Vil du teste to av våre lettvektsprodukter?

Vi er på utkikk etter en sporty dame og en herre som kan teste to av våre lettvekts sommernyheter. Denne gangen ønsker vi at dere tester Lydal jakke og shorts

Vi ønsker tilbakemelding på passform, detaljer, hva vi kan gjøre bedre, hva som er bra, og endringer som kan gjøre produktene enda bedre.

Testpersonene er nå plukket ut. Tusen takk til alle som deltok.

 

Lydal_dame.jpg Lydal_herre.jpg

Som produkttester forplikter du deg til å fylle ut et kort skjema vi sender deg, samt legge ut en produktvurdering på våre nettsider til det tilhørende produktet. Vi vet at våre Kunder leser produktanmeldelsene, så en objektiv vurdering av produktet er viktig.

Vil du teste disse produktene? Skriv i kommentarfeltet hvorfor du vil teste disse, så velger vi ut to personer mandag 4.juni.

 

Se også bloggposten; Modelljakt

Hilde Sande, markedkonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer

89 Comments
 1. Hei!
  Jeg kan godt teste jakke og shorts! 🙂
  # For det første er jeg en glad og aktiv friluftsgutt som elsker å være ute, enten det er for å jogge en tur i skogen, gå tur på fjellet eller ta en sykkeltur.
  # For det andre har jeg mange spennende planer for sommer hvor jeg kan få testet klærne.
  # For det tredje studerer jeg produktutvikling og synes det hadde vært spennende med litt mer formell erfaring på produktutviklingssamarbeid med produsent.
  # For det fjerde kan jeg skrive om testen på bloggen min http://www.godfoto.no, eller gi god og konstruktiv tilbakemelding direkte til dere.

  *…og ikke minst så var det veldig stilige plagg da!

  Jeg er med! 🙂

 2. Jeg tester gjerne klærne for dere når "Jenter på tvers" skal gå Norge på tvers i august. Vi er 7 jenter som gleder oss til tur og som alle er glade i å være ute.
  Har akkurat krysset Grønland med to av jentene, se gjernebloggen/linken, så vi har god erfaring med bruk av klær i værog vind.
  Uansett lykke til med testingen om det ikke blir oss denne gangen.
  Hilsen Thea

 3. I dag skinner sola, og jeg må sitte inne med eksamensoppgave..:( MEN, er glad i å være ute på tur og trener endel. Jeg blir ofte kald på overkroppen når jeg er på fjellet i finvær, så derfor synes jeg at dette antrekket så perfekt ut. vil gjerne prøve det ut:-)

 4. Kunne veldig gjerne tenke meg å teste produktene.
  Jeg er en aktiv person som løper ute 3 ganger i uken og trener styrke inne på treningssenter.
  Løper normalt med tights og langarmet treningstøy. Og trener inne med shorts og tskjorte.
  Men som oftes er shortsene enten er for korte, mangler nøkkellomme, for løs passform eller ubehagelige og jakkene oftes er for "tunge", puster dårlig, eller lite fleksible.
  Men jeg bruker gjerne en overtrekksjakke på vei bort til treningssenteret.
  Jeg digger teknisk smarte løsninger på klær og utstyr. Samt god design.

 5. Hei.
  Vi vil gjerne få være testpersoner for lettvektsproduktene. Dette vil være midt i blinken for oss som er en aktiv familie.
  Med fotball,ridning,trener for guttungens lag,samt mor som jobber i barnehage. I slutten av juni reiser vi på tur til Østerrike for å gå på fjelltur i Grossglockner, litt skikjøring ovs. Så dette hadde vært en ypperlig mulighet for oss og kunne teste ut disse produktene i omtrent all slags vær.

