Vi gir jorden en time

Påsken står for døren og hva er vel bedre enn å starte med en småromantisk lørdagskveld med kun levende lys og noe bedre selskap?! I morgen er det nemlig klart for Earth Hour 2013. Mellom klokken 20.30 og 21.30 slukker vi lyset for jorden vår. Slik vi ser det er det en vinn-vinn situasjon. En litt annerledes og triveligere time til fordel for jorden vi bor på. Små tiltak er også store.

For femte året på rad arrangeres Earth Hour her i Norge. Earth Hour er blitt verdens største klimakampanje fordi folk tar tak i ideen, gjør den til sin egen og sender budskapet videre. Folk engasjerer seg på Facebook og Twitter, i familien og vennegjengen, på jobben og på skolen, i nabolaget og i byen.

Klimaendringene vi ser på kloden vår er en utfordring vi bør ta mer på alvor. Da kan en ganske symbolsk handling som Earth Hour være det lille dyttet som skal til for at snøballen skal begynne å rulle i riktig retning. En time i året til jorden vår kan vi alle være med på. Selv om alle Stormbergs butikker er stengt under Earth Hour så ønsker vi å være med, støtte opp om og oppfordre alle til å være med på dette. Meld deg på du også!

Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg AS

Kommentarer

Kommentarer