Nye fjes i landskapet

Det er ikke bare på kleshengerne vi lanserer nye saker. Også her på kontoret endrer landskapet seg. I det siste har vi utvidet staben med hele fire nye ansikter.

Som mange nok har lagt merke til har vi både etablert oss med flere nye butikker i Norge, samt vi har startet opp i Sverige. Det siste halvåret har vi etablert 8 Stormbergbutikker rundt om i Norge. I tillegg åpnet vi nettbutikk i Sverige i november, samt vår første svenske butikk i Malmø. Det kommende halvåret skal vi i tillegg åpne butikker på flere spennende lokasjoner.

For å møte den økte arbeidsmengden har vi sett oss nødt til å gjøre endringer i flere av avdelingene i Stormberg. Og vi ønsker at dere skal få møte de aller siste på kontoret. De som er presentert her jobber i avdelingene knyttet til kjededrift, nettbutikken og markedsteamet, som er tre av teamene som merker økningen godt.

Håvard Eriksen er ny Driftsansvarlig for Stormberg Kjede. Han kommer til oss fra Steen & Strøm Magasinet i Oslo, og skal sørge for at alt går riktig for seg på driftssiden. Stormberg Kjede omfatter alle Stormbergbutikkene. Håvard skal med sitt sjarmerende smil og vinnende vesen holde hjulene i gang. Han er veldig flink til å selge brukte saker på internett, og vi mistenker at han var litt ivrig da han kjøpte den tennisracketen han bare brukte fem timer før den havnet på finn.no. Det er for øvrig samme racket som Federer bruker, så vi skjønner han godt! Håvard er småbarnsfar og digger sommere på hytta, Stormbergs profil og folk med selvironi.

Da vi googlet Ronja Gustavsson for å skrive denne omtalen, fikk vi opp bilde av en katt, en ferje, et lagerbygg med en veldig sinna plakat på og noen hockeyjenter. Kun ett bilde av Ronja Røverdatter. Og godt er det. For Ronja er slettes ingen røver, hun er en blid og glad svenske. Hun elsker sommere på Sørlandet, blir litt fnisete begeistret når samboeren gjør vanskelige ting og er en smule imponert over Petter Northug (med det vil hun nok aldri innrømme ovenfor andre svensker). Tidligere jobbet hun på Ernst Hotell i Kristiansand, men nå ønsker hun å gjøre verden litt bedre sammen med oss i Stormberg. Ronjas oppgaver som kundekonsulent er å svare på Kunders eposter, tilrettelegge netthandelopplevelsen og generelt gi god kundeservice, da spesielt til våre gode naboer i Sverige.

Kine Fredheim er siste tilskudd i markedsavdelingen. Hun er oppvokst i Kvadraturen i Kristiansand, og har fulgt Stormberg fra sidelinja siden starten i 1998. Frøken Fredheim har nylig klappet til kai etter over ett år på seiltur i Europa og Karibia, så Stormbergs maritime kolleksjon er midt i blinken for henne. Sin tyske samboer Tim fant hun på Barbados, etter at han også hadde seilt over Atlanteren. De er aktive både til lands og til vanns, med båt, dykking, sykkel, klatring og ski som hobbyer. Før hun kastet loss har Kine jobbet som medielærer i videregående skole og prosjektleder i ulike ideelle organisasjoner. Hos oss vil hun jobbe med kommunikasjonsrettede oppgaver som sosiale medier, kontakt med medier og journalister, skape innhold til alle våre flater, samt annen online og ikke-online markedsføring.

Les også bloggposten Nytt butikkonsept

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Herlig presentasjon 🙂 Slikt har jeg ikke lest før fra et «salgsfirma»! Dette styrker deres profil og posisjon i mine øyne 🙂

Comments are closed.