 6. Jeg vil gjerne teste lettvektsproduktene! Jeg er en veldig aktiv jente som trener ca 10 ganger i uken, både håndball, turn og gymnastikkhjul i tillegg til at jeg går idrettslinja vg2, og har dermed behov for mye treningsklær, da vaskemaskina ikke akkurat kan stå på konstant. Liker farger og trenger nye tips til gode treningsklær! :- )

 7. Jeg tester gjerne lettvektsproduktene dine! Jeg er en aktiv person og særlig i sommerhalvåret tilbringes mye tid ute, i fjellet og skogen både med fjellsko og joggesko på beina! Lette og luftige klær er viktig når temperaturen kryper oppover!

 8. kan jo legge til at vi er mye på turer med ungene og bæremeis, og lette, små jakker til oss voksne er et savn. disse jakkene ser jo ut til å være midt i blinken til turer!

 9. hei!
  det treningstøyet ser jeg veldig flott ut i fargene iallefall! jeg prøver det gjerne ut!
  jeg har etter noen år uten særlig trening begynt å trene mot løp til høsten, sammen med min samboer. det blir 2 -3 turer ute iløpet av uka.
  for meg er det viktig at tøyet gir god luftige og ikke gnager i sømmer, praktiske lommer er jo et pluss dersom det finnes. 🙂

 10. Hei.
  Jeg vil gjerne teste ut disse klærne. Jeg har nettopp startet opp igjen med løping etter 13 år, og mangler litt trenigstøy, så det hadde vært morsomt å kunne fått mulighet til å prøve disse:-)

 11. Grunnen til t jeg synes jeg bør teste disse klærne er for at i lengre tid har jeg lett og prøvd flere forskjellige shortser til treninsbruk, men har aldri funnet noen jeg har blitt fornøyd med. Har egentlig ikke hadd så stor tro på stormbetrg sine treningsklær, men har nå kjøpt en del og er blitt suuuper fornøyd:) så feil kan man ta. Å det betyr at jeg helt sikkert kommer til å bli veldig fornøyd med denne shortsen og selvfølgeli jakka:)

 12. Hei!
  Jeg kunne tenkt meg å få min kjære til å teste ut herreversjonen, rett og slett fordi han har store ønsker om å være mer aktiv og få en bedre helse gjennom trening og jeg tror nok det ville vært god motivasjon. Han er flink til å svømme, men jeg ønsker og å ta han med på turer i skog og mark. Det skal og sies at han er 2 meter høy, så dermed er det ikke altfor lett for han å finne klær som passer her i Norge, noe som gjør det enda mer spennende å teste ut hvordan stormberg klarer seg i forhold til det.

  Kunne også selv tenke meg å teste ut dameversjonen fordi jeg har et godt forhold til stormberg fra før, og har troen på at dette vil være et bra antrekk. Er glad i å gå tur, både her i Osloområdet hvor jeg nå bor, og nordpå hvor jeg egentlig er fra. Har og planer om å begynne å sykle igjen, og lurer på om dette kunne vært et praktisk antrekk for sykling og. Også skal det sies at lilla er favorittfargen 🙂

 13. Jeg har lyst å prøve! Mannen min og jeg jogger og det er fint å ha på klærne som passer til det.

 14. Hei. Jeg stiller meg i køen og vil gjerne teste den flotte jakken og shortsen. Jeg padler kajakk og sykler bl.a. og trenger en tynn, lett jakke til begge deler og en lett shorts til bruk i kajakken (når solen skinner) og til rotrening inne. Liker sportsklær jeg kan bruke til flere formål, ikke en jakke til sykling, en annen til padling, en tredje til å gå tur med. Farven er også knallfin 🙂

 15. Kan tenke med å teste disse klærne. Har fra før av en lettvektsjakke fra Stormberg. Er alltid med meg i sekken når vi drar på tur. Er så lett at den tar ikke noe plass samtidig som den ikke har særlig vekt. Vindtett. Da jeg liker Stormberg sine produkter, kan jeg godt tenke meg å teste disse klærne. Vi går ofte på tur, både toppturer og kortere turer. Fikk Stormbergbutikk på stedet for ca. to år siden.

