Vinn billetter til Dyreparken

Dessverre har det skjedd en feil med linken i nyhetsbrevet til dagens konkurranse.

Riktig link for dagens konkurranse er blogg.stormberg.no/…/Gjett-hva-som-er-paa-bildene Håper alle som har meldt sin interesse her kan bli med på gjettingen!

Vi beklager så mye det ekstra bryet dette medfører. Lykke til i dagens konkurranse!

 

Stormberg og Kristiansand Dyrepark har et samarbeid på flere områder. Begge bedriftene bygger på mange av de samme verdiene, og begge har et ønske om å få mennesker i alle aldre ut i frisk luft.

I samarbeid med Dyreparken reiste Stormberg attraksjonen Stormberget våren 2008. Stormberget er et 7 meter høyt klatrefjell med ulike vanskelighetsgrader, og er blitt et veldig populært område hele året både for de yngre og de litt eldre barna. Rundt Stormberget kan man finne benker og bord hvor foreldre kan få seg en pust i bakken. Det er i Stormbergs ånd at barn får utfordre seg selv og bruke kroppen, og det gjør de i aller høyeste grad her.

Kunne du tenkt deg en tur i Dyreparken og la barna prøve seg i Stormberget? Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet under, så er du med i trekningen av 4 stk billetter til Dyreparken! Vi deler ut 5 familiepakker med 4 billetter pr.pakke.

 Stormberget_3.jpg

Vinnerne kåres mandag 14.mai. Lykke til!

Se Stormbergansatte danse Badelandet-dansen
 

Hilde Sande, markedskonsulent Stormberg

Hilde_S_-_2.jpg

Kommentarer

Kommentarer

578 Comments
 1. Er gjerne med i trekningen! Hadde vært utrolig kjekt å få oppleve dyrepaken med hele familien. 🙂

 2. Hei

  Dessverre har det skjedd en feil med linken i nyhetsbrevet til dagens konkurranse. Konkurransen på denne siden ble avsluttet i mai.

  Riktig link for dagens konkurranse er http://blogg.stormberg.no/post/Gjett-hva-som-er-paa-bildene Håper alle som har meldt sin interesse her kan bli med på gjettingen!

  Beklager så mye det ekstra bryet. Lykke til i konkurransen!

  Mvh Hilde – Stormberg

 3. Hei. Giraffen er på bildet på mailen. Ser at konkurransen er avsluttet for lenge siden, før vi fikk mail om konkurransen. Vi håper å vinne billetter til dyreparken, d hadde vært gøy:)

 4. Et beøk i Dyreparken og få se dyr og Kaptein Sabeltann hadde vært gøy for oss store og små i sommer, spesielt for barna som bare har lest og hørt om Dyreparken 🙂 Og klatre i Stormbergen har vært moro å prøve 🙂

 5. En park og et stormberg en sommerdag,
  opplevelsestur uten hverdagsjag.
  Det ønsker vi oss både store og små,
  når hverdagen ellers kan være litt grå.
  For lærevansker og skolekjas,
  samfunnskrav og sykdomsmas,
  vil vi vekk fra både store og små,
  Å vinne billetter – kan vi det nå??

 6. Jaa, jeg vil gjerne vinne, så jeg kan ta med meg barnebarna i Dyreparken!

 7. Vi skulle egentlig til syden men pga alvorlig sykdom i familien så måtte vi avlyse, og ønsker å få til en tur til Dyreparken istede!
  Ungene på 4 og 6 elsker klatring så Stormberget blir garantert en suksess!

  Jeg fikk en mail av dere idag der det står om konkurransen så da må den vel gjelde!

 8. Vi planlegger en sørlandsferie i disse dager, hadde vært veldig kjekt å ha en dag eller to i Dyreparken også. Julie skal snart feire bursdagen sin , 9 år. Hun liker veldig godt å være ute i skog og mark, uansett vær !

 9. Siden jeg og gutta bor i Oslo, reiser vi selvsagt til Sørlandet hver sommer, for å besøke familie. Vi ønsker oss veldig, veldig sterkt en tur i Dyreparken i år! Alenemammaen er like barn(s)lig som de to gutta og vil gjerne ta dem med på oppdagelsene i parken…

 10. jeg vil gerne vin dyreparkbiletter-og go med barnebarn til dyrepark-vi er fra tyskland 😀

 11. jeg er fra tyskland og vil gerne go med barnebarn pa dyrepark og vin billeter 😀 det er fin
  😀

 12. Jeg har 3 barnebarn og et par studentforeldre som hadde blitt overlykkelig for tur i dyreparken.

 13. Ja, takk 🙂 Ønsker gjerne å vinne billetter!! Ungene maser sånn på å reise dit,
  og fire billetter hadde hjulpet mye på at vi tar turen til Sørlandet :))
  X fingrene :))

 14. Vi var i dyreparken med 8 unger og 4voksene i fjor .Men dessverre rakk vi bare gå inn og være der i ca 30min, før himmelen åpnet seg 🙁 alle ble kliss gjennom våte å vi måtte dra .Dagen etter fikk vi ikke reist tilbake for da var ferien over .
  En ny sommer er i gang !
  Så det hadde vært fint med en ny mulighet 🙂

 15. Fikk Mail i dag med tilbud fra dere og der står det at vi kan være med i konkurransen om å vinne billetter til dyreparken. Men den er avslutta for en mnd siden. På tide å fjerne den kanskje???

 16. Å få dra til Dyreparken og klatre på Stormberget hadde vært supert for våre to gutter på 2 og 4. Har ingen annen god grunn enn det. 😉

 17. En tur i parken med de 4 guttene mine i sommer, hadde blitt en suksess.

 18. Hei, er konkurranse åpnet igjen? Litt lenger oppe står det at konkurransen er avsluttet.

 19. Åhhh det hadde vært midt i blinken for verdens beste mamma og bestemor som skal passe barna mens jeg jobber i sommer:)

 20. He sabla lyst te å vinna billetta te dyreparken. me 4 billetta, kan mest heile famelien kåmma inn. 2 må vera heime, men dei som jenge, kan ta mange bilda å visa fram.

 21. Da barna var små var vi i dyreparken, men det er noen år siden sist vi var der, vil veldig gjerne ta barna med dit igjen

 22. Det ville blitt drømmesommer om vi kunne tatt en tur til Dyreparken.

 23. Hei Lars Filip.

  Konkurransen er dessverre avsluttet.

  Mvh Hilde – Stormberg

 24. Hadde vært supert med noen billetter til Dyreparken! Har planlagt tur der i sommer med jenten vår på 4 år. Hun gleder seg veldig mye! 🙂

 25. Hurra for billetter til verdens beste dyrepark med verdens beste familie 🙂

 26. Hei,

  Storfamilie på 8 kunne veldig gjerne tenkt seg en tur i Dyreparken så her har du mitt "lodd" i trekningen 🙂

  Ha en fin dag dag!

  Åse

 27. Hei 🙂

  Vil gjerne få være med, hadde vært koselig for barnebarna med billetter
  til favorittstede deres: DYREPARKEN 🙂
  Ha en fin uke!

  Beste hilsen fra
  Merete
  m-korsg@online.no

 28. 🙂 FOR EN FLOTT KONKURRANSE PÅ STORMBERGBLOGGEN!! 🙂

  Jeg er sikker på, skulle jeg være så heldig å vinne, at barna våre hadde tatt denne knallfine premien i mot med storm! ;-))

 29. Ja, vi vil gjerne være med i trekningen også 🙂 Gøy med Dyreparken for hele familien!

 30. Ønsker å vinne 🙂
  Ta barnebarna med på tur til Dyreparken hadde vært topp 🙂

 31. Har kjempemasse lyst på billetter til dyreparken:):)
  Ha en flott dag alle sammen:)

 32. Tar gjerne en tur til dyreparken igjen, et fint sted for både små og store.

 33. Hadde vært utrolig kjekt å gitt denne ferien i en gave til familien min. De har vært gjennom så mye tungt i det siste og derfor fortjener de dette.

