Dyreparken og Sabeltann på søndag?


Vi har nå avsluttet denne konkurransen. Vi deler ut 15 stk billetter og vinnerne er blitt kontaktet. Takk for alle som deltok, og god sommer!

Stormberg og Dyreparken har hatt et nært samarbeid de siste årene, og det får våre følgere i sosiale medier nyte godt av. Også i år.

Vi har fått billetter til sesongens første Sabeltannforestilling søndag 8. juli, og ønsker å gi disse til dere. Billettene kan ikke byttes, så premien må benyttes denne dagen. I tillegg får dere også billetter til Dyreparken på dagtid. Skriv en kommentar i kommentarfeltet under dersom du og din familie kunne tenke dere denne sommergaven. Skriv også hvor mange familien består av. Vi ønsker alle en riktig god sommer! På grunn av den korte fristen, må vi ha din kommentar innen onsdag 4.8 kl 10.00.

Les også bloggposten Møte uten dans

Line Skaane, markedssjef Stormberg

 • Pingback: Vi har de beste Kundene | Stormbergbloggen()

 • http://juliashobbyer.blogspot.com kjerstin

  Dette hadde vært en helt fantastisk overraskelse for vår datter som nylig ble 7 år. Etter flytting og to skolebytter i løpet av 1. klasse har det vært ett tøft år for datteren vår. Vi har ikke muligheter for ferie, men dette er ferie godt nok og vel så det:)

  Vi er 2 voksne og 1 barn:)

 • Marie Hansen

  Vi kunne gjerne tenkt oss billetter til show og dyreparken :) ingenting er så stas som å kle seg ut som sjørøvere og gå på sabeltann show :) vi er 5 stykker.

 • Eirik Madsen

  Vi er to voksne og tre barn som hadde satt enormt pris på å komme til dyreparken og forestilling! Hiv og hoi!

 • Marte Caroline Østad

  Ååååååjaaaaa :D Det har jeg ønsket meg i mange år å komme dit :D
  Vi 2 voksne 1 ungdom og 1 barn :) )

 • Sirèn

  Ja takk, veldig klar for dyreparken og Sabeltann på søndag:)
  2 barn + 2 voksne =4stk

 • David Bråthen

  Vi er en familie på to voksne og fire barn som ville satt utrolig stor pris på å få treffe kaptein sabeltann:-)

 • Steinar Bøhn

  HIV OG HOI, HÅPER SKATTEN BLIR VÅR:)

  Vi er en familie på 4 (2+2), som har vært på show de siste 5 årene (like gøy hvert år). De siste to årene har vi lurt med oss 2 til (1+1) til å bli Sabeltann og dyreparken tilhengere;). Minstemann hos oss har sovnet alle årene vi har vært på show, foruten første gangen, da ble han så fasinert av lys og lydanlegget at det holdt han våken den gangen. Var veldig liten dengang.

  I år tenkte vi å ta en pause fra Kr.sand. Men det har ikke falt helt godt ut. Minsten har ett ønske, og det er å holde seg våken hele showet!!!!!;) Og ikke minst så er det to barn til som helt klart er klare for dyreparken og sabeltann nok en gang. Og vi er ikke så helt bortreist vi voksne heller.

  Av den grunn kunne vi ønsket oss billetter til 3 barn og 3 voksne. Vi kaster loss og reiser til Sabeltanns verden dersom vi skulle være så heldige å vinne. HIV OG HOI.

 • Karen Avila

  Ååå dette er noe som ville vært kjempe flott for hele familien!!
  Vo får desverre ikke gjort noe særlig denne sommeren i og med at vi måtte betale veldig mye skatt tilbake :-\
  Denne dagen passer også perfekt for oss. ville gjerne overasket barna:-)
  Hadde vært veldig fint i og med at det ikke er så mange timer fra her vi bor.
  Dette ville virkelig vært noe for alle oss så får barna hvertfall fartalt at de har gjort noe i sommer når de starter igjen :-)
  Vi er 5 stk :-)

 • Heidi Steinmoen

  ÅÅÅÅ Det hadde vært kjempe gøy. Jeg vil veldig gjerne ta med mine barn på Kaptein Sabeltann forestilling på søndag. Har en sønn på tre og et halvt år som er helt hekta på Sabeltann, synger stadig på en av hans sanger og sover med sverdene til Kaptein Sabeltann og Langemann. Det hadde vært en drøm for oss å ta med han på en forestilling med helten hans.
  Vi er 2 voksne og 4 barn. Vi håper vi er de heldige som får dra.