 16. Kunne gjerne tenke meg å prøve desse klærne. Har lenge prøvd å finne meg nokon nye treningskler til sommaren, sidan alle klærne eg har nå er svarte. Noko som er veldig kjedelig og trist når det er sommar, det blir også ganske varmt i sola. Men er mykje anna å bruke pengene på når ein er student, og treningskler blir desverre nedprioritert.

 17. Hei!
  Skikkelig stilige klær! 🙂 Jeg og kjæresten min kunne veldig gjerne tenke oss å prøve disse klærne. Vi går mye skogsturer og jogger, og trenger noe lett og ledig å ha på oss. Ofte har vi også svært turglad hund med oss, så noe i god kvalitet hadde vært supert. Ettersom vi lever på studentbudsjett har vi svært sjelden råd til å unne oss slike klær i ordentlig kvalitet, som vi vet Stormberg har! Jeg er i alle fall veldig fornøyd med min Stormberg-jakke, og vil veldig gjerne prøve mer fra dere.
  Mvh. Kine Eileen og Sigve

 18. Hei.
  Jeg skal gå Besseggen og Galdhøpiggen i juni for aller første gang, og da hadde det vært kjekt å kunne prøve ut klær som hadde passet til disse turene:)
  Shorts har jeg ikke en eneste en av i skapet siden jeg sjelden finner en jeg liker, men denne så god ut med en grei passform.
  Så jeg tester gjerne ut damemodellen for dere.

 19. Kunne tenke meg å teste settet for menn. Sykler til jobb hver dag og jobber i barnehage, så tøyet ville fått testet seg på mange måter! Trener også på treningsstudio flere ganger i uka, og det hadde vært spennende å se om tøyet var allsidig nok til at jeg bare kunne gått rett fra jobb til trening uten å skifte. Elsker turtøyet til Stormberg, så hadde vært flott med noe nytt å prøve.

  Mvh Stein Tore

 20. Hei,
  Vil veldig gjerne teste dette settet for dere 🙂 Sliter med å finne shorts med god passform, denne ser iallefall bra ut, det samme med jakka, så det hadde vært spennende å prøve ut 🙂

  mvh
  Anne

 21. Hei, jeg ønsker veldig å prøve tøyet. Jeg har blitt sporty i det siste. Trener en del ute. Er veldig fornøyd med Stormberg. Håper på positivt svar.

  Sportslig hilse
  Espen

 22. Hei! Jeg er veldig inntresert i å prøve denne shortsen og jakken. Jeg trener jevnlig og i den annledning er det veldig greit og ha gode klær. Da jeg har andre jakker i dette merket og er kjempe fornøyd med d, hadde d vært kjekt å prøvd flere ting.
  Mvh Ingunn

 23. Hei. Jeg og min samboer har kjempelyst til å teste produkter for dere! I sommer skal vi gå fra Hafjell til Hjerkinn, og kommer til å ha behov for klær til alle type forhold. Dette er en lang tur og en solid test for klærne. Det er også viktig å pakke så lett som mulig og lettvekts-klær er derfor et must! Hvis dere ønsker en kvalitetstest av klær som passer for fjellturer er vi mer enn gjerne interrisert i å både teste og raportere!

 24. Hei. Ønsker gjerne å teste ut dette for dere. Går/jogger i marka flere ganger i uka i all slags vær, ønsker alltid nyere/bedre klær. Stort sett alt av turklær til hele familien på 5 er handlet hos dere, på nett eller i butikk, og vi er til nå MEGET godt fornøyd med det vi har.

 25. Heisann!!!
  Jeg og kona kunne godt tenkt oss å teste for dere.
  Vi er ute på tur så fort vi har anledning. Vi driver med styrketrening, sykkel, løping og tur-orientering.
  Jeg er en som er "litt" over normal størelse og da har Stormberg hatt klær for oss store også. Takk for det!

  Mvh
  Leif & frua

 26. Hei

  Disse produktene virker genial. Skulle gjerne prøvd ett sett. Jeg skal sykle Norge på langs i sommer og den jakken hadde vært genial for turen. I tillegg vil shortsen passe bra når dagsetappen er ferdig 🙂

  Jeg er også kroppsøvingslærer og klærne kan komme godt med i undervisningssamenheng og ellers aktiviter.

 27. Jeg vil veldig gjerne teste treningstøyet
  jeg trener ca 3-4 ganger i uka, da løper
  jeg pluss at jeg går til å fra jobb hver dag.
  Så liker jeg trenings tøyer fra stormberg
  og er snart på tide å få seg nytt.
  Så skal jeg også være med på et løp i
  Oslo i sommer( skal løpe )

  Så velg meg Cathrine Haugen

 28. Hei! Jajajaja hvorfor ikke test stormbergs treningstøy. Jeg er døv trener 5 ganger i uke! Jeg er ekte ishockey spiller for Old laget. Og trener jogge,helsestudio,rullleskøyte,innbandy om vinter,Fotball.
  Jeg vil test hvordan god og slitersterke treningstøy i 5 ganger i hver uken. Håpe du gi test treningstøy meg 🙂

  Hilsen Atle Vangstuen.

 29. Ja jeg kunne tenk og teste jeg trener og går masse fjell turer så det er en bra mulig og teste det

 30. Hei! Jeg er en godt voksen dame som elsker å holde meg i aktivitet ute i naturen. Jeg må ha gode klær på mine turer til fots og på sykkel. Jeg vil veldig gjerne være deres testperson på Stormbergs treningstøy 🙂

 31. Jag skulle väääääldigt gärna vilja testa detta settet, dels för att jag älskar Stormberg sine kläder & dels för att det är så svårt att få tag i kvalitetskläder till detta syftet!
  Jag cyklar till och från jobbet varje dag (ca 1 mil ena vägen) och på helgerna blir det många turer & vandringar i berg och skog.
  Så jag säger bara: Välj miiiig! 😀

  Mvh Matilda 🙂

 32. Fattig student m lang ferie skal padle i Vakre vesterålen i sommer!! Hun skal også trimme kropp og hund. Kroppen etter timer m faglesing og hunden til harejakta i høst :-)) Dama trenger nye klær og skulle komme til å bruke disse masse .-))

 33. Dissse lettvekstsproduktene så kjekke ut å prøve. Jeg ferdes endel på tur i skog og mark. Da er det veldig greit å ha med eller på seg en lett jakke som veier lite, tar liten plass og som man lett kan regulere temperaturen med, hvis det skulle bli litt vind på toppen.

 34. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å teste disse klærne. Skal delta i Norseman xtrem triathlon i august. Klærne blir derfor kjørt hardt både i trening og vaskemaskinen etterpå.

 35. Hei – jeg melder meg som produkttester! Er friluftsentusiast som er glad i skogs- og fjellturer sommer som vinter. Er også glad padleturer (skal på kanotur i sommer for fjerde år på rad sammen med min familie på fem og en turfamilie også på fem). Liker også å sykle og gå turer i nærmiljøet. Når jeg handler klær og utstyr (litt "hekta" på sportsutstyr), er vekt og omfang et tema for å kunne pakke lettest og gunstigst mulig.
  Hvis jeg er så heldig at jeg blir valgt ut – vil plaggene bli prøvd ut på flere forskjellige aktiviteter og tilbakemeldinger skal det bli 🙂

 36. Jeg har veldig lyst å teste ut deres lettvektsprodukter. Er mye ute på tur og sommerlette klær er helt supert på denne årstiden. Trener også inne, så her kan klærne testes på mange arenaer. Liker velig godt lilla om dagen, så det passet jo perfekt 🙂

 37. Jeg vil gjerne teste.!
  Kommer til å bli prøvd med midjebelte for hund som trekker , bæremeis, bæresele, fjelltur og i strålende nordnorsk vær.

 38. Hei. skal på 4 ukers tur til fiji og new zealand den 19.juni. jeg leter fremdeles etter den perfekte turshortsen.. 😉 Er det den? Mvh marianne

 39. Må leses som et Limerick:

  Jeg ligger i hardtrening til et løp som heter Bartnes Åpen,
  og den 23 juli er godt utstyr mitt aller beste våpen.
  Jeg har allerede kjøpt meg nye løpesko,
  men habitten ellers er fra totusen og to.
  Ja får jeg teste dette, blir det sikkert den siste dråpen!

 40. Jeg har lyst til å teste disse klærne og mener jeg passer bra som "testperson". Er nemlig rimelig gjennomsnittlig, både i forhold til mengde trening, og i forhold til det å være opptatt av riktig utstyr. Er i grunnen mest opptatt av gleden med bevegelse, og det har nå begynt å gå opp for meg at godt utstyr, enten det er klær eller annet, kan gjøre turen til en mye bedre opplevelse 🙂

 41. Har veldig lyst til å teste tøyet fra Stormberg. Stormberg har blitt min nye favoritt. Er glad i å gå i skog og mark, så jakken hadde vært kjekt å få prøve i sommer. Shortsen hadde også vært grei å få prøve, da jeg ennå ikke har funnet en shorts jeg er fornøyd med.

 42. Hei.
  Jeg vil gjerne være med og teste klær. Jeg er kjempekresen, så dette kan bli en artig utfordring.

 43. Jeg ønsker å teste damevarianten av Lydal jakke og shorts, som ut i fra bildet ser skikkelig lekkert ut!
  Jeg trener jevnlig, aller mest ute i skogen, når vær og føre tillater det – til fots, på to hjul eller på ski. Og ellers på treningsstudio – på step, mølle og med apparater, eller i sal.
  Jeg har ikke så veldig stort utvalg av funksjonelt treningstøy, men har "litt av hvert" av ulike slag – og veit å sette pris på de plaggene som ER gode; av kvalitet, funksjonalitet og ikke minst passform. Viktig å føle seg fresh og litt fin noen ganger også, selv når man beinflyr i skogen. Jeg har en lettvektsjakke fra før av, som jeg er kun passe fornøyd med, fordi den oppleves litt tett/klam. Er Stormberg sin bedre, tro? Det vil jeg være glad for å kunne finne ut av, og jeg vil i tilfelle levere en real og objektiv produktvurdering i gjengjeld 🙂

 44. Her var det veldig mange som meldte seg, så med min uflaks er nok dette et skudd i mørke. Prøver likevel. Jeg har god erfaring med Stormberg sykkeltøy og vil veldig gjerne dyp-teste dette settet sammen med min kjære som også trener mye. Deler gjerne mine erfaringer med andre.

 45. Hei hei 🙂 Har kjempelyst å være testperson for dei nye lettvektsproduktene:-) Skal gå en del i fjellet i sommer…sykler…jogger…seiler…går turer…:-) da får vi testet produktet både på sjøen, skog,mark,vei og fjell 🙂 jobber også i utebarnehage… 🙂

 46. Jeg er super kresen på treningsklær og det er sjeldent jeg finner treningsklær som jeg er 100% fornøyd med , derfor kunne godt tenke meg å teste produktene(herre modellen) som ser ut som veldig komfortable !!!

 47. Hei!
  Jeg vil gjerne prøve dette! Hadde vært toppen, med et stramt budsjett er det ikke alltid jeg unner meg mye nye klær hver årstid gitt.
  Men jeg går mye tur i skog og mark ettersom jeg har en stor voffs som gjerne vil på tur. Selv om d helst ikke skal skje midt på dagen når det er varmt, men tidligtidlig på morgenen eller sent på kvelden. Da er shorts og en jakke helt perfekt på tur 🙂

  Pluss at jeg jogger en del også 🙂

  Hadde vært midt i blinken å testet ut dette settet for min del 😀

 48. Hei, tester gjerne nytt flott utsyr fra Stormberg. Er mye ute på tur med hund.

 49. Hei!

  Jeg kunne godt tenke meg å teste det ut. Har løpt en del ute på egenhånd, men nå har jeg meldt meg inn i en løpegruppe her jeg bor.
  Løper både langdistanse og intervall.
  Tøyet hadde også flott design 🙂

  Jeanette

 50. Hei 🙂

  Jeg vil veldig gjerne teste disse produktene!
  Trimmer regelmessig ute i naturen men har aldri hatt treningstøy som dette. Har forøvrig annet i Stormberg som er både velbrukt og slitt nå.

