selskap.

Få også med deg tidligere bloggpost om bakgrunnen for turen.

Kommentarer

Kommentarer