Endelig har vi mammaturtøy!

Stormberg har produsert mammaturtøy, og endelig er det her! Vi fikk en del henvendelser på mammaturtøy, og i 2011 laget vi en bloggpost hvor vi spurte om interessen for at Stormberg skulle lage dette. Responsen var overveldende. Det er tydelig at det er et behov i markedet for dette, og på bakgrunn av alle de positive tilbakemeldingene ble det besluttet å lansere en liten kolleksjon med turtøy for den vordende mor. 

Kolleksjonen denne sesongen består av en teknisk jakke, en turbukse og en fleecejakke. Både den tekniske jakken og fleecejakken har blant annet praktiske løsninger som gir muligheten til å øke omkretsen rundt magen med en glidelås i sidene. Buksen er en myk og behagelig turbukse med en svært god stretch, og den har en bred elastisk linning for ekstra støtte over magen.

Vår visjon er «Turglede til alle», og det er ingen grunn til ikke å være aktiv mens man venter. Nå kan Stormberg være med på å gi litt mer turglede til en gruppe som ikke vil la en voksende mange hindre dem i å komme seg ut på tur. Ikke mer kalde mager, herreklær, syltestrikk i linningen, synlige truser, bukseseler og sikkerhetsnåler!

Vi ønsker også å få testet mammaturtøyet i nærmeste fremtid. Så om du er en vordende mor som gjerne ønsker å teste mammaturtøyet vårt på tur og i hverdagen, så skriv det gjerne i kommentarfeltet nederst i bloggen. Vi trekker ut en heldig vinner fredag 1.februar.

Se også bloggposten; Sikkert barnehagetøy

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer

87 Comments
 1. HEi, kor dumt at eg ikke såg dette for i dag. Har jo funnet ut at det er helt håpløst å finne yttertøy for gravide. Synes det er kjempeflott at dere tar dette på alvor for jeg regner med det er et stort marked der ute. Har selv termin i slutten av juni og kommer til å trenge iallefall turbuksen. Stå på med utvikling av klær til gravide slik at vi og kan komme oss ut uten å se ut som en sekk i altfor store klær og slik at vi kan føle oss vel:)
  -Laila-

 2. Tror jeg hadde trengt et kurs i pknkiag om jeg skulle ve6rt pe5 en slik lang tur. Jeg fyller en sekk pe5 80 liter for en 2-3 dagers tur, men da er det ikke mye trasking. Ge5 til et bestemt sted, finne leirplass og ligge der til man skal hjem igjen 🙂 Halvparten av det som er i sekken er helt sikkert ikke nf8dvendig.Pe5 en slik tur som dere skal me5 det nok til god planlegging, og nf8ye utvelgelse av hva man skal ha med.Ser ut som du er godt i gang med innkjf8pene 😀 Og se5 morsomt ne5r man finner kupp

 3. Veldig bra med satsing på mamma-turklær! Jeg ønsker også å teste disse klærne. Jeg sykler til barnehage og jobb hver dag, men allerede er buksa blitt for trang i livet, så buksa deres er jeg veldig interessert i å prøve! Jeg er gravid i uke 15. Mvh Noralill

 4. Jeg ønsker også veldig å være testperson. Endelig er det få kjøpt. Forrige gang jeg var gravid gikk jeg med en bomsete jakke som var for stor alle steder unntatt over magen. Flott at det kommer en gravidkolleksjon!

 5. Jeg vil gjerne prøve turklær! Er halvveis i mitt første svangerskap. Fordi jeg har vært mye dårlig har det vært vanskelig å komme seg på trening,men en tur er deilig-bortsett fra at klærne jeg har begynner å bli relativt trange nå. Supert med denne kolleksjonen!

 6. Jeg tester gjerne! Venter mitt andre barn i mai. Er en aktiv friluftsliv entusiast og glad i trening. Riktig utstyr syns jeg betyr mye, det kan gi motivasjon og mer gleder til å gjennomføre aktivitetene! Bra Stormberg gjør dette for oss gravide!

 7. Fantastisk!!!har fem måneder igjen av graviditeten, og det hadde vært så godt å slipe å bruke mannen sine klær når vi er ute…vil gjerne prøve kolleksjonen:-)

 8. Akkurat hva jeg trenger med 2 aktive hunder i hus og 5 mnd på vei! Kjempe bra dere har kommet med mamma tur klær, det er etterlengtet:)

 9. Supert! Dette har jeg ventet på! Endelig blir det enklere å ut på tur med stor mage:) Og det uten å bruke ulekre, upassende herreklær. Jeg er gravid i 22.uke og har en aktiv 2-åring i hus som gjerne vil ha med mamman sin på tur i vinter. Jeg vil veldig gjerne prøve:)

 10. Hei! Dette er virkelig noe jeg har savnet. Jobber i barnehage hvor friluftsliv står sentralt. Ullklær og turklær er det jeg bruker hver eneste dag. Er nå gravid i uke 16 med mitt 2. barn og jeg har klipt opp utebuksene mine og sydd i stretchstoff slik at jeg har noe å bruke ute. Man blir kreativ! Stå på videre stormberg, dette høres supert ut! 🙂

 11. Jeg er 5 mnd på vei og går mye på tur. Ønsker derfor veldig gjerne å teste de nye mammaturklærne 🙂

 12. Åååå jeg vil gjerne teste!! Elsker turtøyet deres og barna mine er ekte «stormberg-barn»:-) venter nr 3 i juli, tenk om h*n kunne vokse opp i Stormbergtøy til og med før h*n kommer til verden!!

 13. Hei! Jeg er straks 28 uker, og venter mitt tredje barn. Siden jeg bare er 152cm, og nesten like bred som «lang», er det så og si umulig å finne noe som passer. Helt fantastisk å lese at det ENDELIG er noen som satser på turklær for gravide!

  Teste? Jeg vil KJØPE!! NÅÅÅ!! 😀 Helst ifjor;)

  God helg fra kalde nord:)

 14. Dette var fantastiske nyheter!
  Jeg fikk min førstefødte i juni i fjor, pga klær som ikke passet en voksende mage ble det lite turer på meg ut. Til min store frustrasjon, da min forlovede og jeg er ivrige fjell- og fiskemennesker. Kveld etter kveld så jeg han kom med den ene ørreten etter den andre.
  Det skal nevnes at vi bor i Finnmark og her blir det aldri varmt, derfor er gode turklær et must.
  Nå er jeg gravid igjen med nestemann,termin i starten avaugust. Håper denne våren og sommeren på at jeg kan ta med min datter ut på fisketur og fjelltur selv om jeg er gravid. Så vær så snill, velg meg 🙂

 15. Endelig noen som kommer med mamma turklær og andre behagelige fritidsklær! 😀
  Er 6 mnd på vei, med stor mage og ingen tur og fritidtøy passer lengere.
  Vil veldig gjerne teste den nye kolleksjonen sammen med dere!
  Bor i Alta 🙂

 16. Så fantastisk at det nå finnes turklær for oss gravide! Vi er en ganske aktiv familie på 3 og jeg kunne gjerne tenkte meg å prøve ut tøyet deres. Jeg har termin i juli.

 17. Dette er definitivt årets beste nyhet 😀 Jeg har termin i juni, så vil veldig gjerne bruke vinter/vår til å teste det nye mammaturtøyet. Jeg har en aktiv sønn på 2,5 år og to energiske Jack Russell terriere, som gjør at vi er mye ute på tur og trening, i all slags vær. Tøyet ser kjempeflott ut også!
  Kjersti

 18. Heisann. Dette synes jeg hørest helt fantastisk ut. Turtøy for vordende mødre. For en befrielse å kunne kle seg i klær som passer over magen. Jeg for min del venter barn sist i juli (nr 4), og sliter allerede med å finne klær som passer til uteaktiviteter. Siden vi nærmes ‘bor’ på fjellet hele året, så sier det seg selv at klær for en gravid mamma blir en rimelig svær utfordring. Resultatet blir at mor blir hjemme…som regel. Synd men sant.

 19. Så flott, dere! Dere er den første bedriften som har husket/tenkt på gravide!

 20. Så flott! Jeg skal ikke ha flere barn, men dette var jammen en god nyhet for alle gravide!

 21. Hei! Dette ser fantastisk deilig ut! Endelig noen som er litt lure 🙂 blir gjerne med på å teste, jeg har termin i mai, så har en fin og aktiv vår foran meg 🙂

 22. Dette har jeg savnet! Jeg har termin i Juli. Jeg vil mer enn gjerne teste deres gravidtøy! Str S.

 23. Jeg vil gjerne være med på å teste ut turtøyet deres! Jeg er 13 uker på vei med tvillinger og har allerede vokst ut av det turtøyet jeg har.

