Ny nettbutikk!

Utrolig mange timer med planlegging, skisser, møter, punching og endringer er nå gjennomført og vi kan endelig stolt presentere ny nettbutikk. Nå kan du sette filter på tilgjengelige størrelser, farger, funksjoner og pris. Produktbildene har blitt større, og menyen har fått noen endringer som Aktiviteter, Nyheter og Bestselgere.

I løpet av dagen skal alle våre Kunder ha mottatt mail med nytt passord, brukernavnet ditt er det samme.

Flere endringer vil komme de neste ukene, blant annet kan jeg nevne:

– Gavekort
– PayPal som betalingsalternativ
– Delbetaling som betalingsalternativ
– «Flip» på mange av bildene våre, der du vil kunne se produktet både foran og bak
– tilpasninger i designet, som vil gi en enda bedre brukeropplevelse som f.eks større YouTube på produktsiden, tilpasninger i breddebruk
– flere tilpasninger til telefon og lesebrett 

Jeg må innrømme at jeg er veldig spent på hva du som Kunde synes om denne endringen. Så alle som gir oss en tilbakemelding innen 31.mai er med i trekningen av et gavekort på kr 2000,- til bruk i nettbutikken. Vinner her er kontaktet, tusen takk for alle tilbakemeldinger. 

Send oss din tilbakemelding, ris, ros, ønsker og forslag til forbedringer i kommentarfeltet under.

Ny_nettbutikk_2.jpg

 

Jeg må rette en stor takk til alle i Stormberg som har vært involvert i prosjektet og naturligvis også til Trollweb som leverandør. Tusen takk, fantastiske ressurser som har gjort det mulig å gjennomføre et smidig og bra prosjekt! 

Velkommen inn i vår nye nettbutikk, vi vil ha masse gode åpningstilbud fremover. 

Hege Nilsen Ekberg
Stolt Nettbutikksjef
Hege.jpg  

Kommentarer

Kommentarer

155 Comments
 1. @Roger: Hvis du sjekker Aktivitetssidene i løpet av få uker så vil de komme en større endringer her, slik at du vil finne et enda bredere utvalg, også tilbudsprodukter.

 2. Flott at dere hører på kundene sine innspill.
  Nå er flere "aktiviteter" tilbake,som jeg etterlyste.
  Det jeg savner nå er at "aktiviteter" og kommer inn under salg.
  Går jeg inn på Alpin eller snowboard nå, er det kun fullprisvarene som er der.
  Da er det flere potensielle produkter som kanskje ikke blir funnet så lett.

 3. Veldig fine sider. Lette å orientere seg rundt på. Mange fine klær!

  Skulle ønske at dere hadde mer "nøytrale" barneklær. Er så provosert (generelt av klesbutikker) av at ungene, dvs særlig jentene skal være så forbanna rosa! Kan ikke klær være klær, må det være så blått/rosa, gutt/jente. Sukk. Det er vel først og fremst vi som kjøper som har en jobb å gjøre.

 4. Nå brukte jeg ikke mer en 10 minutt på å surfe frem og tilbake og jeg må bare si at det var en veldig oversiktlig og behagelig side og surfe på.

  Skal jeg stiile spørsmålstegn ved noe må det være selve hastigheten på siden. jeg har en god bredbåndslinje, og er innom mange nettbutikker i løpet av en uke og jeg opplever den nye siden som litt treg å laste…. men det kan være nettleseren min…

  m.v.h.

  Marius Grøtan
  grotan@hotmail.com

 5. flotte bilder. rent stilsett. utrolig gjennomført! Jeg må bare avslutte med å si at jeg handler ofte hos dere. Dere er det beste "merket"! 😀

  Mvh Adina

 6. Liker veldig godt de nye sidene!
  Gode og tydelige bilder i alle de ulike fargene dere tilbyr. Herlig! Om det hadde vært mulig ville det vært topp om bildet endret seg ved å holde musepekeren over fargevalgene i aller første bilde om dere forstår hva jeg mener, men det er kanskje vanskelig å få til.
  Det hadde også vært fint om dere anga om plaggene er f.eks små i forhold til størrelsen, noe jeg har opplevd med flere plagg tidligere.

  Men fine sider – dere har gjort en god jobb:)

 7. Liker denne butikken jeg. Mange flotte produkter, og fine bilder.
  Vil gjerne være med i trekningen av dette gavekortet!!

  Mvh. Guri Marie

 8. Jeg liker å se bilder der klærne er i bruk, så hvis dere får til enda flere bilder av folk som har på seg klærne og fra flere vinkler osv. så blir det kanskje enklere å se hvordan de tar seg ut på kroppen.