 • Vibeke Hansen

  Heia. Vi hadde blitt fantastisk glade for billetter til dyreparken. :-) :-) :-) Hilsen familie på 4

 • Wenche Frøysaa Strand

  Åh, det hadde vært helt fantastisk med billetter til Sabeltann! Vi er på Sørlandsbesøk fra Trondheim fram til onsdag neste uke, og måtte i år IGJEN konstatere at vi ikke fikk billetter til Kaptein Sabeltann, til 7-åringens store fortvilelse. Vi håper og heier :-) ! Vi er 3 personer!

 • Ingfrid Stokkeland

  Hadde vært supert med besøk i dyreparken :-)
  Vi er 4 stk

 • helga hovland

  Hadde vært supert om våre tre barn og deres to besteforeldre kunne fått billetter;) helga.

 • Kenneth Skarstein

  Hiv o hoi!!!
  Vi er 2 voksne og 2 barn (4 og 2) som gjerne vil til dyreparken og møte kaptein Sabeltann. Billetter tas i mot med et stort smil :)

 • thomas

  Vi vil gjerne på show! Vi er 2 voksne og 2 barn:)

 • Torill Hasås

  Hei, vi er en familie på 2 store og 2 små som mer enn gjerne tar turen fra Vestfold for å opplevet showet og en dag i parken! Var der for et par år tilbake og det ga absolutt mersmak!!! Gleder oss :-) ))

 • Bernt rune suleskard

  hei vi er en familie på 2voksne og 4 bar som gjerne ville ha tatt dette i skue ,vis mulig:)

 • Benedikte Granberg

  Åh! Det hadde vært et fantastisk sommerparadis å oppleve for 2 voksne og 2 barn! De voksne har alltid hatt et ønske om å se showet, og barna hadde hoppet av sommerglede! Vi ønsker oss……

 • Benedikte Granberg

  Åh! Det hadde vært helt strålende for 2 voksne og 2 barn! ;) ) både store og små hadde hoppet av glede!! ;) )) et stort ønske for sommeren faktisk. ;) )

 • Veronica

  Hei! Vi har veldig lyst til å ta turen til dyreparken og show!!
  Har ei snuppe som er klar forå gi flasker og sutter til sjefen sjøl:)
  Krysser fingre og tær!!
  Vi er 1 voksen og 2 barn:)

 • tor harald hansen

  da meg og min samboer var små, møttes vi for første gang på sabeltannshowet som på den tiden var gratis. :) etter 12 år ble vi sammen og ingen av oss har vært på sabeltannshow siden. vi ønsker å ta med vår niese, altså to voksne og 1 barn

 • Linda Torsvik

  Hei,
  Vi er en familie på to voksne og et barn som gjerne kunne tenkt oss en slik gave.
  Mvh
  Linda

 • Maiken Dahl

  i helga kjører vi HELT fra Bodø og vi skal til Stavanger! Hadde vært helt supert å overraske ungene med et ekstra stopp i Dyreparken!!! De er begge to iherdige Kaptein Sabeltann fans!! Vi er to voksne og to barn i familien :-D <3

 • Therese

  Min datter på 3 år har bestemt seg for å gi alle sine tutter til Kaptein Sabeltann nå i sommer. Det hadde vært utrolig gøy å kunne overrakse henne med et skikkelig Sabeltann show som en belønning etter å ha gitt ifra seg noe som hun har så kjært :) Dyreparken er vår favoritt blant parkene rundt om og må besøkes vært år :) Vi er en familie på 2 voksne og 1 barn.

 • Kari Nomeland

  Blir gjerne med på dette!!
  Vi er 2 voksne og 4 barn :-)
  Sabeltann ruler her i huset!! ;-)

 • Elin Bjørge Madsen

  Hei!
  Vi har tenkt oss til Sørlandet i helgen og en tur til Dyreparken og Sabeltannshow hadde vært helt supert!!! Vi er fem stykker i familien:-)

  Mvh
  Elin Bjørge Madsen, Sandefjord

 • Anne K.K

  Gjerne! Vi er 6 stk :)

 • Mari melsom kristensen

  Dette hadde vært helt toppers. Ungene elsker Jo sabeltann. Familien består av 2 barn og 2 voksne

 • Ingrid Tennfjord

  Hadde vært kjempe moro! Vi er en familie på 4, 2 voksne og 2 barn ( 4 og 7).

