Hverdagen for en grafisk designer

Med årene har vi blitt en del avdelinger på Hovedkontoret der alle har sine arbeidsoppgaver. På markedsavdelingen har vi en egen gjeng med grafiske designere som produserer alt av nyhetsbrev, annonser, plakater og butikkdekor. Her forteller vår svenske grafiske designer, Martin, hvordan en vanlig dag ser ut for han. 

Jeg heter Martin og som grafisk designer arbeider jeg med litt av hvert på markedsavdelingen på Stormbergs hovedkontor. Mitt hovedfokus er nyhetsbrev og annonser til web og avis, til både norske og svenske medier. Jeg lager også elementer og innhold til nettbutikkene, samt dekor til våre butikker.

Høsten 2012 åpnet vi både nettbutikk og butikk i Sverige, og som svensk er det min oppgave å oversette diverse tekster. Det gjelder alt fra annonser, nyhetsbrev og produkttekster til blogg, twitter- og facebookrelaterte tekster. I tillegg til digitale elementer lager vi forskjellig materiell som også går i print. Oftest produserer vi selv på våre storformatskrivere som for eksempel plakater og dekor til butikkene, men noen ting lager vi og sender til trykkeri. Jeg liker min hverdag og syns det er veldig gøy!

Se også bloggposten; På plass hos söta storebror

Martin Levin, grafisk designer Stormberg

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments

Comments are closed.