Pant sports- og turtøy

Visste du at Stormberg har en panteordning på alt av Stormberg sport- og turtøy? Nå kan du levere inn ditt brukte sports- og turtøy i en av Stormbergs butikker og få en pantelapp. 

Stormbergs sport- og turtøy er laget for å vare sesong etter sesong, og vi håper at folk har glede av sports- og turtøyet sitt i mange år før de bytter det ut. Men når de likevel bestemmer seg for at det er på tide med noe nytt, oppfordrer vi til å pante tøyet i stedet for å kaste det. På denne måten oppnår vi gjenbruk, og plaggene får et lenger livsløp. Gamle Stormbergplagg som pantes sendes videre til blant annet land i Øst-Europa for gjenbruk der.

Sports- og turtøyet som blir pantet vil ha en bestemt panteverdi avhengig av hva slags plagg det er. For eksempel vil en jakke gi kr. 50,- i pant, og en genser kr. 30,-. Her er en oversikt over panteverdien på de forskjellige plaggene:

Jakker og parkdresser kr.50,-
Bukser kr.40,-
Genser kr.30,-
Shorts kr.20,-
Øvrige kr.10,-

Du kan levere inn brukte Stormbergplagg i Stormberg Konseptbutikker, Stormberg Outlets og hos Stormberg Hovedforhandlere.

Les mer om panteordningen her.

Se også bloggposten; 8943 tonn på samvittigheten

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer