Vi løper for livet!

Så fort snøen smelter såpass at asfalt eller skogbunn kan skimtes, snører Sørlendingene på seg joggesko og pustende trøyer og melder seg på Terrengkarusellen. Vi i Stormberg er intet unntak. Spesielt ikke når vi samtidig kan støtte Kreftsaken!

Hele 31 spreke Stormbergere (inkl. tre i vogn, en i magen og en på fire bein med pels) ikledde seg fargesterke Spor vindjakker og satte av gårde. Hver uke fra april til oktober, løpes, jogges og gås det som et tiltak for en mer aktiv bedrift. Hele våren, sommeren og litt utpå høsten, oppfordrer vi våre medarbeidere til å delta i Terrengkarusellen, og spesielt når fokus er noe så viktig som Kreftforeningen.

IMG_2418

Akkurat denne dagen gikk alle inntekter til Kreftforeningen, og de som til daglig ikke er medlemmer av Terrengkarusellen kunne også være med. Vi hadde derfor på forhånd lovet å sponse med 1000,- per deltagende hode, og sørget med sterkt oppmøte for at 31.000,- gikk til kreftforskning. Det kan vi være stolte av!

Og som den familievennlige bedriften vi er, inkluderes absolutt alle. Noe som betyr at gravide Line, SELVSAGT teller som «en for prisen av to» og gir dobbelt innskudd i kassa til Kreftforeningen.

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Litt av en stor gjeng 😀 og større blir den. Og 31.000 til kreftforeningen er kanon 😀 Som sagt så er det kanon bra å jobbe som et team med denne gjengen. » Små turer er også Store «

Comments are closed.