  Mvh.
  Mona

 51. Vil gjerne teste disse. Beveger meg en del i terreng både ved å gå og løpe.

 52. Hei!
  Jeg vil prøve! Jeg er på utkikk etter lette og funksjonelle klær til bruk når jeg går i fjellet. Ei lettvektsjakke å ha i sekken i tilfelle det blåser godt på toppen er av høyeste prioritet. Dessverre har jeg ikke funnet den jeg leter etter enda, men kanskje denne er det?
  Her på vestlandet varierer været fort, spesielt i fjellet, så en må alltid være forberedt på det meste.

 53. Hei. Her kommer et ønske om å teste disse produktene fra et par aktive personer som for tiden bor i Finnmark, jeg studerer idrett og min samboer jobber i barnehage. Vi er begge aktive trenings- og turmennesker på fritiden som foretrekker pent vær fremfor regntunge skyer når vi skal ut.
  Ønsker gjerne å teste deres nyeste produkt i pent finnmarksvær.

 54. Jeg har blitt mamma for noen mnd siden og dette kunne være den oppmuntring og motivasjon jeg trenger for å komme i gang med trening og friluftsliv igjen 🙂 Jeg yter mer når jeg har stilige treningsklær 🙂

 55. Prøver gjerne:) er vel ikke av de mest aktive, men det er under forandring… Har begynt å sykle litt og dra innom treningsstudio… Har liksom ikke så mye ordentlige treningsklær så hadde vært kjekt med nå gode klærå bruke under seansen på studio ikke minst….

 56. Jeg vil gjerne prøve damemodellen.
  Er veldig aktiv, trener hver dag, og synes modellen ser veldig fin ut. Er spent på hvordan kvaliteten er!

 57. Hei:) har et stort ønske om å prøv de treningsklærne der. Har prøvd mange shortser til trening men har aldri funnet noen som har vært helt perfekt. Et stort pluss med denne var jo fargen og at det er jakke i samme slengen 🙂 har prøvd andre stormberg treningsklær å det har vært supre klær , så vært artig å sett om dette settet også svarer til forventningene 🙂 jeg vil, jeg vil!

 58. Hei!
  Min mann og jeg vil gjerne teste! Vi er begge ganske lave (+-160) og sliter derfor litt med å finne shortser i passende lengde og jakker som passer alle veier. Vi har blitt mer og mer glad i Stormberg-tøy, og synes konseptet dere har med å la forbrukerne hjelpe til med å teste tøy og å komme med tilbakemeldinger viser hvor mye dere bryr dere om å lage funksjonelt turtøy.
  Vi er mye på tur i skog og mark, da vi har hund og driver med geocaching. I tillegg skal ei venninne og jeg (dessverre uten min mann) gå Norge på tvers ved Hellemo i sommer, og da kan tøyet få testet seg der også.
  Fortsatt god pinse!
  Med vennlig hilsen
  Eileif og Kjersti

 59. Jeg er ei jente (22 år) som liker å være med på litt av hvert, og er aktiv med diverse aktiviteter som løping, styrketrening, sykling, orientering +++ Jeg vil derfor ha mulighet til å få testet produktene på forskjellige områder – både til trenings/fritidsbruk og til hverdagsbruk. Jeg er veldig kresen når det gjelder passform og design mtp treningsklær, og vil derfor gi en ærlig og konstruktiv tilbakemelding når det kommer til produktanmeldelsen. Er spent på kvalitet, passform og "brukervennlighet" når det kommer til dette produktet, og vil kjempegjerne prøve det!