 34. Ønsker veldig gjerne å vinne billetter til dyreparken når vi skal på ferie i de områdene i sommer.

 35. Vi vil veldig gjerne vinne billetter til dyreparken til vår sønn som er helt Kaptein Sabeltann frelst om dagen..her går det i hiv og hoi både dag og natt. Det hadde vært en fantastisk gave til han som ble storebror nylig 🙂

 36. Min datter har i dag prøvd klatring i stormberget, men jeg var opptatt med lillebror og fikk ikke vært med henne. Skulle gjerne hatt en ny mulighet.

 37. Jeg er gjerne med! Skal reise 150 mil for å få oppleve sørlandet og dyreparken, så da hadde billetter vært helt perfekt!!

  Krysser fingrene

 38. Vår datter prøvde et lignende fjell i 3 års-alderen i Bø sommarland og mislyktes… det sitter fortsatt i hukommelsen hennes. Hadde vært artig å prøvd på nytt nå fem år etter …:)

 39. Hei.Jeg ønsker å vinne 4 bill slik at det kan bli ihvertfall en tur på oss i sommer.Går høygravid og har hatt store bekken og brokkplager.Dette ville ungene satt stor pris på.

 40. Hei!
  Har en sønn på 6 år som på mandagsmorgen begynner å telle ned dagene til dyreparken på tv2 fredags kveld 🙂 Da krever han at jeg lager taco og at hele familien kryper oppi sofaen for å se ! Hans største ønske er å få dra dit! 😀

 41. Hei! Hadde vært fantastisk å kunne overraske med mine to gutter på åtte og ti år med tur til klatreveggen og Dyreparken. Siden jeg er student så vil det være vår eneste sjanse for sommerferie<3

 42. Åhh, så koselig det hadde vært å fått overrasket mamma, pappa og bror med en tur i sommer 🙂 Siden ikke vi har bestilt noe, så skal vi sikkert bare være hjemme -.- Ja, jeg blir bare 14, men jeg bryr meg virkelig om familien min <3 De jobber mye og fortjener VIRKELIG en tur ^^ Har ikke vært i dyreparken siden jeg var 6 år, så hadde vært utrolig gøy og fått dratt dit og oppleve den herlige parken igjen 🙂 Lykke til alle sammen, klem Nikita <3

 43. En tur til Dyreparken hadde vært topp – for både sjel og kropp! 🙂

 44. jeg bor sammen med en voksen "guttunge" som på sine snart 37 år aldri har vært i dyreparken! Han fortjener virkelig en slik tur i bursdagspresang:)

 45. Åh! Dette hadde vært supert for familien! I juni får vi besøk fra Ålesund, og det hadde vært helt supert å kunne ta med dem i Dyreparken for første gang 🙂

 46. Hei:) Dette hadde vi virkelig trengt!!:) 3 barn, som vi ikke har penger til for og reise i dyreparken deres.. Jeg som mamma, var der selv da jeg var liten.. Skulle gjerne hatt gleden av og ta med mine barn dit også!! Var absolutt minneverdig for 15 år siden, Og hadde vært fint og se om man kjenner seg igjen;)

 47. Det er jeg sikker på at faller i smak for en liten gutt som er veldig opptatt av dyr… 🙂

 48. Me har to små som aldri har vært i Dyreparken, men har fryktelig lyst!! Håper på gevinst, så blir det ein tur innom i løpet av ferien 🙂

 49. dette vil vært supert! vi er en familie på 4 fra nord som har fulgt nøye med på dyrepasserne på tv,lest bøker og gleder oss veldig til en ferie der vi får mulighet til å komme i parken.og dette stormberget ser supert ut for både gutten på 6 og jenta på 3.vi ville blitt supergla om vi vant billetter:)

 50. Vi vil veldig gjerne få besøke Dyreparken og klarte i Stormberg Klatrefjellet – alle man:-)

 51. Vi er en familie på fem som gjerne ønsker oss en tur til Kristiansand.

 52. Tenk å være så heldig å vinne.. Hadde vært helt fantastisk å overraske Mamma, pappa og min veldig yngere søster med en tur til kristiansand dyrepark 🙂

 53. Vår jenta ville elsket å ta en tur sørover, vi pleier å spille Norge Rundt spillet, der hun er blitt veldig interessert i de eksotiske stedene sørpå, inkludert Dyreparken i Kristiandsand, Farsund og Stavanger og andre sydlige sørlandsbyer. I tillegg er hun aktiv jenta og naturligvis glade i natur og dyran, vi hopper gjerne på første fly om vi vinner billettene! Hilsen familie fra Tromsø, som begynner å glede seg til sommeren.

 54. En familie på fire ville gjerne til dyreparken dra
  på Stormberg sin blogg måtte man si fra
  Om vi vinner billetter til Kristiansand blir vi utrolig glade
  Da skal vi se på dyrene, klatre Stormberget, svømme og bade
  Gutten vår på fem sier han vil snakke litt med Julius
  fortelle at han ikke må være trist for det som skjedde med Linus
  De er så skjønne og forståelsesfulle disse barna små
  En opplevelse i dyreparken fortjener han nå

  La oss vinne turen så Sander kan ta en prat med Julius 🙂

 55. Ååååååå….ungene ELSKER å klatre, utfordringer er helt topp! Hadde vært fantastisk med en tur i Dyreparken, mange år siden sist. Og ikke minst besøke Stormbergs fabrikkutsalg. Topp ferie !

 56. En tur i Dyreparken er med i planene for sommeren, med barnebarn på 1 og 2 og 11, samt en stolt tante på 13 (attpåklatten), og ellers deres foreldre og og meg (mamma/bestemor), tenker jeg vi vil få knapt med tid til å se alt det alle har lyst til! Kanskje vi kan ta en tur til…… i alle fall neste sommer! Om vi vinner eller ei, vi finner en utvei! 🙂

 57. Min mening? JA, en tur til Dyreparken – det ønsker jeg meg!!! Vi i vår familie liker både Dyreparken i Kristiansand og Stormberg:-)

 58. Hei!

  Vi har klatret i Stormberget før, men det er noen år siden nå og i år planlegger vi tur til Kristiansand, så det hadde vært artig å vinne billetter!

 59. Jeg vil vinne og gi en premie til min bror og familien hans 🙂
  mvh dario 🙂

 60. Vi ønsker oss veldig billetter! Har aldri vært der før så håper virkelig at vinnerflaksen er med oss denne gangen 🙂 Dette hadde vært perfekt for min aktive veslejente 😀

 61. Håper vi vinner. da vi har benyttet oss av Stormberg sine klær gjennom hele livet til vår barn som har blitt 5 og 7 år. Vi er strålende fornøyde. Og vil bruke deres produkter i framtiden. Barna ønsker så inderlig å besøke Kristiansand. Så vi krysser fingre og tær:-)

 62. Et fantastisk aktivitets sted for både store og små – turen skal selvfølgelig denne sommerferien til parken gå – tvi tvi for at vi er en heldig vinner og billetter kan få 🙂

 63. Dette hadde vært kjempemoro å vinne!
  Da hadde det endelig blitt ferietur for ungene, noe som eldstemann har mast om lenge!

 64. Datteren min elsket Stormberget i forrifjor. Vi vil gjerne ta med henne og nevøen hennes til Stormberget i år! Dyreparken er jo en drømmeferie for barna!

 65. Kristiansand Dyrepark er et av de beste stedene og dra til, og Stormberg tøy er topp 🙂 Dette er en kjempefin kombinasjon, og det hadde vært helt topp å vinne.

  Ha en fin dag!