 24. Jeg vil gjerne være med på å teste ut turtøyet deres! Er 13 uker på vei med tvillinger og har allerede vokst ut av det turtøyet jeg har.

 25. Vil VELDIG gjerne teste ut gravid-turtøy for dere hvis jeg får lov 🙂

  Jeg er 28 uker på vei, med mitt tredje barn. Har aldri brukt så mye gravidklær, men denne gangen skal jeg jo være gravid hele den kaldeste årstiden (termin til våren) og siden vi går mye tur og reiser mye på fjellet, merker jeg jo daglig utfordringen med å finne klær som passer – og som aller helst skal se bra ut også.

 26. Jeg vil gjerne teste turtøy for dere! Supert at dere lager tøy for gravide! 🙂 har termin i begynnelsen av august. Håper på å bli trukket ut. Ile 🙂

 27. Supert Stormberg! Nå ble jeg veldig glad,dette savner jeg,er i uke 14,5 og merker allerede at yttertøyet begynner å bli trangt,særlig buksene. Jeg har en sønn på 4 fra før og er mye ute med han. Og frem mot våren blir jeg jo bare større, og sønnen vil enda mer ut.Mannens klær kan jeg bare glemme å bruke for jeg er 163 cm,mens min mann er 210 cm,så jeg ville nok svømmet i de klærneJeg er veldig glad i stormberg tøy og vil gjerne teste disse klærne.

 28. Jeg er nå 19 uker på vei med nr to og er mye ute både privat og gjennom jobb. Jeg vil gjerne teste 🙂

 29. Oioi, det her har jeg sett etter over alt!! Tester det gjerne:) 20 uker på vei med en liten jente:)

 30. Så bra! Sleit sist svangerskap med å finne turtøy som passet, så det ser mer lovende ut denne gangen. Termin i august. Vil gjerne teste!

 31. Så bra! Jeg tester gjerne. Er 23 uker på vei med tvillinger, så her får klærne prøvd seg på en stooor mage etterhvert!

 32. Tester gjerne! Er gravid i uke 23 med tvillinger, så regner med jeg får en stoooor mage etterhvert som virkelig får testet størrelsen på klærne 🙂

 33. Dette hadde vært helt perfekt!
  Har termin i mndskifte juli/august og har mange turer framfor meg 🙂 Savnet god turbukse når jeg gikk gravid sist. I tillegg er jeg speider og er derfor mye ute 🙂 Trenger da en bukse med god bevegelighet og som tåler litt mer enn en joggebukse. Så dette hadde vært midt i blinken:-)

 34. Jeg synes det er kjempe flott at Stormberg har begynt å produsere turtøy til gravide:-) Her er jeg 20 uker på vei med nr.2. Vi er en aktiv familie som liker å gå turer i skog og mark. Jeg vil veldig gjerne være med å teste ut mammaklærne til Stormberg. Da kan hu mor også være med ut på tur fremover, uten å måtte gå med gubbens altfor store turklær:-)

 35. Kan gjerne også være testperson, til tross for at jeg alt har bestilt da….
  Er 19 uker på vei og vil bruke tøyer aktivt på tur:)

 36. Så fint med mammaklær for gravide! Det savnet jeg veldig sist jeg var gravid, men nå ser det ut til at jeg kan få bruk for det igjen! Har lenge igjen av graviditeten og er veldig glad i å være på tur. Vil gjerne teste kolleksjonen!

 37. Dette var supert! Er gravid med termin i mnd.skiftet mai/juni, og kunne gjerne tenke meg å være testperson! 🙂

 38. Dette ser jo virkelig bra ut! Endelig kan man slippe å drukne i mannen sine uformelige klær. Dette vil jeg gjerne prøve.

 39. Er gjerne med som testperson:-) 19 uker på vei med første barn, 27 år og aktiv sunnmøring:-)

 40. Så bra!! Ganske lei av å føle meg som ei surra svinesteik på tur… Elsker å på heia, på ski, orientering, løping og gåtur. Gem som ei loppe på å teste ut turtøyet deres:)) 28 uker på vei m unge nr to. Har ei jente på 20 mnd fra før, så bevegelig turtøy er virkelig å foretrekke!!;) Lykke til m kolleksjonen uansett!

 41. Dette har jeg virkelig savnet. Med voksende mage og turtøy som allerede begynner og bli for trangt er dette etterlengtet. Å kunne teste mammaturtøykolleksjonen deres ville vært superspennende 🙂

 42. Jeg er 33 uker på vei og ønsker veldig gjerne å prøve ut mamma turtøyet deres! Fantastisk flott at dette er kommet på markedet, som turelsker har dette vært savnet!

 43. Jeg er helt nygravid, så jeg har god tid til å teste den nye og fine kolleksjonen deres om jeg skulle være den heldige. Det skal innrømmes at jeg har vært gravid to ganger før og hatt mange fine turer, selv med store, uformelige låneplagg fint dandert over magen. Kanskje jeg denne tredje gangen skal vise meg som en freshere utgave av meg selv?

 44. Jeg er 15 uker på vei og med 2 små så hadde vært veldig flott å vært testperson for tøyet deres! Kanskje jeg slipper å låne jakka til mannen min?

 45. Hei!
  Så utrolig flott at det kommer en slik kolleksjon! 🙂 Jeg er 23 uker på vei og vil veldig gjerne være med å teste ut klærne! Er med i et prosjekt som heter Fit For Fødsel hvor fysisk aktivitet er en stor del av opplegget. Gleder meg til våren hvor jeg kan komme meg ut på tur i skogen. Da er slikt tøy midt i blinken. 🙂

 46. Så flott at nokon endeleg tør å satse på mammaturtøy! Eg er 31 veker på veg, og vil svært gjerne teste tøy. Eg går mykje på tur i skog og mark, og hadde sett svært stor pris på å kunne bruke klede som passa heile svangerskapet.

 47. Som vordende mor for første gang, er dette noe jeg allerede har rukket å savne på markedet, supert tiltak! Jeg er 26 uker på vei, og vil gjerne prøve ut klærne deres 🙂

 48. Dette er jo knall flott at Stormberg har kommet med! Jeg er 18 uker på vei og ønsker svært sterkt å få teste ut det fantastiske nye mamma turtøyet:) Fantastisk flott å kunne gå tur og bevege seg med tøy som faktisk passer og er formet etter magen:D SUPERT!

 49. Hei. Jeg har termin i begynnelsen av april, og som sikkert de fleste andre, så går verken turbukser eller jakker igjen, og magen blir kald med glipe mellom bukse og jakke. Ull/varmt undertøy er også rett og slett håpløst når man er str xl i utgangspunktet. Så desverre må jeg bli inne når det er veldig kaldt, så da går samboeren på tur alene med bikkja.. Uten klær som holder magen varm (har faktisk ikke klart å finne noe som både passer og er funksjonelt) så blir det nok ikke flere turer på hytta før Bitteliten har kommet. Så hvis dere vil ha en testperson i litt mer romslig størrelse og stor babymage så stiller jeg gjerne opp!

 50. Hei!
  Dette har jeg savnet! Supert at Stormberg tok utfordringen. Jeg er i uke 28 og vil gjerne teste turtøy for dere.

 51. Hurra! Jeg går våren i møte med voksende mage, og tester gjerne klærne for dere!

 52. Kjempebra! Jeg går våren i møte med stor mage (17 uker på vei nå), og tester gjerne klærne for dere. Mer enn gjerne, faktisk!

 53. Så fantastisk!!

  Jeg tester gjerne, 3mnd på vei med nr 3. Og siden jeg ikke er så høy, blir det alltid så feil med herreklær…

 54. Så flott Stormberg 🙂 Jeg er 16 uker på vei og vil gjerne prøve mammaturklær. Er mye i skogen og i båten om våren/sommeren og da blir det flott med noe annet enn joggebukse og åpen regnjakke!

 55. Herlig! 😀
  Er over halvveis i mitt første svangerskap og kommer til å få mye brukt for dette 🙂

 56. Hei. Flott tiltak! Jeg er 12 uker på vei med første og veldig glad i å være på tur. Prøver mer enn gjerne klær for dere!

