Har du sett noen vårtegn?

Solen skinner, snøen smelter, fuglene kvitrer, og vårproduktene er på vei inn. Nå er det endelig snart vår og vi kan ikle oss lettere vårklær!

Alle årstider har sin sjarm, både vinter som sommer. I mellom vinter og sommer kommer den sjarmerende våren med sine stadige overraskelser. Den ene dagen er det snø i veikanten, neste dag ser du en hestehov på samme sted, det er et sikkert tegn på at våren er her.

Har du sett noen vårtegn enda? Ta gjerne bilde av det første vårtegnet du ser, Last opp bildet ditt på Instagram og tag det #stormbergvår, så er du med i konkurransen. For dere som ikke er på Instagram kan dere sende inn bildet på mail til hildes@stormberg.no. Premien er et gavekort i nettbutikken på kr. 1000,-. Vi trekker èn heldig vinner fredag 12.april.

Se vårens nyheter til dame, herre, gutt og jente 8-14 år, og barn 1-7 år.

Se også bloggposten; Når regnet uteblir

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

 

 

Kommentarer

Kommentarer