 66. Hadde vært supert og kunne tatt med barna hit i sommer etter at de mistet sin pappa! Håper vi vinner!:-)

 67. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 68. JA! Jeg vil gjerne vinne billetter 🙂
  Vi planlegger å ta sommerferien ned til dyreparken i år. Det blir biltur helt fra Nord-Trøndelag til Kristiansand. Så da hadde det vært sååå koselig å vinne billetter til familien på 5 🙂

 69. Det hadde blitt en drømmeferie for meg og mine barn å vunnet noe slik..

  Jeg er alenemor til fem barn. og har kun vært på dagsturer med mine barn!
  Den ene sønnen min har en diagnose og han har lenge snakket om at han vil til dyreparken i kristiansand, for å se på løver, tigere og leke !
  men jeg har pr i dag ikke hatt mulighet til å ta de med meg !

  så da krysser jeg fingrene og håper jeg kan glede mine barn med en tur til dyreparken i vår/sommer !

 70. Heia!
  Jeg har en gutt på 8 år som er en ivrig turgåer på fjellet. Både på ski og føtter. Hadde vært moro å overraske ham med dyreparken og stormberget. Barn liker jo å klatre , så stormberget er jo et smart tilltak.Så jeg prøver meg her jeg også.

 71. Det hadde vært suupert med en tur i dyreparken i sommer! Mange år siden sist 🙂

 72. Dyreparken! Vi har ikke vært der på flere år, så lillebror hadde garantert vært i fyr og flamme. Jan Tore er en liten villbass, så han tar nok Stormberget på strak arm. 🙂 🙂

 73. Hei
  Vi vil gjerne vinne. Vi har vært der 4 år på rad og både barna og vi voksne elsker Dyreparken.
  Vi krysser fingre og tær, og ønsker de som vinner(om det ikke blir oss) en flott tur.

 74. Hadde vært supert.Ser det er mange som vil,så sjangsen er liten.Men lov å håpe 🙂

 75. En tur til dyreparken er ikke å forakte! Barna begynner å bli store,men har sikkert noen tantebarn som villle blitt glad for en tur!

 76. Hei! 🙂
  Vi er kanskje ikke en familie, men skulle nesten tro det!
  En gjeng med fire jenter, som snart har lappen og gjerne vil ta en litt lenger kjøretur i sommerferien. Vi har snakket om å dra til dyreparken, fordi vi synes det ser så hyggelig ut der. En av oss har hytte på sørlandet, og tenkte å kombinere en hyttetur med en tur i dyreparken, ettersom vi bor i Fredrikstad. Akkurat klatring i dette Stormberget er vi nok desverre litt for store til, men skal selvfølgelig sjekke det ut! Det er jo så mange andre ting å se på også, som JULIUS 🙂 Ingen av oss har vært der før heller, så det er ekstra spennende.
  Hadde vært morsomt om jeg kunne overraske de tre andre med billetter til dyreparken:)

 77. Hei, for et genialt påfunn og for et voldsomt engasjement:-)

  Vi er en familie på 4 som har hatt mange og utrolig kjekke turer til Dyreparken. Håper derfor vi kan være heldige og vinne billetter her slik at vi får gjentatt suksessen.

  Hilsen oss 4 i Drøbak

 78. Vi er en dyrekjær familie fra Oslo. Har ei jente på 13 år, som drømmer om å bli veterinær. Har også en gutt på 9 år (har bursdag i dag :)) Vi har besøkt dere før, men det er mange år siden og gutten min var så liten, så han husker ikke noe av det. Vi følger med tv-serien som går nå – Dyrepasserne og dette er ukas høydepunkt på tv-fronten for tiden – for både store og små. I tillegg til dyr er de også veldig glad i å klatre. Hadde vært kjempekoselig med en tur igjen 🙂

 79. En tur i dyreparken, ville vært prikken over i en på årets sørlandstur.

  >Mvh. Kjell

 80. Dersom vi skulle være så heldige å vinne, så har vi muligheten til å kunne gi mine barn noen gode barndomsminner som jeg selv har fra ferier i Dyreparken.
  I år er det litt ekstra spesielt at Julius har blitt far igjen. Han fulgte jeg med på tv i sine herlige rød og hvite-stripete bleietruser, og mine barn fikk en innføring i dette da de var små og fikk lese boka om Julius. I tillegg har Kardemomme by vært en viktig del i oppveksten til mine barn.
  Nå er de også klare for å bli bedre kjent med dyrene som de har fulgt med på TV gjennom lang tid, og ikke minst kan de få utfolde seg i det som ser ut til å være et barneparadis – badelandet! (o;
  Så et besøk i Dyreparken vil både hente frem gode barndomsminner, og være med på å gi mine barn noen flotte ferieminner… (o;

 81. Hei, jeg har veldig lyst til å vinne disse billettene! Så kunne jeg ha tatt med mine 3 søte tantebarn til dyreparken en dag! Jeg tror de ville ha satt pris på å blitt med Tante til dyreparken en dag 🙂 🙂

 82. Vi vil gjerne vinne en tur til dyreparken:) Vi var der i fjor, men selvfølgelig startet det å regne så stormberget ble så glatt at det ble vanskelig for gutta å prøve uten å ski ned igjen. Vil gjerne prøve igjen i år 🙂

 83. Vi har flyttet fra Kristiansand for noen år siden. Vi savner den nydelige byen og ikke minst Dyreparken. Det hadde vært fantastisk for både store og små å få en tur tilbake.

 84. Dette ser gøy ut, har tre prinsesser som ønsker utfordringer,en pust i bakken høres godt ut for mor og far.

 85. Sørlandsferie er planlagt og bestilt for sommeren, og vi håper at vår lille (snart) 3-åring skal gi sutten til Smokkariet 🙂 Derfor er billetter til dyreparken noe vi skal skaffe, enten ved å vinne eller å kjøpe 😉 Uansett, Stormberget må testes ut!!

 86. Nå er endelig barna blitt så stor at vi har alle fire lyst til å reise til Dyreparken, dette er ett perfekt avbrekk i husbyggingen! Vi håper på ferie i år!!! 😉

 87. Jaaaa,- dette hadde vært gøy. Både for store og små. Ønsker veldig gjerne dette!!

 88. Tenk å kunne reise til dyreparken med mine 2 barnebarn. 4-åringen som elsker slike utfordringer og med 2-åringen som kommer etter og sier "Jeg også" 🙂 Så en tur til dyreparken hadde vært helt topp.

 89. Hei,vi har 2 gutter på 5 og 11 år de hadde blitt super glad om vi hadde vunnet:)

 90. Her var det mange som fortjener en tur i dyreparken, men vi prøver oss vi også. Dyreparken blir det uansett om vi vinner eller ikke og Stormberget gleder vi oss til å prøve:) Lykke til alle sammen!

 91. Dette hadde vært flott å kunne vinne, vi skal ha vår først båtferie i år til sørlandet og besøk i dyreparken hadde vært topp.

 92. Min sønn har veldig lyst å prøve å klatre i Stormberget, så biletter hit hadde vært topp!

 93. Jeg er nybakt bonusmamma, og skulle veldig gjerne overrasket med billetter til Dyreparken! Det må vel være verdens beste aksje man kan legge inn for å unngå å bli den onde stemoren? 😉

 94. Hei

  På vei til Danmark og Tyskland i sommer skal vi ha et par dager i Kristiansand og da hadde det passet ypperlig med en tur i Dyreparken for våre 4 barn. Spesielt yngste jenta elsker alt som har med dyr å gjøre og guttene elsker klatring.

 95. Hei,
  vi vil så gjerne vinne! Har tvillinger som blir 4 år i sommer og som ønsker seg tur til dyreparken – og ikke minst Kapten Sabeltanns rike!