 • martin furuborg

  hadde vært så gøy!
  2 voksne og ett barn

 • Lena Pedersen

  Vil gjerne at min svigerinne, som nydelig er blitt alene med tre barn. ( 6, 11 og 19) og ett barnebarn kunne fått billetter, altså 5 billetter. Ekstra supert om min andre svigerinne med to barn også hadde fått. Det hadde blitt en stor opplevelse for hele familien.

 • Anette

  Hadde vore fantastisk med en dag i dyreparken! Har en pappa Så vil på travbanen søndag, då kunne mamma å 2 guttar kost seg i parken !

 • Mariell

  Søndag hadde passet perfekt for en dyreparktur md familien :) Vi er 4 stk :)

 • Tone Brennhaugen

  Oj! Ja tusen takk:) 2 voksne og 2 barn.

 • carina bergh

  vi er 5 i familien. Det hadde vært gøy m biletter. Vi elsker sabeltann og dyreparken. Har ikke hatt økonomi til å dra dit. Så gratisbiletter hadde vært fantastisk

 • Christian krageboen

  Familie på 5 :)

 • Bodhild Fjelltveit

  Vi er en familie på 5 som gjerne vil ha billetter :)

 • Sissel Trydal

  Kjempegøy å kunne tatt med vårt barnebarn til Dyreparken på søndag:-) 2 voksne og 1 barn:-)))

 • Maylin Hjorteland

  2 barn og 2 voksne… :)

 • June

  Vi ønsker å dra på Kaptein Sabeltann show og besøke dyreparken! Vi har Aldri vert der før!

  2 voksne og 1 barn!

 • monica

  Hei vi er en familie på 5 ( 2v og 3b)

 • Catrine Vøllestad

  skriver en samlet da.. :P

  minstemann på 3 år slutta med sutt i våres, og har en hel kiste med gamle sutter som sabeltann skal få. Stramt feriebudsjett gjør at vi ikke får til dyreparken i år, så det hadde vært fantastisk å kunne overraske med en sånn tur!!! Vi bor i Skien, men har ferie hjemme nå, så vi kunne dratt på flekken!!!

  vi er to voksne og to barn :) )

 • Catrine Vøllestad

  oj, vi er to voksne og to barn!!!!!!

 • Catrine Vøllestad

  minstemann på 3 år slutta med sutt i våres, og har en hel kiste med gamle sutter som sabeltann skal få. Stramt feriebudsjett gjør at vi ikke får til dyreparken i år, så det hadde vært fantastisk å kunne overraske med en sånn tur!!! Vi bor i Skien, men har ferie hjemme nå, så vi kunne dratt på flekken!!! :D

 • Stine Lindahl

  Vi er en familie på 3 som ikke har så mye planer i sommerferien da vi akkuratt har flyttet inn i hus, håper sårt vi vinner da dette hadde vært en super utflukt for våres del :)

 • Lise-Marie

  Har en sønn på 4 år som hadde blitt kjempe glad for en tur i dyreparken og se en av hans store helter. Pga dårlig råd så blir det hjemmesommer på oss i år. Det hadde vært et lysglimt i en heller hår hverdag og få fortelle han om dette. Vi er 2 voksne og 2 barn.

 • Lise-Marie

  Har en 4 år gammel sønn som hadde blitt kjempe glad for å oppleve noe kjekt i sommer. Pga dårlig råd så blir det hjemmesommer på oss. Hadde vært et lysglimt i en heller travel hverdag. Vi er 2 voksne og 2 barn.

 • Karl Christoffer Sveva

  2 barn og 2 voksne.

 • Eldrid Otterlei

  En tur på Sabeltannshow og besøk i Dyreparken hadde vært helt strålende og overraske gutta mine med! Det hadde vært flying start på ferien det:-) Vi er to voksne og to barn.

 • Stine Romøren

  Åh,for en mulighet. Jeg har pga samlivsbrudd flyttet 2 ganger på 6 mnd og bor nå på et sted der jeg kjenner få. Jeg og mine barn har blitt «adoptert» av naboene tvers over gata. Vi spiser middager sammen,drar på små turer og nyter livet som en stor familie. I år har jeg ikke budsjett til noen ferie for meg og barna,så jeg må jo prøve meg på dette. I tillegg hadde det vært en super gave å kunne ta med seg de snille naboene og barnet dems.

  Vi hadde da blitt 4 voksne og 4 barn.

  Krysse fingrene hardt.

 • Leif Birkeland

  4 stk fra Haugesund som gjerne tar turen!

 • Olga Krag

  Jeg og min fire år gamle sønn bor i nord, på Senja. Og har ferie i sør, Rogaland og Arendal fra denne helga av.