 60. Jeg og min kone er rimelig aktiv, trening 4-5 ganger hver uke. Vi trener hovedsaklig løp/crossfit og sykkling, men er så ofte som mulig på fjellet med fuglehunden og barna. Kan tenke meg at vi vil kunne gi en bra tilbakemelding på plaggene da vi trener såpass varierende. Vi er veldig kresen til treningsplagg og sko, så vi vet hva vi liker.
  Har flere Stormberg plagg, så vi vet hva dere og deres plagg står for; god kvalitet til en lav pris.

 61. Jeg vil teste lettvektsklær, jeg er mye på camping og trenger grilldress!!!!

 62. Jeg jobber i bhg å det stilles krav til skikkeligtøy til alle årstider og uansett vær. Stiller derfor gjerne opp som "forsøkskanin" til å teste disse lettvektsklærne 🙂

  Mvh Liv

 63. Vi er et par i tjueårene. Jeg er student og kjæresten min er lærer. Vi trener aktivt, og nå skal vi forflytte oss fra treningssenteret, og ut i naturen. Kjæresten min har nettopp bestemt seg for å fast begynne å sykle til jobben, som ligger 12 km unna! Det er jo helt supert 😀 Vi kunne gjerne tenke oss å teste produktene deres!

 64. Hei,

  Ja, jeg vil veldig gjerne teste produktene deres. Er fan av Stormberg, og handler til meg selv og min sønn hos dere hver gang jeg er hjemme hos mine foreldre i Kristiansand. Har diverse gensere og jakker fra Stormberg.

  Jeg jogger 3 ganger i uka, og går ellers tur med hundene (labrador + toller) hver dag året rundt. Så treningstøyet vil bli flittig brukt. Har masse trenings og tur tøy, så mye å sammenligne med.

  Hadde vært gøy å være prøvekanin 🙂

  Mvh.
  /Marit

 65. Hei 🙂 Vi er aktive padlere, klatrere, triathlon`ere og familie-turgåere. Melder oss frivillig til å teste Stormbergproduktene. Vi har sansen for miljøprofilen til Stormberg, og liker at dere greier dette samtidig som dere har gode priser. Det koster å utstyre en familie med tur- og treningsklær, og da er det supert å ha et alternativ som greier å kombinere god pris, god design, god kvalitet og sist, men ikke minst: en viktig miljøprofil! Godt jobbet! 🙂

 66. Hei,
  Det er jo på tide at noen "middeladrende" prøver plaggene. Som 57 åring vil disse passe utmerket på litt varmere dager på tur opp til mitt lokale K2, Hinnsteinen 565 m o.h. En tur jeg gjerne tar 2-3 ganger i uken i all slags vær.

 67. Hadde satt stor pris på å få teste ut. Har endel stormberg tøy som jeg er veldig fornøyd med. Har en lett jakke i ett annet merke jeg ikke er så fornøyd med, hadde vært moro å kunne prøve ut deres. God shorts er vanskelig å finne.

 68. Hei! Dette ser ut som et kjempespennende produkt som jeg gjerne vil prøve! Går mye på tur og jogger i alt slags terreng med og uten hund, og sykler mye. Det ser ut som jakka er kjempefin å sykle med også. Har aldri prøvd lettvekts-sommertøy før, så det hadde vært kjempespennende. Likte også utseende 🙂

 69. Hei 🙂 Jeg vil gjerne teste produktene deres. Går mye tur med hundene mine, i variert terreng.

 70. Ja eg ønsker å være med å teste, sykler i ukene og går mye turer i helgene.

 71. Hei! Vil gjerne prøve de nye klærne for å se hva Stormberg har å by på, om de kan måle seg med de store merkene som allerede er godt kjent for sin yteevne og kvalitet. Gøy å prøve noe nytt!

 72. Har "dratt på meg" mer og mer Stormberg-tøy de siste årene, men utelukkende turtøy til vinterbruk – ikke et eneste plagg til trening/sommerbruk. Kunne gjerne tenke meg å bli testpilot for disse plaggene, da det ville være en god motivator for meg til å virkelig kjøre noen gode treningsøkter for å få testet dem ordentlig.