 96. Vi har hver sommer en tur i Dyreparken. Det er like flott hver gang, og Stormberget er en fin aktivitet.

 97. Hei
  Vi har kjempelyst på tur til dere igjen, nå er det 10 år siden sist… og planen er og få til en tur i år.
  Og kunne vi vært så heldige vunnet også har vi ihvertfall ingen "unnskyldning" til ikke å få det til :o) Så da krysser vi fingerene for at vi får sett alle de flotte dyrene, prøvd ut badeland, Stormberget og alt det andre igjen til sommeren:o)

 98. Mitt barnebarns høyeste ønske er å få komme til Dyreparken i sommer,så det hadde vært flott med noen billetter 🙂

 99. Dyreparken er helt topp både for barn og voksne! Vet det hadde blitt stor stemning hjemme hvis vi vant billetter. Krysser fingrene 🙂

 100. Tenk om vinnerlykken slår til i denne anledning, da!! -trenger ikke vinne i lotto dersom vi vinner billetter til Dyreparken 😉 *krysser fingre og håper vi vinner*

 101. Jeg og ei venninne bestilte hotell i Kristiansand i dag, i slutten av mai, men hun sa vi skulle tenke litt over hvor mange dager vi skulle i parken og litt sånn – så vi ventet med å bestille parkbillettene. Så det hadde jo passet fint å vinne billetter før vi gjør det da 🙂

 102. Jeg vil gjerne vinne billetter 🙂

  Da vil jeg nemlig overraske min lillesøster på 9år med en herlig tur dit!
  Vi er like glade i dyr begge to, og hun har drømt så lenge om å kunne dra dit, så dette hadde vært en perfekt overraskelse for henne og moren min 🙂

  Silje

 103. Jeg har lyst å vinne billetter. Jeg har aldri vært der og det hadde vært en fin anledning til å dratt dit.

 104. Har 4 barn som storkoser seg i dyreparken og i Stormberget. Hadde vært helt topp å vinne billetter dit 🙂

 105. Vi har en gutt på 4,snart 5 8348som både elsker dyr og å være aktiv ute. Så dette hadde vært både bursdag og jul på en gang 😉

 106. Vi planlegger tur til Dyreparken i sommer og det hadde vært topp med gratisbilletter 🙂

 107. Å, dette kunne vi godt ha tenkt oss til, hele familien vil dit!!!
  Kunne vært toppen med en tur til Kristiansand i ferien! 🙂

 108. Vi får besøk av en super vennefamilie med små barn som gjerne vil i dyreparken i pinsen. De har ikke sett parken på flere år. Jeg ville gitt billettene til dem om jeg vant 🙂

 109. Vi var i Dyreparken i fjor, da klatret ungene i Stormberget.
  De likte seg godt der. Det var veldig greit med bord/benk ved siden av slik at vi voksne kunne sitte mens ungene klatret. Vi har lyst til å ha en tur i sommer også, det er koselig for både små og store 🙂

  Med vennlig hilsen Bjørg

 110. Hei:) Vi er en familie med 5 små barn i alder 3-8 år. Barna våre følger med med dyreparken på tv2 og skulle elsker å går en tur til Kristiansand i sommeren:)

 111. Her vet jeg to små som vil ivre for å komme til topps..! Dyreparken står på lista over aktuelle reisemål i sommer, så gi oss gjerne en ekstra god grunn til å komme… 🙂

 112. Åh, min kjære datter, m/samboer og 2 barn, hadde fortjent en tur til Dyreparken.
  I mars mista de en datter/storesøster på 13 år og det hadde vært en stor glede om de hadde vært så
  heldige å få en oppmuntring i deres fortvilende, hjerteskjærende hverdag.
  Jeg håper på vinnerflaks.

  Hilsen mormor

 113. Hei! For en midt-i-blinken konkurranse 🙂 Mine små elsker alt som er å klatre i. Vi har ikke vært i dyreparken siden 2004 med eldstemann og har snakket mye om en ny tur uten å komme lenger. Det hadde vært topp med fribilletter :-)) Mvh Ragnhild

 114. Det hadde vært artig med en tur til dyreparken! Krysser fingrene… 🙂

 115. Vi har ei datter som er en liten klatremus + veldig glad i dyr. Så en første tur i Dyreparken står høyt på ønskelisten 🙂

 116. Har fire barnebarn i alderen 3 til 6 år som hadde blitt kjempeglade for en tur til dyreparken. Håper å vinne billetter slik at vi kan reise dit sammen. Hilsen stolte besteforeldre.

 117. Dette vil vi veldig gjerne delta på. Dette er vår første sommerferie som en familie på 4 stk, så vi gleder oss til sommeren og har tro på at det blir en super ferie. Vi har planer om å bygge eget hus, så feriebudsjett finnes egentlig ikke- vi har tatt utgangspunkt i å bare være hjemme. For hun eldste hadde det vært kjempestas å kunne dra på en slik tur!

  Ole-Martin
  olejen(#)live.no

 118. Fantastisk mulighet for 5-åringen å følge storebrors fotspor:) Stormtoppen er sommerens utfordring for poden!

 119. Har alltid hatt lyst å ta ungene med på ferie til dyreparken, men vi har ikke hatt råd. Hadde vært supert å vinne billetter dit, og klatret i stormberget 😀 😀

 120. Ja hvem vil ikke vinne en sånn premie:) I hvertfall en klatreglad familie fra Sarp! Da hadde sommerferien vært i boks!!!

 121. Stormberg fjellet er en kjempe fin og morsom fjell.
  Den er høyt opp på lista over ting å gjøre i Dyreparken.

 122. Dette h.adde vært supert for våre dyrekjære barn:-) Vi har fulgt med på alle episodene som har gått på tv fra Dyreparken, og alle har vært helt oppslukt. Derfor hadde det vært gøy å få sett alt i levende live i løpet av sommerferien. Våre tvillinger på 5 år og storesøsteren på 8 år hadde fått sitt store ønske oppfylt hvis vi hadde vunnet dette:-)

 123. Tenk å kunne overraske mine tre barnebarn med tur til dyreparken i sommer!

 124. kvifor kan ikkje eg vinne når andre kan.
  Har nokre tante barn som gjerne vil være med på tur……….

 125. Dyreparken er helt topp og vi barn og voksene ønsker oss gjerne ditt i sommer 🙂

 126. Skulle dit i påsken, men passet ikke. Vil vinne bilettene slik at vi har mulighet 😀

 127. Hei.
  Vi har veldig lyst til å ta en tur til dyreparken i sommer. Og hadde blitt veldig glade for å vunnet billetter dit :-):-):-)

 128. Hei
  Siden vi bor såpass langt nord har vi ikke kommet oss til sørlandet å besøkt dyreparken ennå. Men ønsket og planen er å få til et besøk. Å ønsket er blitt større med å følge med på Dyreparken på Tv, vi sitter klistret for å se på. Om vi vinner billetter hadde feriedrømmen til Silje på 8 år blitt oppfylt. Med skikkelige "ute-unger" er mange plagg fra Stormber i daglig bruk hos oss.

 129. Hos oss elsker både barn og voksne dyreparken. Et besøk hos Stormberg i Sørlandsparken er også obligatorisk hver sommer. Skulle gjerne hatt billetter til en tur i sommer!

 130. Stormberget ser jo så spennende ut! Hadde vært super kos å kunne besøke dyreparken i sommerferien. Takknemlig for å få muligheten til å være med i trekningen! Lykke til allesammen!

 131. Hei
  Jeg vil veldig gjerne få ta med meg mine tre barn på 5, 8 og 10 år til Dyreparken. Vi har aldri vært der før.
  Vi er veldig fornøyd med Stormbergs produkter. Barna er alltid tørre og varme når jeg kler de i regntøy, overtrekksbukser/jakker og vinterklær fra dere.
  Takk 🙂

 132. Ja, vi ønsker oss en tur til Kristiansand, og vi prøver gjerne Stormberget:-)
  Kanskje vi sees i sommer……

 133. Det hadde vært kjempemoro å kunne fått overraske en gooood vennine og hennes datter med billetter til dyreparken i sommer… De fortjener det!!!