 9. Jeg liker godt at større bilder er tilgjengelig, men hovedbildet av produktet som dukker opp når du åpner produktsiden er kanskje litt for stort. På min skjerm går den litt utenfor, så det hadde kanskje vært bedre med et litt mindre klikkbart bilde.

  Filteret er veldig nyttig!

 10. Den ble utrolig fin, og jeg liker godt at dere har så fine bolder av produktene! Gleder meg til å handle i den nye butikken!

 11. Syns siden har blitt kjempe flott. Men hadde vart fint med bilder som også viser plagene bak fra. Mange bukser som bare har et bild.

 12. Eg sunest den nye nettbutikken er super, store gode felt å klikka på detta likar me. Her blir det nok handling utøve ja!

 13. Hei! Store tydelige knapper. Enkelt å navigere. I det hele tatt, dette er en av de beste nettbutikkene jeg har sett! 🙂 Faktisk så bra at jeg må nesten finne på noe for å ha noe negativt å si. Kanskje den røde knappen med salg og at det er så omfattende hva som ligger under der?

 14. Hei!
  Jeg liker at man vil kunne betale med paypal, og gavekort-alternativ. Jeg liker også at, for mange av varene, kan se det både på modeller og alene. Savner litt å se hvordan varene ser ut på baksiden også.

  En annen fin ting er at man enkelt kan se hvilke fargealternativer de ulike vare har, uten nødvedigvis må klikke seg inn på hver enkelt vare.

 15. Jeg syns den nye layouten på nettbutikken ble knallbra:)))))) ser at dere har fått med dere alt som gjør det mye lettere å finne frem på siden, og samlet det bedre:))) Er superfornøyd med resultatet!!! High five!

 16. Fine sterke farger som tar mitt blikk. Orden og sytstemet ser bra ut. Rett og slett veldig bra 🙂

 17. Kjempe flotte endringer på siden deres 😀 Det er lett å finne frem i nettbutikken og det er oversiktlig, det liker jeg 🙂

 18. ✿♥ GRATULERER med ny nettside! Den er helt toppers, liker den veldig godt♥✿
  Ha en strålende fin uke alle sammen 🙂

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

 19. Liker at ting er stort!!
  Ja – det kan fort bli litt for mye, men dette var laget på en oversiktlig måte.
  Lett å finne fram – lett å finne alternativene og informasjonen man trenger!

  Er det EN TING jeg savner (med tanke på at ting som er store også kan bli uoversiktlig) – så er det at menyen ”henger med” når man scroller nedover. Dette gjør jo egentlig bare ting litt enklere for de som vil navigere seg lettere rundt.

  Men ellers er det bra. Fargene, utseende og alt!! Thumbs up!

 20. @Kari-Anne R: det må vi få hjulpet deg med, kunne du sendt meg info om hvilken nettleser du bruker, om du er innlogget med brukernavn og passord og evnt. hva som skjer når du forsøker å legge varer i handlekurven til support@stormberg.no så skal jeg hjelpe deg videre der.

 21. Synes alt ser toppen ut, men jeg for min del får ikke handlet….
  Alt fungerer ellers, men funker ikke å legge noe i handlekurven.
  Kan godt være det er noe som er helt gæærnt her hos meg, men alt annet funker. Andre sider osv.
  Jeg prøvde på jobb også, men der funka det iallefall ikke gitt! Og vanligvis er det ikke noe problem med sånne sider der.
  Litt surt ettersom jeg godt kunne tenkt meg å handlet litt…
  Men som sagt så ser sidene mye bedre ut nå da og det er mye enklere å finne frem osv 🙂

 22. Jeg synes dette så veldig bra ut. Lett å finne frem og fine bilder av varene

 23. Et godt førsteinntrykk av siden. Lett å finne fram i. Gode søkefunksjoner, f.eks. materialtype, vindtett, vanntett osv. Fint at alle søkeresultater kommer fram på en gang. Fint med oversikt i margen over resultater (pris, vindtett, vanntett osv). Virker totalt sett som en veldig god forbedring

 24. Åh jeg er kjempeførnøyd!! Er jo blitt en drøm å lete etter varer:)
  Veldig oversiktelig, flott design og superlett å finne fram:):)
  Godt jobbet og jeg gleder meg til videre utvikling:)

 25. Bra at den er så oversiktlig, gjør det "gøy" å se på klær. Søkefunksjonen fungerer bra, noe som ikke alltid er tilfellet hos andre.

 26. Veldig bra jobba, folkens!
  Raskt og enkelt å finne/se produktene.
  Personlig kunne jeg tenke meg flere produkter for oss STORE, 3,4 og 5XL,
  men det kommer seg…..

