På innsiden av en fabrikk i Kina

På våre turer til Kina så er vi ute og besøker mange fabrikker. Det er alltid spesielt å komme inn på systuer og se at det flommer over av stoffer og kvaliteter i Stormberg sin kolleksjon som skal ut på markedet i Norge kommende sesonger.

Nedenfor kan dere være med og se på innsiden hos en av våre gode leverandører og samarbeidspartnere som produserer mye av sortimentet vårt på fleeceprodukter. Da vi var på besøk i april var produksjonen av Vigør fleecejakker og fleecegensere godt i gang.

Fabrikkbesøkene som vi jevnlig foretar er med og styrker vårt samarbeid og våre relasjoner. Vi har gode og sterke bånd til våre leverandører som kun oppnås gjennom en langsiktig strategi og produksjonsplanlegging. Noe som er viktig i forhold til arbeidet vårt om etisk handel.

Les også bloggposten: Besøk fra Kina

Eilef Solheim, Produksjonssjef, Stormberg AS

Kommentarer

Kommentarer