 134. Hei, avreise til Kristiansand 31/5! Hadde vært supert med biletter da vi er mange som skal avgårde!

 135. Billetter til dyreparken hadde vært superdupert! En virkelig god unnskyldning til å holde seg i gamlelandet i sommer!

 136. hei

  det hadde passet kjempegodt, siden vi skal på biltur fra horten- kristiansand-geiranger- horten i sommer 🙂

 137. Flott filosofi og herlig utfoldende klatrefjell – fortsett i samme spor!

 138. Ja, jeg vil gjerne vinne. Vi er utrolig glade i dyr. Hadde vært fantastisk med billetter. Vi har hatt ei tøff tid med alvorlig sykdom, så det hadde vært herlig med en tur til Dyreparken 🙂

 139. Ja, jeg vil veldig gjerne vinne billetter til dyreparken!Der har vi aldri vært

 140. JA!!!! 😀
  Jeg har veldig lyst til å klatre opp stormberget 🙂
  Det er kjempe lenge siden jeg har vært i dyreparken, og jeg har veldig lyst til å glede familien min med en dag i dyreparken 🙂

 141. Vi planlegger ferie til svigers i Porsgrunn i sommer, da har vi tenkt å reise til dyreparken med jentene våre. Størstejenta gruer seg til bil, fly og tog samme dagen for å komme til bestefar, men kaptein Sabeltann og dyreparken gjør det nok verdt all fartinga. Hadde vært veldig stas å vinne billetter, da blir straks ferieturen litt billigere 🙂

 142. Hvem vil vel ikke prøve noe som ser så morsomt ut:-) disse billettene vil vi gjerne vinne!

 143. Vi skal til dyreparken i sommer!!!! 😉 Og har vel egentlig ingen spesiell grunn for at akkurat VÅR familie skal ha billettene, vi vil bare veldig gjerne vinne de vi 😉

 144. Hei:) Som alenemor for tre viltre gutter ville det vært ett løft for ferien og vinne disse billettene! Vi krysser fingrene!!!!

 145. Det hadde vært kjempe flott å vinne billetter til Dyreparken! Det er over 10 år siden sist vi var der. 🙂

 146. Stormberget ser veldig bra ut. Vi vil veldig gjerne dra til dyreparken og prøve det ut.

 147. Hei. Vi skal koble på campingvogna å har ingen aning hvor vi skal kjøre i sommer, så det hadde vært helt perfekt for gutten vår på 8 år å jenta vår på 2 å vunnet.

 148. Hei 🙂 Dette hadde jo vært en kjærkommen premie for meg og ei venninne som begge er alene med barn og er studenter!!!! Håper lykken smiler til oss 🙂

 149. Vi var i Dyreparken i 2009, da var minstemann 2 år. Jeg husker godt området med Stormberget, sandkassene, steinfirgurene mm rundt. Vår datter på 4år lekte i Stormberget mens 2 åringen lekte i sandkassa og jeg skulle ønske vi hadde hatt med picnik kurv for det var så avslappende å være der etter å ha trasket rundt ganske lenge. Det hadde vært kjempeartig å dratt tilbake nå som minsten er 5 og vil sikkert huske mye mer av turen i etterkant.

 150. Med barn i huset som elsker sommer,
  tenk å høre de sier kristiansand ,her vi kommer.
  I parken vi kunne sett på dyra
  og skuta hyra.
  Noen timer på Stormberget de ville elsket og alle hadde fått en tur som var mere en lur.
  Med barn på 5 og 8 hadde dette vært knall

 151. Hei! Vi er en familie på fem som i år ikke har råd til noen stor ferie men som veldig gjerne vil glede barn a våre med noe gøy! Håper vi kan vinne,så vi kan få glade barn!! Klem fra oss i kalde nord:-)

 152. Vår datter elsker å være ute i vær og vind, men har aldri vært i noen fornøyelsespark ennå:) tror hun vil elske det!!!!

 153. HEI!

  Vi er en familie med barn på 4, 6 og 8. De elsker alle tre å klartre, og har flere ganger snakket om at de vil til Kristiansand dyrepark. De ble skikkelig misunelige på mor i fjor sommer da hun reiste dit som ledsager gjennom jobben. Kunne veldig gjerne ha tenkt meg en familieferie til Sørlandet! Krysser fingrene:)

 154. Åh, selvfølgelig vil man være med på dette, dyreparken er jo fantastisk 🙂

 155. Jørgen på 3 år vil veldig gjerne vinne
  Billetter til dyreparken 🙂

 156. Vi elsker Stormberg 😀 Hadde vært kjempekos med tur til dyreparken med ungene 🙂

 157. Ååå d hadde vært perfekt med en ferie sørpå 🙂
  Krysse fingrer å tær! xXXx

 158. Mine barn drømmer om en tur til Dyreparken. Vi håper på vinnerlykke:-)

 159. Så morro! Jeg er med!! Har aldri selv vært i dyreparken og har en 7 åring som hadde blitt evig glad for turen!

 160. Den etterlengta Dyreparkturen vår ble skrinlagt pga dårlig økonomi, så nå prøver jeg lykken her:) hadde vært fantastisk for våre to små!!

 161. Hei,

  det hadde vært fantastisk å vinne billetter til dyreparken , aldri har vært der!

 162. Dette hadde vært fantastisk for en alenepappa med dårlig økonomi å vinne. Så hadde ungene fått en drømmeferie

 163. Vi var til dyreparken i fjor, og hadde den beste familieturen vi nokon god har hatt. Eldstemann likte jo såklart best sabeltann, mens minsten som då var 5 mnd ikkje skjønte stort av noko. 😉 men det hadde han nok gjort i år om vi hadde fått reist.. 😀 Så: vi har kjempelyst å vinne tur til dyreparken!

 164. Vi ønsker oss billetter:) En tur til dyreparken står høyt på ønskelista til minstemann denne sommeren!

 165. Det hadde vært kjempe fint og vunnet 4 billetter, for så å overraske 4 kjekke tante-barn med tur til Stormberget og masse annet kjekt i Dyreparken :))

 166. Dette hadde vært veldig kjekt å vinne! Har hatt lyst å dra til dyreparken i mange år nå men enda ikke fått det til. Krysser fingrene! 🙂

 167. Vi har en 5-åring som elsker Kaptein Sabeltann, så å få kommet til Dyreparken i sommer hadde vært supert 😀 Ekstra moro hadde det vært å kunne fått spandert med seg en kompis på tur!

 168. Min yngste jente har klaget høylytt på at vi aldri er i dyreparken lenger.Så det hadde vært koselig å kunne overraske henne med tur til den flotte parken igjen.Tror ikke det er noen park i norge som kan måle seg med Kristiansand dyrepark. Og vi har mange gode minner derfra. Krysser fingrene for at vi er en av de heldige. Og takk til dere som lar oss få være med på en så flott konkurranse. Og at dere i stormberg har en så flott og inspirerende blogg. God sommer til dere alle 🙂

 169. Å vinne billetter hadde vært den beste gaven vi kunne fått 🙂 jeg har selv alltid elsket natur, dyr og friluftsliv.. Og var en skikkelig klatremus i oppveksten..
  Er alenemor, og har en venninne som nettopp er blitt alene nå og. Vi har snakket om tur til dyreparken med våre små, men må vente å se om økonomien strekker til.. Viss vi hadde vunnet billetter hadde det vært en fantastisk kjekk og positiv ting, i en ellers sparsom hverdag!!
  *håpe håpe*

 170. Vi skal til dyreparken i sommer for første gang og vi gleder oss! Vi skal kjøre fra fra Bodø med campingvogn, så dette blir en laaaang tur. Da hadde det jo vært supert å vunnet noen billetter fra dere:-) Vår familie består da av mamma, pappa og to superspreke og aktive gutter på 5 og 8 år, som syns Stormberget så "råkult" ut:-)

 171. Jeg har lenge prøvd og få min syster og hennes to barn, 11 og 5 år til Norge. Den minste jenta har aldrig vart og helsa på og det hadde vart hyggeligt og vinne biljetter og tatt dem med dyreparken. Kanskje et lite eventyr i dyreparken hadde lokket dem til Norge.