  Stå på videre!

 27. Dette var absolutt en forbedring, gratulerer! Suverent å se hele plagg tydelig og fargealternativer straks, og alle de sorteringsmulighetene! Raskt gikk det også. Skrolling blir det jo uansett, når vareutvalget er så stort! Hurra!

 28. Veldig bra nettside og fornyelse! Oversiktelig med store bilder, enkel navigering og bra søk med filtrering. Men savner en bedre lagerindikasjon på varene, enn hvilke størrelser som er tilgjengelig. Det er vanskelig å skille på hva som er tilgjengelig og hva som er utsolgt.

 29. Hei!
  Jeg liker den nye nettbutikken bedre, pga at det er bedre når du blar gjennom sidene på feks damejekker, så klikket man på et produkt før, og klikket på tilbaketasten, så kom man på første side. Jævla irriterende. Så kunne ting flytte på seg, og det tok en evighet å finne frem! Jeg er ikke så helt sikker på om den funksjonen som gjør at du kan velge str, farge osv er helt opp å går enda, da jeg prøve det, og det ikke var bare det som kom opp. Ellers så er en negativ ting at når jeg skulle betale, så hadde jeg ikke liggende tlfnr inne, og jeg fikk opp en blå firkant der det sto at jeg manglet informasjon. Den sto midt uti alt, og det var kul umulig å vite hva jeg ikke hadde fylt ut. Det tok tid, og hadde det ikke vært for at jeg skulle bestille for noen andre, så hadde jeg ikke giddet, men gitt opp. Jeg satt en og en halv time for å bestille noe for noen kollegaer so bor i utlandet, men som snart blir stolte Stormbergere, de og.

 30. Gratulerer med ny hjemmeside, kjempebra! Større bilder gjør det lettere å se om produktet er interessant eller ikke, og verdt å kikke nærmere på. Flott at bildene er store og tydelige inne på hvert produkt. Paypal og gavekort blir supert!

 31. Veldig fin nettbutikk med gode og tydelege bilete, oversiktleg layout og ryddige menyval. Bravo Stormberg!

 32. Hei. Flott at en ser hvilke farver plagene kommer i, uten å gå inn på de!
  Skulle ønske man også her kunne klikke på farven og se produktet i de ulike farvene. Man må fortsatt klikke seg inn på hver enkelt for å endre farve på produktet. Men alt i alt, en mye bedre internettside.

 33. Stormberg er kjent for å ha et godt utvalg og selge varer av god kvalitet. Det er det jeg forbinder dem med også samt gode priser.

 34. Så utrolig mye bedre hjemmesiden er blitt nå, mer oversiktlig og gode søkefunksjoner 😀

 35. Gratulerer med ny nettbutikk:-) Vil bare si at jeg er super fornøyd med service hos dere. Jeg måtte nettopp returnere en jakke til dere, men det var ingen problem. Returskjema og reklamasjonsskjema kom på mail på et øyeblikk, og ny vare ble reservert straks. Kjempebra:-)

 36. Har lagt min første bestilling i den nye nettbutikken og synes den er veldig bra. 🙂 Gode søkefunksjoner og pent design.
  Skulle gjerne sett at handlekurven ble lagret for en tid (helst noen dager), eventuelt at det er en valgmulighet å lagre den eller putte varene i en ønskeliste.

 37. Alltid knallbra tilbud og herlige plagg hos Stormberg! Kjempefin ny nettbutikk og flotte åpningstilbud:)))

 38. Gratulerer med ny flott hjemmeside!
  Fint at det har kommet flere valg for å finne det en ønsker. Bildene er av god kvalitet, men kanskje litt i største laget. Hvis de hadde vært litt mindre hadde det vært mulig å se flere produkter på samme side. 🙂

 39. Stormberg har fått en kjempe fin hjemmeside med et veldig godt utvalg av produkter av topp kvalitet. Lykke til med den nye hjemmesiden. 🙂

 40. Dette ble knall bra altså, større bilder,en kan se farge valg og søke på størrelser mye lettere nå en før. Alle kan lett finne frem og handle her Gratulerer med den nye siden, kjempe flott.
  Vil også få SKRYTE AV STORMBERG
  Fines ikke bedre kunde service, kjempe rask levering, enkelt å spore pakken og enkelt å handle. Uansett hva jeg har kjøpt er jeg strålende fornøyd med kjempe gode klær

  Stå på dette liker vi =:o)

 41. Gratulerer med ny hjemmeside.
  Meget bra.
  Liker spesielt filterfunksjonene og bra bilder.

 42. Gjennom den nye siden framstår Stormberg som en enda mer seriøs aktør i market. Fikk det bra til.

 43. Flott side og mer oversiktlig! Noen flere tilbud så er jeg helt fornøyd 🙂

 44. Jeg liker at det er flere sorteringsmuligheter nå, men savner en valgmulighet for bildestørrelser. Jeg hadde foretrukket flere plagg per rekke og at dt er plass til flere rekker på skjermen min.

