Når ideen når Kina

Veien fra en idé til det ferdige produktet i butikken inneholder mange sjekkpunkter og prosesser. Det er fascinerende å se hvordan ideen om et godt turplagg her i Norge blir omsatt og brakt videre av våre kinesiske samarbeidspartnere på andre siden av kloden til faktiske gode turplagg. I videoen under kan du se litt av første fasen etter at skissen har nådd den kinesiske fabrikken.

Følg med for flere bloggposter om arbeidet med etisk handel og produksjonen vår i Kina.

Les også bloggposten: Bloggheldress

Jan Halvor Bransdal, CR Ansvarlig, Stormberg AS

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Hehe! Godt skrevet! Og .jeg heter ftksiak Berit. Et veldig vanlig navn i gamle dager. Men du verden se5 mye moro jeg har hatt pe5 facebook i dag! :)) Jeg er forresten helt enig med deg. Virker som et mormor-navn feilplassert pe5 et ekstremve6r . De burde absolutt funnet pe5 et mer spennende B-navn!!

Comments are closed.