Nytt butikkonsept

For 5 år siden startet vi vår første Stormbergbutikk. Nå har vi startet prosessen med å fornye Stormbergs fysiske butikker.

Vi ønsker at våre butikker på en tydeligere måte skal formidle Stormbergs visjon om turglede for alle. Innredningen i Stormbergbutikker som skal bygges i 2013, vil ha andre materialvalg og ny utforming.

Vi håper at vi sammen med vår dyktige samarbeidspartner New Store Europe Norge skal kunne lage et konsept som er lettere å finne frem i for våre Kunder. Det skal bli raskere og enklere å finne skalljakka til fjellturen eller selebuksen som trengs til neste seiltur. Vår nettbutikk og våre fysiske butikker skal også knyttes sammen på en ny måte.

Våre eksisterende butikker har fått en fantastisk mottakelse blant våre Kunder og butikkene leverer gode salgstall, men vi tror vi kan gjøre butikkene enda bedre salgskanaler og mer tilpasset våre Kunders behov. Derfor er det nå tid for endring. Forandring er det eneste konstante!

Se også bloggposten: Skal strupe oss

Steinar J. Olsen, Gründer og daglig leder Stormberg

Steinar.jpg

 

Kommentarer

Kommentarer