 45. Endringane er veldig bra, enklare å manøvrere mellom ulike produkt, lettare å finne fram!

 46. Må igjen si takk for alle innspill og tilbakemeldinger her. Utrolig takknemlig over så mange fine ord, og gode innspill. Takk skal dere ha.

 47. hei! Gratulere me en knallbra nettbutikk.Veldi oversiktlig,gode store bilder av varen,veldi bra vareutvalg.Kommer nok til å bli fristet her ja:-))

 48. Kjempe flott nettbutikk! Veldig oversiktlig og lett å finne frem til det man leter etter. =) Kjempe bra med store og tydelige bilder, som også viser hvilke fargevalg man kan få i de ulike plaggene. Liker nettsiden veldig godt! Gratulere så masse med en kjempe flott nyoppusset nettbutikk! =)

 49. Fine nettsider. Veldig greit å se fargevalget før man går inn på enkeltvaren

 50. Synes nettsiden er MYE bedre enn før! Eneste jeg kommer på umiddelbart er at jeg savner å sortere oversikten etter feks pris hvor det billigste kommer først! Ellers veldig bra 🙂

 51. Dette er kjempeflott!. Jobber selv med barn og er mye ute både på jobb og privat. Så jeg vet hva som kreves av klærne, og når de presenteres på en slik måte – ja da vet man hva man får. Flott!!!

 52. Liker godt det nye oppsettet med menyer og undermenyer, likte også muligheten til å flippe for å se andre siden av klesplagget. Når jeg prøver zoomfunksjonen (klikke på bildet) blir bildet derimot fryktelig stort, og på min pc må jeg scrolle opp og ned. Dette er særlig irriterende om man tilfeldigvis har zoomet inn og skal bort fra siden igjen da man må scrolle opp for å lukke bildet.

 53. Førsteinntrykket av den nye nettsiden var positiv 🙂 Ser mer oversiktelig ut, og virker lettere å finne fram 🙂 Gleder meg til å teste dem ut

  Har egentlig ikke så mye å utsette, men hvis det skulle vært noe som går direkte på klærne, så er det det at jeg syns damejakkene av og til kan være litt korte av seg. Dvs. at de når akkurat ned til buksa. Personlig foretrekker jeg at de går littegranne mer ned, slik at det ikke blir et "bart" område mellom jakkekanten og der buksa begynner

 54. Liker den nye nettsiden bedre enn den gamle; lettere å holde oversikten nå. Enig med noen lengre opp i at det kanskje er litt store bilder sånn at scrollingen tar litt lang tid. Opplever også at noen bilder flytter på seg når en går fram og tilbake mellom sider! Veldig fornøyd med kundekontoen og handlekurven. Keep it up!

 55. Først av alt så er dette meget bra, og alt som kan gjøre det kjappere å finne det jeg skal ha er fint.

  Men jeg har aldri handlet på Stormberg og kun kjøpt ett produkt. La oss si at jeg skal ha 10 produkter som ikke er helt uvanlig når jeg handler for hele familien. Jeg finner mitt første produkt og får opp

  http://forvirrahalvnerd.files.wordpress.com/2012/05/stormbergnow.jpg

  Det ser fint og ryddig ut men jeg har tatt meg selv i å lete etter close knapp eller en enkel måte å få vekk denne på slik at jeg kan fortsette å handle.

  http://forvirrahalvnerd.files.wordpress.com/2012/05/stormbergnow.jpg

  Dette er hva jeg forventer av en slik skjerm, det skal være enkelt å avslutte handelen slik dagens løsning er, men det skal også være enkelt om ikke enklere å legge mere i vogna. Det må gjøres betydelig enklere å fortsette med både en lukk knapp på toppen og et jacascriptet som håndterer boksen kan også sende brukeren tilbake om man trykker utenfor ruta med vilje.