  Vi har ferie på stramt budsjett, så en dag i dyreparken er det vi har planlagt. Men eventuelt show hadde vært helt fantastisk perfekt, og jeg hadde vært superhelt for han! Vi ville gjerne hatt med venninna til mamma og sønnen hennes og da. De er og en tomannsfamilie! Så 2+2 blir 4 :)

 • Jens Knutsen

  WOHOO! SABELTANN! og med den værmeldinga så kan jo alle fire teste regntøyet.
  Både vi to voksne og de to ungene hadde likt å oppleve sabeltann i dyreparken i sommer!
  :)

 • jostein engedal Stormo

  Vi skulle så gjerne opplevd en ferie tur i år siden vi i år som i tidligere år har måtte være hjemme av uheldig situasjoner og skuffe ungane.en tur til kaptein sabeltan landville vert en drømme opplevelse for oss. Vi er da en familie på 4 som ville satt kjempe pris på en slik mulighet.

 • Leif Birkeland

  Store og små kan godt tenke seg en tur i parken på søndag! 4 stk fra Haugesund som gjerne tar turen!

 • Trond Wirak

  Vi er en familie på 5 stk og har gledet oss over TV sendingene fra dyreparken gjennom vinteren og våren. Vi hadde satt stor pris på kunne delta i parken på søndag og ikke minst sett den nye forestilling med Kaptein Sabeltann. Det hadde gledet oss stort.

 • Øyvind Mæhle

  Siden jeg i en alder av 36 år jeg syklig opptatt av pirater, seil og kanoner så syns jeg at jeg kan ta med meg min kone og 2 gutter på tur til Sabeltann, vi er så sjørøverfiserte her i familien at i jula hadde vi sjørøveruke, hadde planke og alt i leiligheten, jeg er kanskje mer keen på å se sabeltann enn mine sønner på 8 og 13 år

 • Monika Grav

  Vi har 2 gutter på 2,5 og 6 år som er helt oppslukt av sabeltann. Hadde de fått sett på dette hadde de vært vært i lykkerus :) og minstemann er veldig glad i dyr!

 • June Nysveen

  Vi ønsker oss veldig en tur til Dyreparken etter å ha sett programmet fra stedet gjennom hele vinteren. Billetter til Sabeltann er flott. Vi er 4 stykker som gjerne vil til Dyreparken og Kaptein Sabeltann :D

 • June Nysveen

  For en drøm dette hadde vært, etter å ha sett alle episodene med Dyrepasserne i hele vinter, om og om igjen.
  Vi er 4 stykker som veldig gjerne vil til dyreparken og kaptein Sabeltann :D

 • Katrine Nikolaisen

  Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn, samt tante og fetter på 14 år som kunne tenkt oss billetter :-)

 • May-Brit Eriksson

  Dette hadde jo vært en super dag i parken da. Og pengene våre strekker ikke til 4 billetter til parken og 4 billetter til forestilling. Så dette hadde vært årets supreste dag.

 • Vibeke Johansen

  Tenk om barna kunne få oppfylt sitt store ønske; tur i dyreparken og Sabeltannshow. Vi er fire totalt, om vi skulle være så heldige.
  Ønsker samtidig alle en fantastisk sommer!

 • Nina

  Har 3 jenter som gjerne skulle vært i dyreparken (og mammaen og) Vi har aldri vært der. Alle tre har alltid vært veldig glade i Kaptein Sabeltann og elsker å se Kaptein Sabeltann på tv. Minsta elsker Kaptein Sabeltann bladet og vil gjerne at vi leser det for henne. Hadde vært en flott gave til mellomste som har bursdag om et par dager. Hadde vært en kjempefin start på sommeren vår. Vi er 5 i familien, 2 voksne og 3 jenter

 • Kari Anne Randby

  Hei SteinarStormberg ;-)
  Det ville bety veldig mye for oss om vi blir valgt ut. Jeg er alenemor og i år har vi ikke råd til å gå hverken på forestilling eller i parken. Jeg krysser fingre, vi er 1 voksen og 1 barn
  Mvh Kari Anne R

 • Solveig Rygg

  Hei!!! Vi er en familie på fire som gjerne kunne tenke oss i dyreparken og Kaptein Sabeltann. Hadde vært kjempe moro å få komme på Kaptein Sabeltann i år. :)

 • Jan J

  Dette er noe vi har snakket om lenge, så hadde blitt kjempeglad for billetter. Er 4 stk, 2 voksne og 2 barn :)

 • Marit augustinussen

  Vi er en familie med 5 gutter hvor de tre minste elsker Kaptein Sabeltan. Det hadde vært supert om de fikk sett han :-)

 • http://stormberg.com Line Skaane

  Hei Lene, det er førpremieren som går på søndag kveld. Det er som en vanlige forestilling, men billettene legges ikke ut for salg. Ellers er alt det samme; fulle tribuner, fult show og åpne kiosker.
  Mvh Line Skaane, markedssjef

 • Katrine Tonning

  Vi har planlagt Norgesferie i år, så tur til dyreparken med Sabeltannshow hadde virkelig vært et høydepunkt. Vi er to foreldre, en Sabeltann på 5 år, og ei lita Sunniva på 2 som hadde blitt veldig glade for billetter.

 • Lene schei

  Da håper jeg ikke dere har tenkt å skuffe noen… for det er nemlig INGEN forestilling på søndag ifølge dyreparken sin side ;) første forestilling er nemlig Mandag 9 juli 2012 :) å da skal vi til dyreparken ;) http://www.dyreparken.no/Kart-parkinfo/Kaptein-Sabeltann-ny/

 • Anne Bøen

  Er så heldig å få være mommo til 2 små pirater på 3,5 år. Begge elsker å kle seg ut som Pinky og Kaptein Sabeltann, og synger alltid på en Sabeltann-sang. Tenk om mommo kunne overraske med en tur til Dyreparken og Sabeltanns-rike. Det hadde vært gøy :-) Mamma må nok også være med, så vi måtte nok ha 4 biletter.

 • tone oliv bøe bekkelund

  hei hei :-) vi er en familie på fire, har vært i dyreparken og kapteins sabeltann show en gang for fire år siden, men lillesøster fikk ikke være med da… så tenkt så gøy det hadde vært for storebror (snart 7) og ta med lillesøster (4) dit slik at også hun for oppleve alt det supre parken har å by på :-)

 • Heidi Ryland

  Vi er en familie på 4 som hadde fått en virkelig kick-start på ferien ved å begynne med en tur til Dyreparken og Sabeltann-forestilling til helga :-) God sommer :-) Heidi

 • Ernst Erdmann

  Hei! Familie på 4, 2 jenter og mor og far.
  Planen var ikke Dyreparken i år, men hvis vi hadde vunnet disse det hadde bare vært konge.

 • Ingibjørg

  Jaja, da har det vist kommet 3 kommentarer fra meg siden eg ikke fant min kommentar nederst. Men ser nå at den har kommet øverst:/ Kan ikke dere bare slette et par av dem? Takk takk:)

 • Linn Nygård

  Åh da vet jeg tre sabeltann jenter som hadde blitt veldig fornøyd.. De gleder seg enormt til Kristiandsandtur til helgen, men skuffelsen var stor da vi så sabeltannshowet ikke startet før mandag… det ville vært en perfekt sen-bursdagsgave til 8 og 2 åringen som hadde bursdag for en mnd side :) vi er 5 stk. 2 voksne og 3 barn.

 • Ingibjørg

  Tur til Dyreparken på søndag hadde vært helt perfekt for oss. Storebror fylte 3 år for 3 dager siden og vi har tenkt å gi suttene til Kaptein Sabeltann. Å kunne gå på Kaptein Sabeltann forestillingen i tillegg hadde vært helt topp!
  Vi er 4 i familien, men lillebror er så liten at han trenger ikke billett:)

 • Camilla Kirkerud

  For en mulighet og finne dette og være med i trekningen om billetter til både parken og Kaptein Sabeltann showet!! Jeg er alene med to barn og lommeboka klarer ikke en slik opplevelse…. Her har vi en liten gutt (snart 3år) som bare ELSKER Kaptein Sabeltann!! Mon tro hvor mange ganger daglig filmen går her hjemme :-) Og tenk for en opplevelse for de og se alle dyrene også! Så da krysser i alt som krysses kan og håper det beste! :-)

 • Hilde Johnsen

  Vi er en familie på fire – mamma, pappa og to gutter som aldri har fått se showet til Kaptein Sabeltann enda. Hadde vært supermoro å få ta dem med på dette! :) Tar gjerne imot billetter hvis vi er så heldige! :)

 • Ingibjørg

  Billtetter til Dyreparken hadde passet oss perfekt nå. Storebror fylte 3 år for 3 dager siden og vi hadde tenkt å gi Kaptein Sabeltann suttene. Å kunne gå å se Sabeltannforestillingen i tillegg hadde bare vært helt topp!!
  Vi er 4 familien, men lillebror er så liten at han trenger ikke billett;)

 • Ingibjørg Lauvland

  Det hadde vært helt fantastisk! Vi kunne brukt anledningen og gitt Kaptein Sabeltann suttene til storebror som fylte 3 år for 2 dager siden:)
  Vi er 4 i familien, men kun 3 som trenger billett siden minstebror er så liten:)

 • kjersti benden

  Høyt på ønskelisten i år står et besøk i Dyreparken og en Sabeltann forestilling.