 172. Har to aktive barn som elsker klatreberg. Det hadde vært en sikker besøkt atraksjon. Men vi har ikke råd til å dra til Dyreparken i år. Så derfor satser jeg alt på at barna kanskje har en sjangs til å vinne en tur til alle de flotte dyra, klatreberget, kutoppen og alt det andre som barn elsker…. 🙂

 173. Håper VI vinner denne gangen!!

  At flere dele verdier er helt topp, og vi er en familie fra Akershus som har hatt familietradisjon å ta en uke sommerferie i Kristiansand. Denne tredisjonen er det bestemor og oldemor som har besørget nå siden første gang i 1994?
  Det er stort sett forsøkt å legge inn en tur til dyreparken i løpet av uka, så hadde blitt utrolig glad for å vinne en slik tur 🙂
  Klatre i strormberget kan jeg heller ikke huske å ha hørt er blitt gjort, så hadde vært artig å prøve..

  Ønsker forøvrig alle en riktig god sommer..

 174. En tur dit hørtes perfekt ut. Med ei frøken på 1 år og 8 år så hadde det vært den perfekte ferieturen for oss. 🙂 noe for alle der. 🙂

 175. Vil gjerne vinne :))
  Tenker oss en tur til sørlandet i sommer, så det passer veldig bra! Hadde vært ekstra kjekt å få en tur til dyreparken!! *håp* 🙂

 176. Hei,
  En tur til Parken hadde vært topp :=)
  Alle blir slitne av å klatre til topps :=)

 177. Hei. Vi vil mer enn gjerne vinne bill til dyreparken. Ungene elsker å leke med alle lekeapparatene, se på dyra og rusle rundt i Sabeltanns Verden.
  Mange år siden vi har vært der nå så å vinne hadde vært helt fantastisk.
  Da er det bare lov å gå rundt å håpe til vinneren blir truket ut 🙂

 178. Dette hadde passet oss bra. Har ikke vert der ennå med mine små, hadde nok falt i smak 🙂 Krysser fingre.

 179. Jeg vil også være med 🙂 Hadde vært konge med en tur dit med tantebarna!

 180. At dere bygger på felles verdier høres veldig bra ut:-) vi er en familie på 5 som gjerne vil ha oss en tur å prøve Stormberget før ungene vokser fra.

 181. Dyreparken er et supert feriemål hvor ungene koser seg veldig. Det å vinne billetter hadde vært fantastisk:-)

 182. Ja!! Jeg vil gjerne være med i trekningen 🙂 Har en liten en som gjerne kunne tenkt seg en tur i dyreparken!! Marte

 183. Med tre små skatter
  Viltre spretne apekatter
  På to, seks og ti
  Dyreparken her kommer vi!

 184. Hei vi vil gjerne være med i trekningen. Vi er en familie på fire, med to gutter på 4 og 7 år, som liker å klatre, men har aldri vært i Dyreparken.
  Vi vil gjerne vinne:)))

 185. Vil gjerne vinne billetter. Vi planlegger en tur til Dyreparken i sommer, så det hadde passet fint med billetter.

 186. Hei,Jeg er mormor til fire hærlige barnebaren.Det hadde vært kjempe koselig om jeg var så heldig å være en vinner av 4 billeter.Og kunne få overaske minne barnebarn.))

 187. Å det hadde vært fantastisk å vinne 4 billetter til dyreparken. Mine to største på 6 og 4 elsker dyreparken!

 188. Hei:)
  Vår mamma og pappa vet ikke om at vi har sendt inn denne kommemtaren våres:):) Så hadde vært kuuult om vi kunne overraske de med billetter til dyreparken i kr.sand;) Da kunne bare vi to tatt med verdens beste mamma og pappa på en uforglemmelig dyreparkferie i sommer:):)
  GOD SOMMER TIL DERE ALLE:):)
  Hilsen Lene og Morten:):)

 189. Guttene følger Dyrepasserene på TV2 hver fredag. Skal på telt-tur til Kristiansand i sommer. Besøk i parken hadde vært supert. Og med to aktive gutter hadde det vært midt i blinken med litt klatring i Stormberget i tillegg til alt det andre som er å se på.

 190. Jeg har lyst til at dette blir en sommergave til søstra mi. Hun er blitt alene med 3 barn, og dette hadde vært en super oppmuntring i en arbeidssom hverdag! Krysser fingrene for henne!

 191. Vi har en datter som aldri har vært i dyreparken før, og i år har vi ikke råd til noen flott ferie på grunn av en oppgradering på huset vårt. Vi ønsker å vinne så vi kan ha en minneverdig miniferie i år som datteren vår kan glede seg over!

 192. To alenemammaer med hvert sitt barn på 6 og 8 år vil veldig gjerne til dyreparken i sommer.

 193. Etter en hel vinter med oppussing hjemme, der vi har vært uten kjøkken, hadde det vært fint og gitt ungene noe lystbetont. Alle pengene her gått med i oppussingen, så ingen "feriering" på oss i år. Billettene volle vært påskuddet for og kjørt sørover en liten tur:-). Ungene har aldri vært der. Vi krysser fingrene for fampår 4 fra nord norge:-)

 194. Ja takk:) jeg og en kompis fra østlandet ønsker å ta med våre barn til dyreparkn til sommeren og prøver Storberget 🙂

 195. Høres helt utrolig ut, jeg har 4 barn så jeg vil gjerne vinne billetter

 196. Vi kjører gjennom Kristiansand i sommer, og dette vile vært perfekt for familien:-)

 197. For en flott mulighet å kunne vinne billetter til dyreparken. Det ville være fantastisk om jeg kunne ta med mine to stebarn dit i sommer, da de aldri har vært der før og vi ikke har mulighet for å reise på noen ferie i år… 🙂

 198. Skal ha en gutt på avlastning i 10 dager i sommer . Da hadde det vært kjekt med en tur i dyreparken. vi hadde innvitert med min søster og hennes sønn på 4,5 år så hadde han hatt en leke kompis. er jo lov og drømme

 199. ville ha satt veldig stor pris om jeg hadde fått de bilettene 🙂 barna mine har lengtet etter å dra en tur til dyrepark.

 200. Heia Stormberg og Dyreparken!! 2 fantastiske ambassadører for Sørlandet!

 201. Som aleneforsørger for mine barn hadde det blitt en fantastisk opptur med billetter til dyreparken ,- juhuuuuu for stormberg

 202. Hvem har vel ikke lyst på en tur til dyreparken? Ungene hadde satt pris på det 🙂

 203. Dette ville vært en helt utmerket premie og vinne da vi har bestilt oss tur til kristiansand i sommer og kun mangler biletter til dyreparken for to voksne og to barn, og med en nokså veldig dyr tur fra nord til sør og alt som hører med så ville det vært fulkomment perfekt for oss å vinne disse :)))

 204. Jeg vil gjerne ta med meg mitt barnebarn (4år) og mine døtre på en tur:)

  Vi var noen dager i fjor og vi hadde det supert!! Vil gjerne gjenta suksessen :))

 205. Hei:)

  Hadde vært supert å vunnet billetter til dyreparken:) Det hadde kommet godt med i feriebudsjettet!

 206. Ahhh det er et drøm .
  Jeg vil gjerne vinne.
  I juni kommer familien min fra Kroatia på besøk. Barnebarnet mitt har 3 år .
  Hilsen Vesna

 207. Alltid kjekkt å ta en tur i dyreparken og extra kjekkt hvis vi vinner biletter 🙂

 208. Jeg har ei lita kusine som har vært igjennom mye vondt det siste året, og som jeg gjerne skulle fått tatt med i Dyreparken for å gi henne en fin opplevelse. Ei skikkelig klatremus er hun også!