  Håper dette er et nyttig innspill og noe dere vil fikse snarest

 56. Kjempeflott nettside dere har fått =) Enkelt å praktisk å navigere seg frem i. Lave priser har dere alltid hatt, og nettilbudene er vel vanskelig å slå for konkurrentene =) Kommer til å bruke litt tid her inne for å se på alle de gode tilbudene og flotte klærne =) Mvh Even

 57. Flott, og med dei varsla tillegga blir det endå betre!! Enkelt og greit å handle og gjennomføre. Fint og med mogelegheiter for separat leveranse og betalingsadresse!! 🙂

 58. Spennende og innbydende forside, som gjør at du får lyst til å handle. Mange flotte tilbud.

 59. Utrolig bra nettbutikken var blitt 🙂 mye enklere å finne frem og mer oversikktelig synes jeg.. toppers 🙂 Dere/du har gjort en bra jobb 🙂

 60. Veldig bra, dere skal ha litt skryt for hjemmesiden deres… fortsett slik

 61. Er uenig i med en annen uttallelse om at skriften er for stor. Det er ikke alle som har godt syn, og jeg regner med at Stormberg ønsker å selge til alle – også svaksynte…

  Stormberg sine sider virker nå gjennomarbeidet og bra! Godt jobba!

 62. Flott butikk!
  Liker bildene og flip funksjon blir en kul greie da jeg er fan av ryggprint og sjelden får se at det er det før jeg har varen i handa!
  Turtips er også et flott bidrag!
  Stå på!

 63. Bildene er litt for store, hadde ikke tålmodighet å se gjennom alle:)
  Savner mulighet for å sortere på prisen lav-høy eller omvendt.

 64. Forandring fryder – virkelig! Er svært fornøyd med den nye nettbutikken deres, både utseende og funksjonene/navigeringen og søkemotoren. Dette var flott!

 65. Dette virker veldig bra det. Mer oversiktelig, og det innbyr virkelig til shopping!!

  Tipp topp, well done!

 66. Veldig oversiktlig og fin! Supert hvis det blir Pay-Pal som betalingsalternativ.

 67. Synes nettbutikken er blirr vesentlig bedre.
  Lett å finne frem, større og bedre bilder.

  Jeg har brukt nettbutikken mange ganger før, og vil selvfølgelig fortsette med det.

 68. Kjempebra! kjekt med fornyelse.
  Flott med aypal, og på velging av størrelse, farger 🙂

  GOOOO SOMMER!

 69. Den nye Stormberg-siden får 10 av 10 mulige fra meg. Siden er teknisk bra og veldig brukervennlig. Stor tekst, store ikoner og tydelige priser gjør det lettere å lese og behagelig å se på.

  Jeg forsøker å finne noe å sette den kritiske fingeren på, men det lar seg rett og slett ikke gjøre.

  Landets peneste nettbutikk!

 70. Veldig ryddige og greier sider, digger at ein kan velge størrelse. Og ikkje minst at det viser kva farger som er tilgjengelig for plagget. Eneste negative akkuratt nå er at eg ikkje finner ut korleis eg sortere på pris, slik at eg får billigaste vare øverst i listen når eg går inn på noe 🙂
  Men syns siden er blitt mye bedre, og Paypal er et kjempestort pluss..

 71. Hei.

  Det er bra at vi nå kan filtrere søkene men jeg savner sortering etter pris slik det var før (fallende/stigende pris)

  Håper det blir lagt inn 🙂

 72. FLOTTE bilder !! lett å finne hva man ønsker, er mere ryddig….samt, man får mere lyst å handle :)) paypal er ett stort stort pluss ♥

 73. Jeg liker at det kommer opp hvilke farger man kan velge og muligheten til å bruke paypal som er tryggere betalingsmetode

 74. Hei Ole-Martin.

  Takk for hyggelig tilbakemelding. Kundene har fortsatt mulighet til å legge inn produktvurderinger under hvert produkt. Du finner dette litt lenger ned på siden.

  Hilde – Stormberg

 75. Jeg savner produktvurderingene dere hadde tidligere. Men det er vel også det eneste! Helt fantastisk at man kan velge kategorier som farge og størrelse under kategorien barneklær- det er en funksjon jeg vet jeg vil ha nytte av. Og siden laster raskt, noe som er et must for meg. Jeg dropper alltid å handle på trege sider. Det blir et for stort irritasjonsmoment.

  Super side- jeg gleder meg til å ta den skikkelig i bruk!

 76. Flott den nye nettbutikken,mer oversiktelig og veldig positiv med lettere betalingsmåter. Veldig fornøyd med resultatet. 🙂

 77. Siden er visuelt veldig flott og er veldig brukervennlig. Det er noe jeg setter svært stor pris på for mange nettsteder fylles til randen av linker og krimskrams som gjør siden forfærdelig uoversiktelig og vanskelig å manøvrere i.