  Er mamma til to gutter, så da blir vi tre :-)

 • maiken trillo

  Åååå, det hadde vært topp! Da vi faktisk bor sammen med langemann ( 4 år);) hadde det vært supert om han fikk møte selveste kapteinen:)) Vi er 2 voksene og et barn, lillebror må nok vente noen år:) Ha en fin dag!

 • Beate Pedersen

  Hei hei. Jeg (mamma) og våre 2 yngste barn kunne gjerne tenkt seg en tur til Kristiansand. Det hadde vært fint å reist fra Troms for å se både dyreparken og selveste Sabeltann :-) Vi krysser alle fingre :D
  Beate

 • Bjørg Vik

  Bestemor og 3 barnebarn hadde storkost seg på Sabeltannkonsert. :) )

 • Monica Therese forland

  Hei hei:)
  Vi er en familie på 7 men bare 6 som er på båttur fra Sotra. Etter en strabasiøs tur over havet ned her der våre tre minste tøffe jenter holdt ut5 timer med slingring enda de var skikkelig så sjøsyk, da hadde det hvert supert å få en slik belønning for sitt gode pågangsmot :) hilsen ekte pirater fra det tøffe Vestlandet

 • Elin

  Vi er en familie på 5 som ønsker å dra til Dyreparken på søndag! Mor i huset fyller dessuten år på søndag. :D

 • Nina Tørmoen

  Hei :-)
  Vi er en familie på 5.
  Vi har 3 gutter (2, 5 og 8 år) som er veldig glad i Kaptein Sabeltann så hvis vi hadde vært de heldige til å få billetter så vet jeg de hadde blitt veldig glade :-)

 • Kristian Brenden

  Hei,

  Vi er en familie på 4 som veldig gjerne har lyst å tilbringe dagen i Dyreparken på søndag! :-)

 • cathrine haugen

  Det hadde vært så gøy å overaske guttene med sabeltannshow vi er en fam. på 5. Vi har jo snakket lenge om det men har ikke fått tak i biletter ennå.

 • liv kristine moland

  Vi er en familie på to voksne og to barn som skal på sørlandsferie til uka så billetter hadde vært helt perfekt! Hilsen 4håpefulle haldensere:)

 • Vibeke Fossdal

  Familie på fem ønsker veldig gjerne
  å sitte tett og godt under Sørlandsstjerne
  Tenk å få møte kaptein Sabeltann!
  Da ville vi blitt henrykt alle mann!! :-)

 • Tone Aarsvoll Horpestad

  Vi er en familie på 4 som kunne tenke oss en tur i parken og på show:) Jentene våre på 5 og 8 har drømt om å besøke dyreparken og se kaptein sabeltann lenge.Så begynner ferien vår nå til helga og da reiser vi ned til det blide sørland så dette hadde bare vært en perfekt start på ferien ;D

 • Line

  Heisann.
  Vi er en familie på 2 voksne og 3 barn som veldig gjerne kunne tenkt oss en tur. For oss har det vært en hektisk vår/forsommer der mor(jeg) har hatt eksamen ved siden av jobb og eldstemann har blitt svært syk. Det hadde vært supert med et sånt avbrekk for oss. Og tusen takk for Stormberg sitt store sosiale engasjement.

 • Janne Nilsen

  JAAA!! Dette ønsker vi oss!! Vi er to voksne og ei jente på 5år (lillesøster får bli igjen hjemme). Pappan (og mamman) ønsker veldig gjerne å gi henne sabeltannforestilling iår!! Detb hadde vært en fantastisk opplevelse å kunne ta henne med dit kun med oss, viktig å gjøre litt ekstra stas på storesøster!!

 • tonje haug

  hei. det hadde vært gøy å overraska barna med ein tur i dyreparken. vi er 2voksne og 3 barn.minste gutten er 9 år og elsker kaptein sabeltann.det hadde vært herlig med ei helg i kristiansand.