  Krysser fingrene for at jeg kan få ta med meg henne og et par til i familien vår dit!

 209. Oi, det hørtes jo fantastisk ut å vinne billetter. Har ei lita Frøken på 5år som klatrer på det meste OG en fan av Kaptein Sabeltann 😀 …dessverre så strekker ikke pengene til for en slik ferie siden jeg er alenemor, så dette hadde det vært moro å vinne ja *håpe håpe*

 210. Familie på 5 har vææældi lyst til å besøke dyreparken!!! Krysser fingre og tær 🙂

 211. Jeg blir kjempeglad om jeg får billetter til Dyreparken! Har akkurat blitt alene-mamma til to gutter, så det hadde kommet godt med!!!

 212. Vi vil gjerne vinne! Dyreparken i Kristiansand er kjempemorsom for både barn og voksne!

 213. Hei. Håper vi kan vinne tur til dyreparken, det er 8 år siden sist besøk og datteren vår var kun 3 år , hun husker selvsagt ikke noe særlig fra den turen. Det var dengang en kjempefin park som jeg regner med bare er blitt forbedret siden. Vi krysser fingre og ben og håper på billetter:-))

 214. Dette hadde helt klart vært en super overraskelse for vår 4 åring, som har så lyst på en tur i dyreparken i år. Han har hatt en tøff vinter med en mamma som har vært igjennom 4 operasjoner på 5 mnd, og ikke hatt mulighet til å gjøre mange "mamma" ting. Så for hans del hadde dette vært helt toppen. Håper lykken kommer vår vei og at vi vinner billetter til Dyreparken 🙂

 215. Det hadde vært supert å få overraske mine to aktive gutter med tur til Dyreparken i sommer!

 216. Hadde vert super moro å fått tatt en tur til dyreparken. sist jeg var der for 20 år siden sov vi i campingvogn med lekasje i takluka i øs pøs reg. hadde vert kjekt å få en ny mulighet:)

 217. Vi skal faktisk til kristiansand i år, noen år siden sist.
  Med tre barn kunne det vært flott å vinne billetter.

 218. Å vinne billetter til dyreparken hadde vært å oppfylle en drøm for store og små !

 219. Vi vil veldig gjerne vinne billetter til dyreparken, har to småtroll som ville elsket en tur dit. 🙂

 220. Hadde vært helt topp å kunne ta med barn og barnebarn på et besøk.

 221. Hei!
  Å vinne billetter til Kristiandsand dyrepark hadde vært den supre overraskelsen til de tre små her i huset. De elsker å utfolde seg og dyreparken er det perfekte stedet for ferien 🙂 Håper håper 🙂

 222. Var i Dyreparken for et par år siden med barna mine, de syns det var kjempemoro – og vi vil gjerne dit igjen:-)
  Flott sted – flott park – flotte dyr:-)

 223. Vi er en dyreglad familie på fem, som ønsker oss en tur til Dyreparken. De to minste har aldri vært der, så dette hadde vært stort for dem.

  Vi krysser fingrene.

  Ut på tur aldri sur!

 224. Hei! Vi har veldig lyst til å vinne! Da hadde to barn blitt veldig glad. Vi ser trofaste på Dyrepasserne og de spør om vi ikke kan dra ditt å besøke de! Så dette hadde hjulpet veldig på feriebudsjettet som ikke er så stort! Nå krysser vi fingrene! 🙂

 225. Dette hadde vært perfekt for vår lille akrobat på snart to år:) Vi ønsker oss veldig en familieferie!

 226. I mitt hjemlandet Hviterussland har jeg aldri opplevde den muligheten til å vinne en så flott tur for hele familien. Vi er en familie med 2 flotte og aktive barn,som elsker å klatre over alt ,drive med dyr ,oppleve ny steder og bli kjent med ny mennesker. Jeg bor i Norge i 15 år og alltid drømt om å besøke Dyreparken med ungene, men nå kan den drømm som kan bli til virkelighet!

 227. Heisann! Vil svært gjerne vinne billetter til dyreparken 🙂 Blir dessverre ikke noe ferie på oss og ungene i år heller pga oppussing av huset. Vet at ungene hadde satt veldig stor pris på om de hadde fått seg en liten ferie i år 🙂 ha en fine dag til dere alle!!

 228. hei vi har alt plagt ferien innom dyreparken ,for og se på dyrene har ei lit prinsesse på snart2 år som elsker dyr en gutt på 7år elsker og klatre ,vi var i dyreparken når elsteman på16,han var bare 3år .så det hadde hvert kjekt og vunnet noen biletter.ps Ha en fin sommer da 🙂

 229. Det hadde blitt en mega overraskelse for familien, som har fulgt med på dyrepasserne på tv. Og ønsker seg dit 🙂

 230. Jeg vil gjerne vinne 🙂 Hadde vært knall å ta en tur til Dyreparken i sommer!

 231. Har ei lita niese som er VELDIG opptatt av dyr. Dette hadde vært superartig å kunne overraske henne (og familien) med en tur i dyreparken til sommeren:)
  Krysser fingre og tær;0)

 232. Hadde vært perfekt med en tur i dyreparken. Jeg skal ha flere ukers ferie alene med mine 3 gutter mellom 6 og 9, tipper at alle ville komme til topps i stormberget 🙂

 233. Heisann!

  Det hadde vært supert å vunnet billetter til dyreparken! :))

 234. Dette hadde vært en super bursdagsgave til mine fadderbarn på snart 8 år:) og et hyggelig gjensyn med en park jeg satte stor pris på som barn, altfor lenge siden sist:)

 235. Vi gleder oss til 1 ukes ferie på Sørlandet og besøk i Dyreparken. Ungene ser spesielt fram til å møte kaptein Sabeltann, Julius og vennene hans. Badeparken skal besøkes og klatre litt i Stormberget!!

  God sommer og håp om fint vær i tillegg!!

  Leif

 236. Hadde vært kjekt å fått billetter til dyreparken :-). Vi har ikke vært der på noen år og vår yngste datter på 8 husker ikke hvordan det var der. Hun har et sterkt ønske om å få gå i dyreparken :-).

 237. Skulle ønske jeg kunne overasket samboeren og stedatteren min med ferietur til Kristiansand dyrepark og stormberget. Jeg husker selv ferituren til dyreparken da jeg var lita, og kan med hånda på hjerte si at det er bare gode minner. Jeg tror vi hadde fått ein en kjempe koselig og minnerik ferie sammen.

 238. Vi skal til Kristiansand til sommeren, så et besøk i dyreparken ville vært fint. Med to små så hadde det vært en opplevelse.

 239. Med 2 unger som klatra før de begynte å gå er det her perfekt. Vinner gjerne billettene

 240. Hei,

  Jeg ønsker meg en hel helg i Kristiansand Dyrepark med min familie 🙂

  Det fortjener jentene mine virkelig!! Tipper de vil stå på toppen av stormberget og være en super ambassadør for Stormberget

  Ann-Helen 🙂

 241. Hei 🙂 Eg og mine barn har veldig lyst og vinne biletter til dyreparken . Minste på 6 år har ikkje vært der og har veldig lyst men bilen røyk sist mnd så blir nok ikkje tur i år heller 🙂 Me har veldig lyst pg vinne 😀

 242. Jeg vil vinne. Klatring i Stormberget gjorde min eldste datter kjempestolt da hun nådde toppen…. Utrykket var "Jeg klarte det!!!!"

 243. Hei. Jeg er farmor til 2 søte jenter på 4 og5 år. Da de bor i Danmark, prøver jeg så ofte jeg kan å lære jentene om Norge. Dyreparken står høyt på ønskelista, og gjerne da i noe godt stormberget tøy. God 17, mai til alle.

