Trenger du støtte til et prosjekt?

Fire ganger i året deler Stormberg ut tre stipender på 20.000,- til ulike prosjekter som bygger opp under våre kjerneverdier. Har du et prosjekt som handler om Ærlighet og Modighet, eller er Inkluderende og Bærekraftig? Da er det bare å søke.

Stipendet kan søkes av hvem som helst. Men, har som hovedhensikt å støtte små og mellomstore prosjekt, og skal i første rekke henvende seg til privatpersoner, frivillige organisasjoner, studenter og elever, barnehager (offentlige og private), borettslag og lignende.

Sommer i Norge

Vi ønsker å motivere mennesker, spesielt barn og ungdom, til å tenke globalt og handle lokalt. Og når søknadsfristen for Stormbergstipendet for våren, går ut 31. mai, håper vi det ligger en bunke med spennende søknader i postkassa vår.

Kanskje klassen din eller laget ditt vil arrangere noe spennende eller lære noe nytt? Kanskje du og noen venner vil gjøre noe for noen andre? Bør alle lyspærene i borettslaget byttes med miljøpærer, eller har du skrevet en diktsamling om mobbing du trenger hjelp til å trykke? Det er kun dere som setter grenser for prosjektene!

Søknadsfrist for vårens tildeling er 31. mai. Fra våre hjemmesider kan du søke direkte på nett.

Se her for fullstendig beskrivelse og betingelser.

Les også bloggposter om tidligere mottakere av Stormbergstipendet.
Klikk her for rapportering av anvendt stipend.

 

Kommentarer

Kommentarer