 • anne johansen

  Hei :)
  Er en familie på 4, hvor guttungen i huset er totalt kaptein sabeltann-frelst !
  Det hadde vært kjempestas å gitt han den overraskelsen på søndag :)

  Hilsen Anne

 • Kristine Egeland

  Jeg vil veldig gjerne ha billetter til Sabeltann :-) Vi er 1voksen og 4 barn (tre egne og ei søster på lån)
  Håpe-håpe :-) ))

 • Wilhelm Castberg

  Vil gjerne ha billetter til min søster og hennes to barn. Hun er nyskilt og sitter med masse gjeld etter dette. En tur til Dyreparken hadde vært et fint avbrekk i hverdagen.

 • Geir Colbjørnsen

  Hadde passet helt perfekt, vi får besøk av min søster og hennes 2 barn fra USA og hadde fått muligheten til å vise de vår flotte dyrepark. Tilsammen blir vi 3 voksne og 4 barn.

 • cecilie steen

  Haaaallo!
  Mor og far og 6 barn i alderen 5- 18 år, ønsker seg veldig, veldig gjerne en tur til den fantastiske dyreparken og så sabeltann show!

  Mvh
  Cecilie og gjengen:D

 • Per Kristian Pladsen

  Hei hei, vi er en familie på 4. Og jeg har to gutter her på 4 og 6 år, og de er begge store fan av Sabeltann…..så vi tar mer en svært gjerne imot billetter, hvis vi skulle vært så heldige. :) Ønsker samtidig alle en God Sommer! :)

 • Hilde Moen

  Hei. Vi er en familie på fem, som ikke har fått oppleve dyreparken i høysesongen, og som virkelig kunne tenke oss det:) barna består av Hanna på 6, Samuel på 5 og Emma på 3. Jeg har vært syk med ME- kronisk utmattelsessyndrom, så jeg har gått glipp av å orke å gjøre kjekke ting med barna. Nå har jeg endelig funnet noe som virker og har fått energien tilbake:)

 • May W

  Dette hadde vært en helt super overraskelse for barna. Vi har 3 barn, og er to voksne.
  Har aldri selv fått oppleve Kaptein Sabeltann-forestilling, selv om vi alltid, da jeg var liten, snakka om å dra på forestillingen «en gang» ;)
  Krysser fingrene :)

 • Unni Tveiten

  Jaaaa takk, veldig gjerne! Vi er 2 store og 2 små som hadde blitt kjempeglad for en Dyrepark-tur og ikke minst Sabeltannshow!

 • sandra Aarhus

  Hei:-) Vi er en familie på 4 som har veldig lyst på kapteinsabeltann forestilling. Jentene våre har enda ikke vært å sett på det og har derfor veldig lyst til det:-)

 • Trine Thorkildsen

  Vi vil veldig gjerne reise til Dyreparken og på Sabeltannshow! Har snakket om det,men aldri fått det til… Vi er to voksne og to barn:)

 • Dyveke Angell-Aschjem

  Å ja!! Det vil vi gjerne være med på, er faktisk i nærheten den dagen. Hadde vært perfekt for meg og min mini-sabeltann på 4 år :-) Det blir da bare oss 2…

 • lise abrahamsen

  Det hadde vært kjæmpegøy , lenge siden vi har hatt årskort og minsten har aldri opplevd sabeltann , vi er 6 stykk

 • Nina Bruvik

  Vi er en familie på fire som gjerne sko ønske vi kunne brukt søndagen i dyreparken. En avslutning med Kaptein Sabeltan hadde jo bare toppet hele dagen!!! Så ja takk, vi tar gjerne tar i mot billetter til en drømme dag!!
  Mvh Kristoffer 6.5 år, Kristina 4 ,5 år, Øyvind og Nina

 • Lillian Spjeldnes

  Hei! Vi skal til familie like ved Kristiansand, reiser fredag! hadde tenkt å innom dyreparken og sabeltann, men måtte legge de planene på is, pga økonomi! :/ har en på 4,5 år som ga sin smokk til sabeltann i fjor! Krysser fingrene for ett gjensyn for de! Vi er en familie på 4! :) ha en fin dag!