  Her er dog noe jeg savner som jeg synes er en god idè å ha. Når jeg er inne på f.eks bukser så savner jeg en boks under med 3-4 andre produkter som anbefales til buksen. Eventuelt produkter kunder som kjøpte buksen også kjøpte.

  Dette ser man ofte på nettsteder og jeg som kunde finner det ganske nyttig. Ofte finner jeg ting der som jeg i utgangspunktet ikke lette etter, men som likevel blir kjøpt eller lagt i en ønskeliste til senere.
  Vi mennesker er beviselig mer anlagt til å kjøpe noe andre har kjøpt og anbefaler 🙂

  Ellers er vel mesteparten dekket av de andre som har kommentert (flinke folk). Har en liten sånn liten detalj som kan fikses på.
  Var inne på turoppskrifter. Videoen som er lagt inn om sjokoladeeple viser seg å dekke over toppmenyen når jeg skulle manøvrere meg bort fra siden igjen. Når toppmenyen feller seg ned legger den seg "under" videoen slik at ikke alle valgmulighetene er tilgjengelig.
  Vet ikke riktig om jeg klarte å forklare det godt nok men…

 78. Jeg vil bare si at det er en kjempe fin nettbutikk dere har….

  Etter og ha lest gjennom de kommentarene dere allerede har fått,så har ikke jeg så mye annet og tilføye her.
  Ser ut som de andre har fått med seg mye av det jeg hadde tenkt og skrive bæde på minus og plus siden….

  Så GRATULERER med ny og bedre nettbutikk…..

  Stor hilsen fra Monica Karin

 79. Hei alle sammen
  Takk for tilbakemeldingene. Det vil komme litt endringer på siden vår de neste ukene, produktene blir noe mindre på selve produktsiden, men likevel store og gode slik at alle detaljer kommer bra frem. Selve siden vil også bli noe mindre, slik at skriftstørrelser også blir tilpasset. PayPal og flip på bildene håper vi å ha på plass om få uker. Ha en flott turhelg.

 80. Dette ser veldig bra ut!
  Det eneste jeg har å sette fingeren på er at jeg er litt usikker på skriftstørrelse. Mulig det er noe med fonten- men jeg synes det blir mye scrolling når den virker såpass stor. Men det er flisespikkeri.
  Jeg liker at sidene laster raskt, den er enkelt å finne frem i også!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 81. Innbydende farger, samt oversiktelig og enkelt å navigere, gjør at siden deres nå er enda bedre enn før! De store bildene gjør det også enklere å bestille klær og utstyr, ved at man virkelig får sett produktet, og slik unngår eventuelle feilbestillinger 🙂

 82. Stormberg gjør det igjen.Bra og oversiktlig design og her er det masse å ta seg gjennom av info og artikler og aktiviteter.<3

 83. Synes det ser utrolig fint ut! 😀 Oversiktig, ryddig og enkelt. Lett å finne fram på! Bedre enn det var sist jeg var der inne og sjekket!

 84. Stormberg og Stormbergs sider får meg alltid lyst til å bli mer aktiv!

 85. paypal?ser bare paybybill jeg. paypal er bra jeg bruker det mye, men de tar gebyr så jo mer du kjøper for jo dyrere.
  kan dere ikke få forhåndsbetaling med bankkonto?mye billigere
  det er bra det er stor skrift så man slipper å myse men det blir og mye scrolling både frem og opp/ned for å få sett alt.jeg kan jo zoom out skjermbildet da men.
  supert at man kan filtrere og at det er gratis fra over 800,-
  men syns ellers det var litt dårlig fraktspesifikasjoner står bare 49,-
  og som regler bruker det bare gjelde ved kredittkort mens betaler du ved andre måter bruker det bli dyrere.
  vil og ha så mange bilder.var inne på flere produkt nå og ser bare ett bilde og det er forfra.jeg vil ha så mange bilder som mulig fra alle vinkler og detaljer for når man ikke kan kjenne å ta på det må bildene gjøre den jobben

 86. Har testet dn nye nettbutikken med iPaden nå, og den virker veldig bra. Jeg liker størrelsen på bildene! Virker ikke for store, syns jeg. Liker også alle filterene jeg får når jeg f.eks velger dame, jakke. 🙂

  Den nye nettbutikken virker kort sagt mye mer oversiktlig enn den gamle. Og funker 100 ganger bedre på iPad enn den gamle gjorde.

 87. Dette vatr forbedring i riktig retning, mye mer oversiktlig og enkel å navigere i enn den gamle.

  Ser at noe tekst har lagt seg over hverandre oppe i venstre hjørne, "Glade turtips" blir liggende over smuleteksten.