 57. Å ja!! Dette vil jeg gjerne! Er 27 uker og lei av «teltet» av en jakke jeg går rundt i…. 🙂

 58. Å, fantastisk bra at dette kjem!
  Eg er midt i svangerskapet med nr. 3, og kjenner verkeleg på begrensningane mitt vanlege yttertøy har både på tur og i kvardagen. Jobbar i skulen, så det er kjempeviktig med funksjonelt og fleksibelt tøy som gir rom for rørsle 🙂

 59. Hurra 🙂
  Jeg elsker klærne fra Stormberg, og kunne svært gjerne tenke meg å være forsøkskanin! 27 uker på vei, og har problemer med å finne rimelig turtøy som passer til den voksende magen.

 60. Dette var fantastisk å høre 😉 er ikke langt på vei, men har termin i august. Jeg går tur hver dag med mine to finske lapphunder som trenger en lang tur hver dag (2-3 timers turer). Så det har vært kjekt med noen turklær som en kan regulere litt på, isteden for å kjøpe for store turklær som ikke er behagelige før du er den størrelsen. Så håper jeg er den heldige vinneren og får teste klærne 😉

 61. Jeg vil veldig gjerne være test person for dere! Jeg er gravid i uke 17 med mitt første barn, og magen har begynt å vokse ut av det meste av klær allerede.
  Jeg vr faktisk innom en stormberg butikk for å prøve jakker hinn dagen, men det var rett og slett umulig å finne noe til den voksende magen som ikke var svært på resten av meg. Dette er med andre ord midt i blinken!
  Krysser fingrene! 😀

 62. Ei vennine tipset om denne siden, og jeg kan ikke forklare hvor glad jeg ble. Har et stort behov for mammauteklær, og har drevet å lett i butikker etter en jakke, og fleecejakke som jeg absolutt skulle hatt. Nå går jeg bare i en stor regnjakke som ikke finnes varm engang. Så jeg vil gjerne være testperson, det hadde gjort dagene mine mye lettere siden jeg hadde kunnet dratt mer ut, og samtidig hatt det godt, varmt og konfortabelt. Jeg er 6 måneder gravid nå, så de neste 3 månedene kommer bare til å bli vanskeligere når det gjelder klær for å ha ute, derfor hadde jeg blitt kjempeglad om jeg hadde kunnet fått testet mamamturtøyet deres. Elsket fargene også! 🙂

 63. Hurra! Jeg gleder meg for å prøve mamaturklar fra Stormberg 🙂 Jeg er 2 måned på vei.

 64. Hei. Jeg vil gjerne være testperson! Er bare i 10. uke med førstemann, så jeg har en lang tid foran meg å teste på, og forhåpentligvis flere omganger 😉

 65. Vil svært gjerne teste turtøy for dere. Har en sønn på to år fra før, og bor i Bergen, så er ute i all slags vær. Har vokst ut av min vanlige stormberg-jakke, så er litt i beit på hva jeg skal ha på meg i regnet. Er 27 uker på vei. Og det å låne mannen sine klær er ikke alltid like kult. han er 190, mens jeg er 165, så jeg ser jo ut som teskjekjerringa inni der. Dessuten er jo han ofte med oss ut og trenger sine egne klær:D Jeg kan teste om det dere har laget funker i tredje trimester også. Selv om mange gravide holder seg i ro siste tiden grunnet forskjellige plager, så er det mange av oss som er heldige og uten plager og som er aktive helt frem til fødestuen. Så sign me up!:)

 66. For et flott tiltak! Det er vanskelig nok å få tak i gode mammaklær generelt.
  Kjempefine plagg – fine farger og design!
  Jeg er gravid i 4. måned og har slitt med sykdom (immunforsvaret).
  Jeg trenger å absolutt å komme meg ut igjen og dere ville motivere meg uendelig! Sant!

 67. Nå ble jeg veldig glad !
  Jeg er gravid med nr 8 og har termin i August.. Kunne veldig gjerne tenke meg å teste ut gravidtøyet deres.
  Litt lei av å måtte ty til formløse klær når magen vokser…

 68. Ja! Jeg vil gjerne være testperson:) Vanskelig å finne gravidklær som ikke ser ut som telt og absolutt ingenting innen turtøy.

 69. Hei,
  Så fantastisk, det har jeg virkelig savnet nå som turbuksene mine begynner å bli stramme i liningen. Jeg er helt i startfasen (uke 14), men merker allerede at buksene må skiftes ut. Har hund så jeg er har daglig behov for en god bukse/jakke, og vil derfor mer enn GJERNE være med å teste den nye kolleksjonen 🙂 Krysser fingrene for at den heldige!