 • Nancy Hamlot

  Har 4 barn, som har ønsket seg en tur til Dyreparken vel og lenge. Hadde vært superkjekt å kunnet overraske med en plutselig tur.
  Mvh Nancy (tot 6 i familien)

 • Astrid Flaen

  Eira og Vije min to nydelige barnebarn fyller 3 år idag. De er store fan av kaptein sabeltann og det hadde vært fantastisk gøy og kunne invitere de med på forstillingen til søndag .Vi er 5 stk i familien som kunne tenke oss å gå dit. :)

 • siri c.knutsen

  Heisann:-) Vi ønsker oss mer enn gjerne 4 billetter til sabeltannshowet og dyreparken .Det ville gledet oss veldig. mvh siri.c.knutsen

 • Marita

  Slenger meg på!
  2 voksne og 1 barn

 • Trude Waage Agasøster

  Hei :)
  Eg kunne godt tenkt meg biletter til meg og min sønn på 6 år ..han har aldri vært i dyreparken å ser alle dyreparken program og elsker kaptein sabeltann :) :)..fekk ferie i går å me kjeder oss allerede :) hadde me fått biletter så skulle eg kjørt den lange veien så han hadde fått seg ein opplevelse :) Me e 2 stk fra Bømlo.God Sommar.

 • Helene Myking

  Passer mine skjønne tantebarn i Tønsberg denne uken, og vil veldig gjerne ta dem med i Dyreparken på søndag. Vi er fem (men bør muligens ha med et ekstra par voksne øyne for å følge fire entusiastiske små i parken). Spent hilsen tante, Amund 5, Magnus 6, Aurora 9 og Mathias 12. :)

 • helene Østhassel

  Vi er to voksne og tre barn som gjerne vil en tur i Dyreparken.

 • Vibeke Helgesen

  Hei. Vi er en familie på fem som godt kunne tenkt oss billetter! God sommer!

 • Therese Tverå

  Jeg vil veldig gjerne overraske min familie med en dag i parken..:) vi er fem…:) håper på lykke å at det er vår dag..:)

 • anne eriksen

  Hei! Så flott at dere gir vekk billetter. Jeg vil veldig gjerne ta med mine tre barn på forestillingen og i dyreparken. Jeg har tre barn som er hekta på sabeltann så dette hadde vært perfekt. 1 voksen og 3 barn.

 • Ina Vikdal

  Melder oss på konkuransen :)
  3 voksne og 1 barn :)

 • Linn Jacobsen

  Når jeg var liten var vår sommerferietardisjon å ta turen til Dyreparken. Det hadde vært flott å dele den gleden videre.

 • Heidi Josten

  Vi kunne virkelig tenkt oss en tur på kaptein sabeltann og i dyreparken. Har ikke vært der før :) Har to små kaptein sabeltann fans i hus :)

 • Jeanette Ausland

  Hei, vi kunne gjerne tenkt oss på Kaptein Sabeltann… Vi er 4 stk ;-)

 • Camilla h.

  Hei! Har en på 2.5 som elsker sabeltann! Dette hadde vært midt i blinken for oss! Vi er tre stk!

 • Vilde E. S

  Hei
  Ja vi ønsker oss en tur i dyreparken og kaptein Sabeltann forestilling.
  Vi er 4. :-)

 • Marthe H. Lien

  Vi er en familie på tre og ønsker oss veldig gjerne billetter til denne dagen! Det hadde vært helt strålende!!

 • morten engh

  Hei. Jeg vil så gjerne ta med familien til kristiansand. Vi er to voksne og 2 barn (en under 3 år)

 • chanett lien

  Jeg ønsker veldig å kunne ta med meg min fam på kaptein sabeltann. Og en tur i dyreparken. Vi er 3 stk!

 • anita langseth

  Ønsker veldig gjerne billetter:-):-) vi er fire stykk:-)

 • Merete vallesether

  Vi er fire som hadde blitt kjempe glade :) ) Da krysser vi fingrene og håper på at lykken er på vår side! Ha en flott dag :)

 • Simen Tøstibakken

  Hei, jeg har lyst til å ta med lillebror siden han elsker Sabeltann og har ikke vært på forestilling. Han ble litt misunnelig da jeg fikk være med for 2 år siden. Mamma og pappa syntes han var litt for liten da, men nå har de sagt at han kan få lov. Hadde vært super gøy å overraske han med billetter til mamma, pappa, meg og lillebror:-)

 • Trine-Lill Einerkjær

  Hei, melder meg på i konkurransen om billetter til Kaptein Sabeltann og Dyreparken. Har ei datter som har et stort ønske om å se forestillingen. Vi er fem i familien. God sommer!

 • Berit Øvland Bjønnum

  Ønsker veldig gjerne billetter:)

 • Marit Haugland

  Hei=) Vi er 3 stk. i familien som kunne ha tenkt oss å gått=)

 • Tone Nilsen

  Jeg ønsker veldig billetter til Kaptein Sabeltann og Dyreparken på søndag. Hadde vært helt flott å kunne ta med meg familien min dit.