  Kunne gjerne tenkt meg at det var mulig å trykke på fargene direkte på minibildene i oversikten og så få se varen i den valte fargen. Blir på en måte en slik "quick shop" funksjon hvor man kan se på varen uten å laster en side på ny.

  Lykketil videre, jeg kommer ihvertfall helt sikkert til å bruke den nye nettbutikken. Mvh. Kristine(kristine907@gmail.com)

 88. Flotte nye muligheter. Gjør det bare enda mere attraktivt å handle fra Stormberg! 🙂

 89. Nok en gang takk og takk for alle de utrolig fine tilbakemeldingene fra dere. Vi gleder oss til å rulle ut de neste punktene, for å gjøre butikken enda bedre. Velkommen innom http://www.stormberg.com skal dere være.

 90. Jeg liker den nye nettbutikken,det er veldig lett å bruke den og den er også brukervennlig, men kanskje du kan legge til mere bilder av modellen i klærne.

 91. Kan ikke si annet enn at jeg synes det er supert. Kanskje spesielt ble jeg glad for å se paypal som betalingsordning. Jeg synes det er en utrolig lett og fin måte å betale på, og savner den i norske nettbutikker. Så hurra for det!

 92. Kjempebra butikk! Mye bedre enn den forrige nettbutikken dere hadde!

 93. Oversiktlig og bra! Flotte bilder og enkelt å komme seg rundt! Godt, godt, godt!! :)) Gleder meg til nettshoppingen allerede! 😉

  – Vibeke

 94. Dette har blitt en virkelig god side nå. Jeg finner ingenting å sette fingeren på, det meste er nevnt i de tidligere kommentarene. Det var stort sett bare de store bildene jeg reagerte negativt på, og jeg ble veldig positivt overrasket over brukervennligheten 🙂 Dette er en side som det blir moro å besøke mer, artig å finne produkter med et så enkelt menyvalg. 🙂

 95. Synes teksten så litt stor ut, hadde vært finere med litt mindre skrift. Ellers synes jeg det er herlig at bildene er såpass store. Nettsiden er svært overskikkelig så det er lett å finne frem. Fikk ikke til det flipp greiene, men det kan hende at det bare ikke har kommet enda. Det er jo supert!
  Liker også at folk kan skrive produktomtaler så du kan se hva slags erfaringer andre har med produktet. Men der burde det også være en boks der folk kan skrive hvordan de synes den er i størrelsen, altså om de f.eks kjøpte medium men synes den virker mer som en L i størrelse.

 96. Veldig bra! Flotte bilder, fint å kunne se produktene sånn! Elsker at jeg kan søke fram det jeg leter etter, aldri noe problem å finne det man søker. Har ingenting jeg kan komme på at kan forbedres faktisk! (For en gangs skyld!) 😀

 97. Allt er like bra som før 🙂 Men blei litt skuffet av seint produktoppdatering.Hold på å bestille i dag.I følge salgs liste er det alle størelser på Mose Tursko.Men når man prøver å bestille kommer det "Some of the products are currently out of stock
  This product is currently out of stock." 🙁

 98. Likte siden deres fra før, men forandring fryder 🙂
  Veldig begeistret for flip funksjonen, synes ofte det er vanskelig handle produkt på nett da jeg ikke får, sett de skikkelig, så dette er supert 🙂
  liker oppsettet av siden, veldig enkelt å navigere på den.
  Søkefunksjonene er supre, sparer mye tid på å kunne spesifisere hva jeg leter etter 🙂

 99. Likte den handle basert på kolonnen, den kan være til kjempehjelp når man handler etter noe spesielt.
  Derimot likte jeg bedre biled og tekststørrelse på produktene på den gamle siden.

 100. Først alt skrytet 🙂
  – Flott re-design som gir fokus til produktene med flotte bilder.
  – Flotte bilder på banner med vanlige folk i ekte Stormberghumør 🙂
  – Digger størrelsen på bildene. Klare, tydelige og veldig oversiktlig. Trenger jo ikke øke størrelsen for å se nærmere på plaggene.
  – Veldig bra at søkefeltet har blitt betydelig raskere til å søke og finne resultatene + at det er superenkelt å finne midt på toppen.
  – Bra bruk av farger og hvite felter.
  – Kul figur på størrelseguiden har dere også fått.
  – Bra med vasketips og produktvurderinger nederst til venstre på alle produktene.
  – Bra å vise fargene før man går inn på produktene…

  To små minus…
  – Søk opp vigør D Ultrafleece. Se på det produktet som har mer en to linjer med farger. Det går fargene litt over prisen.
  – Og sist, men ikke minst… jeg savner en Google+ knapp ved siden av "Pin it" 🙂

  Godt jobba!