 70. Så bra at dere har laget mammaturtøy!

  Jeg har termin tidlig på sommeren og vil gjerne prøve mammaturtøy fra dere!

 71. Superbra! Siden jeg har diabetes er det ekstra viktig og holde meg i form under svangerskapet, så jeg går ukentlig flere turer. Har termin 7 april, og kunne gjerne ha tenkt meg å teste ut deres undertøy nå som jeg er inne i tredje trimester og lei av at sprekken mellom ullstilong og ulltøye gjør at jeg fryser på magen.

  Mvh Cathrine

 72. Så flott!! Dette gledar eit mammahjerte! Eg er gravid i veke 23 og alle ut-på-tur kle er trange og ubehagelige å gå med. Eg vil gjerne vere med å prøve Stormberg sin kolleksjonen!

 73. Kjempebra rett og slett:-) d er mye vanlig mammaklær,mn ikke ordentlige turklær.frister ikke å være utd md klær som enten er for stord eller glir ned på magen.jg er 29 uker på vei og har ei jente på 1,5 som elsker å være ute md mamma og pappa.jg vil gjerne teste ut turklærne deres:-)

 74. Så flott at dere har laget turtøy til oss gravide. Jeg er 2 måneder på vei og jobber i naturbarnehage, der er jeg mye ute og godt tøy er alfa og omega. Derfor kan jeg få testet dette ut ganske grundig 🙂

 75. Vil gjerne teste turtøy. Er ikkje alltid like kjekt å måtte ty til mannen sine store plagg når ein gjerne føler seg litt uformeleg i utgangspunktet! Ventar baby nummer fem i slutten av mai 🙂

 76. ENDELIG kan vi gravide føle oss fine på tur, og slippe ubehagelige linningar og herreteltjakker! Veldig bra initiativ, dette trur eg de kjem til å selje masse av!

  Eg er gravid i 6. mnd, og prøver VELDIG gjerne. Om eg ikkje blir trukket ut, skal eg kjøpe. Garantert!

 77. For et gledelig tiltak! Jeg er 2 mnd på vei med mitt 6. (!)barn og vet alt om nødvendigheten av å holde seg i form i løpet av svangerskapet. Jeg har vanligvis gått både på ski og mye til fots under mine tidligere graviditeter, noe jeg absolutt har tenkt å gjøre denne gangen også. Men jeg har spesielt hatt problemer med å finne en funksjonell bukse løsning,jeg tester så gjerne Stormberger sine.

 78. Hurra! Disse klærne vil jeg gjerne teste! Minnes løpetightser som rullet seg nedover magen og åpen bukse med belte fra forrige svangerskap. Har akkurat begynt å få kul på magen og har mange spennende turplaner i løpet av våren og sommeren. Fint og komfortabelt mammaturtøy vil gjøre turopplevelsene enda bedre 🙂

 79. Endelig – jeg er gravid i 30.uke og har fått begrenset mitt aktivitetsnivå fordi jeg ikke har hatt store nok klær. Lite hjelper det at vordende far er slank som en ispinne. Jeg tester gjerne mamma-turtøy. 🙂

 80. FANTASTISK! Endelig en foregangsbedrift som har satset på et sårt savnet område hva gjelder oss som er over middels aktive og gravid! Man trenger ikke all verdens utvalg heller, men en god bukse og snasen jakke er midt i blinken! Hurra for dere!

 81. Så utrolig kjekt å se at dere har laget mammaklær for turbruk! Jeg er gravid for 3. gang og kunne gjerne tenkt meg å teste den nye kolleksjonen deres. Tror mine 2 små barn også hadde likt at mamma ble med mer ut på tur. Frem til nå ha jeg bare brukt mannen sine klær ute, men må ærlig si at det ikke er noe komfortabelt og jeg vegrer meg litt til å ta turen ut. Håper jeg får lov å teste turklærene deres, så kanskje turgleden kommer tilbake også!

 82. Superbra, Stormberg!! Flott at dere har laget mammaturklær – nå er det håp for litt mer aktivitet fremover 🙂 jeg er snart 6mnd gravid, og ønsker gjerne å teste den nye kolleksjonen.

Comments are closed.