Vi har hittat en ivrigt aktiv svensk klädtestare


Stormberg vill inte bara göra världen till en bättre plats, vi vill ta den med storm! På vårat eget sätt såklart. Första marknad utanför hemlandet Norge blev självklart våra goda grannar i Sverige. Vi har allierat oss med ett par ivrigt aktiva personer som verkligen testar och sätter kläderna på prov och först ut är Emma!

Møt Emma
Jag heter Emma, bor i Malmö och arbetar som Projektledare för BK Travel Solutions. Vi gör skräddarsydda firmaturer runt om i hela världen och mitt hjärta klappar lite extra för våra alpturer! Jag har tidigare gjort flera säsonger i både Österrike, Frankrike och Italien och har bland annat varit Destination Manager i Saalbach för Lion Alpin.

Jag kom först i kontakt med Stormberg när jag träffade Eilef Solheim (Stormbergs produktsjef, red.adm)  på tjänsterese i Österrike när jag hade en kundtur i Alperna. Med tanke på Stormbergs lansering i Sverige och att jag hela vintersäsongen är ute med grupper på skidturer så såg vi direkt nyttan med att både testa nya plagg/kollektioner och att ge Stormberg en PR-knuff in på den svenska marknaden. Eftersom jag har många dagar på skidor så blir plaggen verkligen testade under lång tid och i skiftande klimat och samtidigt är jag ambassadör och levande ”skidåkande” reklampelare för Stormberg och rekommenderar plaggen till mina kunder när jag är ute på alla alpturer.

Emma har testat Trollhetta från nästa års vinterkollektion. Kläderna kommer till butikerna i slutet på sommaren och tidigt på hösten. Inom kort presenterar vi Emmas omdöme av kläderna här på bloggen.

 

Vackra Verbier i Österike kan verkligen sätta kläderna på prov i väldigt varierande förhållanden. Kyla, fukt och värme är faktorer som spelar in.

 

Kine Fredheim
Kommunikasjonskonsulent

Kommentarer

Kommentarer