 101. Flotte greier !!
  Jo bedre dere klassifiserer ting jo lettere blir det for oss kunder å finne akkuratt det vi er ute etter.
  Vil vi på tur i skog og mark, ja så velger vi "tur i skog og mark" i menyen.
  Vil vi på alpin/snowboard, ja så velger vi "alpin/snowboard i menyen.
  Og skal vi ha oss en tur på sjøen, så velger vi "sjø/maritim" i menyen.
  Da finner vi det som vi er ute etter på en meget enkel måte.

  Har vert i div nettbutikker, der det har vert så mange produkt under en kategori at jeg ikke gidder å se igjennom det, for det tar rett og slett for lang tid.
  Da synes jeg det var herlig befriende når jeg skulle lete etter skibukse og jakke, at jeg fant skiutstyr under egen kategori hos dere.
  Så da ble det dere som fikk selge til meg denne gang 🙂

 102. @Roger: det skal vi løse. Sjekk innom oss igjen i løpet av noen dager, så vil du finne Aktivitetene du savner

 103. Takker for raskt svar.
  Ja kunne tenkt meg at det lå fremme hele året.
  Dere har jo ganske mange varer som ligger under "salg" og da kunne det vert greit å finne frem til div typer utenom sesong og.
  Kjøper av og til ting(både salg og vanlig priset) med tanke på en sesong som kommer 🙂

 104. @Geir: tusen takk for det. VI skal jobbe aktivt med søkemulighetene fremover og legge inn slike kombinasjoner du etterlyser. Søk igjen om noen dager så skal du se at trening og sykkel gir enda bedre resultat enn i dag.

 105. Vellykket oppussing, bedre bilder, enklere menysystem og PayPAL. Liker.

  Men; kunne likt å ha bedre søkemuligheter, f.eks sammensatte kategorisøk som trening og sykkel f.eks,

 106. @Ingvild: tusen takk for det, det vil komme en liten tilpasning snart som gjør bildene noe mindre, men fremdeles betraktelig større enn tidligere nettbutikk
  @Roger: tanken er at ski, alpint og snowboard vil komme opp under Aktiviteter når det nærmer seg sesongen. Kunne du tenkt deg at disse lå tilgjengelig året rundt?

  Alle våre kunder vil i løpet av kvelden/natten få tilsendt nytt passord på epost. Du kan gjerne registrere deg på ny, da vil den nye kontoen gjelde og du får ikke tilsendt passord en gang til.

 107. Joda butikken var bra den.
  Men savner noe fra da jeg satt å bestilte litt klær for to dager siden.
  Da kunne jeg velge vilken type klær jeg ville se på. I dette tilfellet var det ski/alpin/snowboard klær jeg trykket meg inn på, og fant det jeg var ute etter.
  Fint å kunne avgrense søket til en type klær.
  Og i dag kan jeg ikke logge meg inn som kunde??
  Får bare beskjed om at det er ugyldig brukernavn / passord ????

 108. Ser bra ut, og liker at man kan sortere på forskjellige ting 🙂 Kanskje litt store bilder, men uansett forbedring fra den gamle siden, hvor bildene var veldig små.

 109. Tusen takk for fine tilbakemeldinger her. @Nina: ja vi er enige i at det er rom for justeringer, så det vil bli litt finpussing her de neste ukene. Den store flaten nå fungerer veldig bra på f. eks tlf og ipad, så det er også det som har vært med i tankene våre her. @Vidar tusen takk, alle produktvurderinger skal være tatt med videre (du finner dem under produktet). Jeg skal undersøke hastigheten her!

 110. Veldig bra!
  Liker at det er tydelige menyvalg og fin-fine sorteringsmuligheter på produktene.
  Synd dere ikke har tatt med produktvurderinger videre fra den gamle siten.
  Er siden noe treg å laste?

 111. Stormberg + Paypal + gavekort + filter = kjempebra! Gratulerer med flott oppussing 🙂

 112. Syns tekststørrelsen og bildene generelt er for store. Alt kunne fått plass med mye mindre scrolling. Det er også for mye luft mellom tekst/pris og bilde. Tror siden hadde sett bedre ut med 4 bilder i bredden. Skjønner at det funker greit for de som er synshemmede, men dette kunne vært et alternativ det var mulig å skru på ved behov.

  Synes forøvrig det er veldig flott at man nå kan sortere på størrelser, farger og pris!

 113. Knallbra! Liker spesielt godt de større bildene, og at man får se fargevalgene før man går inn på selve produktet. Bra jobba! 🙂

Comments are closed.