Design en t-skjorte

Har du lyst til å bli med på en designkonkurranse? Nå ønsker designavdelingen din hjelp til å designe en av våre t-skjorter i bambus for vår/sommer 2014.

Du står helt fritt til å bestemme farge(r) og motiv til t-skjorten. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned skissen du finner her, så er det bare å designe i vei. Skissen sender du på mail til sosialmedia@stormberg.no med emnefelt «Designkonkurranse» innen 19.april. Vi trekker ut 5 finalister som dere kan stemme på videre. T-skjorten som til slutt får flest stemmer blir å se i Stormbergbutikkene sommeren 2014.

Pant tskjorte

Vinneren får et gavekort i nettbutikken på kr 2000,-, samt 5 stk. eksemplarer av t-skjorten med sitt design.

Har du en designerspire i deg? Bli med i konkurransen da vel!

Lykke til!

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer

8 Comments
 1. Hei Petra.

  Beklager sent svar på denne. Fristen var på fredag 19/4, og finalistene er allerede trukket ut og kontaktet. Følg gjerne med her på bloggen for fremtidige konkurranser.

  Mvh Hilde – Stormberg

 2. Hej,

  Såg tyvärr inte detta förrän idag. Förstår jag rätt att skissen måste vara inne senast 19/4 fredag, alltså idag, eller skulle söndag kunna gå *hoppashoppas*?

  Mvh,
  Petra

 3. Hei Christine

  Du kan sende inn så mange bidrag du vil. Lykke til!

  Mvh Hilde – Stormberg

 4. Hei,
  Du laster ned skissen på linken over i bloggposten. Du kan designe den for hånd, eller i et program dersom du har det tilgjengelig. Skissen lagrer du og sender på mail som angitt. Vi jobber med å finne en enklere løsning til neste konkurranse. Mvh Line – Stormberg

 5. Hei
  Håper dere også tar inn langarmet t-skjorter i bambus, er bare så deilig stoff!
  og ønsker vel helst nøytrale klær med ikke for mye farger og mønster, da kan de brukes til det meste 🙂

Comments are closed.