 73. Gjerne. Kunne godt tenke meg å skaffe meg plagg som dette og hjelper gjerne til med å gje tilbakemeldingar på produkta etter å ha testa i ein aktiv kvardag.

 74. Hei, jeg vil gjerne prøve disse klærne. De så både kule og behagelige ut 🙂

 75. Etter 4 års skolegang på høyskolen, har tur i ‘fjellheimen’ og ellers rundt om i naturen desverre ikke blitt prioritert. Derfor har jeg som mål i sommer om å bli like flink som jeg var før jeg begynte å studere. Det som kan gi meg et ‘push’ bak er nettopp å bli produkttester for dette settet, for jeg kan love dere at settet får prøvd seg ut i ulike omgivelser i naturen. 🙂

 76. Jeg vil gjerne teste pruduktene! Har kun vinterkakke fra Stormberg. Den er jeg veldig fornøyd med. Denne jakken og shortsen har jo super fin farge og ser behagelig ut! 🙂

 77. Hei ! Ønsker å teste produktene deres fordi jeg har hatt en slankeoperasjon
  og har gått ned fra ca. 160 kg til 98 på 11 måneder. Er en ivrig turgåer i allslags vær på vei og i skog og fjell, sykler mye også. Skal være med på 7 -toppsturen i Bodø første helg i juni, og sykle midnattsolrittet på 10 mil helga etter. Er ivrig bruker av Stormbergklær.

  Mvh Geir Åge

 78. Jeg vil svært gjerne teste dame tøyet. Jeg er en aktiv hundeeier, trener og konkurrerer aktivt agility så jeg har høye krav til bevegelighet av tøyet. Som hundeeier har jeg også ett relativt tøft bruk av tøy, det må tåle mye vask 🙂 Jeg er mye ute i all slags vær; skjønt shorten har vel begrensninger på hvilke type vær den kan brukes i 🙂

 79. Kunne godt tenke meg å teste produktene(herre modellen). Er treningsglad fysioterapistudent som vil komme til å bruke klærne mye og godt 🙂

 80. Hei

  Vil gjerne teste ut produktene deres. Har ikke prøvd Stormberg treningsklær før. Har vært på jakt etter noe lett å bruke på trening i sommer, både på Mallorca tur og her i Norge. Har vært tøff å meldt meg på 10K på Oslo Maraton i år. 🙂

  Mvh
  Aud Toril

 81. Vi er et par som sykler 3 dager i uka og trener helsestudio 2 dager. Helgene blir brukt til å gå på familieturer i skog og mark.
  Har handlet endel stormbergtøy og er fornøyd med det vi har kjøpt så langt.
  Kvalitet og form har fungert greit for oss.

 82. Hei, vil gjerne teste produktene. Bor i Nord-Norge med varierende vær, og må ha klær som passer alle årstidene som inntreffer på en dag 🙂

  hilsen Else-Marie

 83. Ønsker å teste både jeg og min mann. Treningsglade begge to, men har aldri testet Stormberg sine sommer trenings klær før.

 84. Jeg har vært på jakt etter lette turklær til sommerbruk uten å finne det helt perfekte enda. Jakker er lettere å finne enn bukser og shorts, men jeg vil gjerne prøve dette setter og kanskje passer det meg og mitt bruk perfekt? Jeg likte spesielt godt fargen på damemodellen her, håper jeg får teste den. 🙂

 85. Hei!Har veldig lyst å teste produktene. Har en lettvekts jakke i et annet merke som begynner å bli slitt og kunne tenke meg å prøve et annet merke nå:)

 86. Hei!

  Jeg vil gjerne teste produktene. Har aldri vært opptatt av riktig sportsklær for utebruk, har alltid brukt vanlige sommerklær til trening så gøy å kunne prøve noe annet for å oppleve forskjellen. I tillegg synes jeg jakka og shortsen hadde et veldig kult design! 🙂
  Mvh Linda

Comments are closed.