 244. En tur til Dyreparken og få klatre i Stormberget hadde ikke vært å forakte. Mange år siden vi var der sist og en ny tur frister 🙂

 245. Det hadde vært så kjekt å vunnet noen billetter til dyreparken og stormberget. Har to barn som aldri har vert i dyreparken før så de hadde nok storkost seg

 246. Vi vil gjerne gjerne være med 🙂
  Jeg har vært i dyreparken selv, men har enda ikke hatt muligheten til å ta med ungene dit.

 247. Vi skal til dyreparken i sommer og 5 åringen gleder seg til å klatre i stormberget

 248. Hadde vært kjempegøy og overraske barn(2 gutter på 6 og 9) og fruen med en tur til Dyreparken og kunne fjått ut litt krutt i kroppen samtidig… Her tror jeg også far i huset ville prøve seg på ‘berg’klatring:-). Jeg krysser fingre og tær i håp om å kunne overraske familien min med utflukt til sørlandet:-) hilsen fra en far som vil på fjelltur

 249. Vi elsker dyreparken,har fulgt med serien på tv.Har vært 3 ganger i parken og sett Sabeltann 2 ganger.Hadde blitt Storm begeistret glad for billetter.

 250. Lite ferieplaner så langt, hadde vært fint med en tur til Kristiansand igjen. Mange år siden sist

 251. JAAA!
  Kona og jeg vil gjerne ta en tur til Stormberget og Dyreparken!! Barna elsker dyr av alle slag, og vi vil gjerne vinne!

 252. Vi vil vinne. Våre to barn trenger alle motoriske utfordninger de kan få. Klatring er midt i blinken.

 253. Dette er vel en super premie!! Et besøk i Dyreparken er noe både små og store har glede av:)

 254. Jeg skulle veldig gjerne overrasket pappa med dette, så han kunne ta med seg småsøsknene mine på tur. Det hadde vært kjempeflott. 🙂
  Ha en kjempefin helg.
  Vennlig hilsen Pia
  (pia_sofi@hotmail.com)

 255. Ja, det vil vi selfølgelig vinne! Det er nok 3-åringens største ønske å få en skikkelig ferie i år. Det siste året har vært fullt opp med å få en storebror og kanskje ikke så mye oppmerksomhet som ønsket for hennes del. Hun fortjener en skikkelig tur og kunne utfolde seg!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 256. Vil gjerne vinne jeg… 🙂 Hadde vært hyggelig å overrasket fetteren og kusinen min med dyreparken tur i sommer!

 257. Å herreguud for en herlig premie!! Jeg hadde gjort alt for å få en familietur til kristiansand dyrepark! Planen var å dra der i sommer, men det ser ikke ut til at økonomien vil spille på lag.. Så dette hadde virkelig vært noe for oss! Krysser fingrer og tær!! 🙂

 258. Vi skal til Legoland i sommer, men siden vi kjører fra Bodø passer det fint med en stopp i Dyreparken.

 259. Toppers med billetter for små og store til Dyreparken. Bare elsker stedet:).

 260. Så Herlig!
  I sommer skal endelig lillesøster få være med til dyreparken.Vi har lang vei,for vi bor i Nordland.
  Når vi har 5 unger som skal være med, blir det en sjelden gang vi får dra på en sånn tur.
  Gratis biletter hadde vært perfekt !

 261. Ååh det hadde vært herlig ! 😀 Jeg ønsker meg en slik ferie 🙂

 262. Hei 🙂

  ★ Hadde vært kjempekoselig om min stedatter og hennes familie hadde vunnet denne flotte overraskelsen. Da hadde 2 barn og foreldre blitt superglade.
  Ung familie, ikke anledning til kostbare ferier, dette hadde vært drømmen 🙂 ★

  Hilsen fra Merete 🙂

 263. JEG HAR ENNÅ ETT ØYE SOM ER LILLA,
  FOR SIST JEG VAR I DYREPARKEN FIKK JEG DILLA.
  FORDI JEG PLUKKET OPP EN FORLAGT BANAN,
  SOM TYDELIGVIS TILHØRTE EN BAVIAN,
  OG FIKK JULING AV DENS VENN, EN GORILLA!!

 264. Jeg vil gjerne vinne! Jeg og kjæresten min har flyttet til Kristiansand for å studere, og synes det er litt dyrt for studenter 🙁 Derfor hadde jeg blitt kjempeglad om jeg hadde vunnet billetter til dyreparken til å dele med min kjære og et vennepar :-)))

 265. Jeg vil være med i trekningen om denne flotte premien 🙂
  sorgenfri2#hotmail.com

 266. Jeg er onkel til 4 flotte unger og de hadde satt så pris på det.Vi pleier å feriere i Tvedestrand der min søster bor og da er det ikke langt til Dyreparken derfra.
  Det er en stund siden sist vi har vært der og det skjer hele tiden nye og spennende ting i dyreparken.Har ikke fått oppleve løvene og Abrahavn åpner jo i år og badeland er nytt for oss så derfor hadde det vært topp å vinne billetter til dyreparken.det hadde blitt sommerens store opplevelse

 267. Vi har veldig lyst til å ta en tur til dyreparken til sommeren! Er en familie på fire, så dette er midt i blinken!!

 268. Vi, en familie på 4, fra Finnmark skal på ferie "sørover" i sommer. En tur til dyreparken hadde passet fint inn i våre planer.

 269. Ønsker virkelig å vinne:) Blir min datters første tur til dyreparken:)

 270. Hadde vært supert med billetter, hadde vært topp for ungene i sommer 🙂

 271. Ja, jeg blir også gjerne med, skulle gjerne tatt med familien til dyreparken.

 272. Ja, dette kunne vi utrolig gjerne tenke oss, hadde vært en super opplevelse i sommer, krysser fingrene.

  Vårhilsen fra Kristine

 273. ÅÅÅ- det hadde vært fantastisk med billetter til dyrepaken..Krysser fingre og tær!!

 274. Me he lyst te å prøve Stormberget!! Alle tri ungane her(6 og 6 og 4 år) har akkurat vore på klatredag på Rauland, og det gav meirsmak! Prøvar oss gjerne på STORMBERGET!

 275. For en flott konkurranse! Jeg krysser fingrene for at jeg er heldig å vinne, det ville garantert mine to søte små sette stor pris på! Det ville reddet sommeren!

  Ønsker alle en god og solfyllt helg!

 276. Hvis vi vinner parken billetter,til toppen av berget vi spretter. Ja,tenk det blir topp,et hjerte gjør hopp, med utsikt mot parken så lekker:)

 277. Jeg er så absolutt med, har fantastiske minner fra Dyreparken fra jeg selv var liten 😀

 278. Dette hadde vært topp! 😉
  Vi har nettopp flyttet tilbake til Norge etter 4 år i Danmark.
  Vår datter Isabella er 5 år, og vil så gjerne til Dyreparken! Hun har helt dilla på Kardemomme by, og vil så gjerne se det på ordentlig!
  Så jeg krysser fingrene! 😉

 279. Hadde vært kjempekjekt å vunnet billetter til Dyreparken. Minstejenta har aldri vært der, og mora har lyst å vise henne den flotte parken.

 280. Hei og hopp, det hadde vært topp å vinne billetter til dyreparken:-))

 281. Åååå ja, hadde vært kjekt med en tur til Dyreparken i sommer 🙂

 282. Det hadde vært gøy å overraske kone og 4 barn med en tur til Dyreparken i sommer:-)

 283. Stormberget hadde vært en flott utfordring for våre to aktive turbogutter på 2 og 4 år.

 284. Det hadde vært supert å vinne,har akkurat blitt enslig med 3 barn og dette ville kommet som en overaskelse på barna.

 285. Hei
  Jeg vil veldig gjerne vinne biletter til dyreparken. Jeg har en meget aktiv datter på 4 år som her høyt og lavt hele tiden. En tur til dyreparken vile vært flott.

 286. Åja, barna her ville blitt henrykte over en spennende dag i Dyreparken til sommeren. Stormberget var veldig populært i fjor, da klarte guttungen å klatre til topps 🙂

 287. Hei!Vi har 4 barn 15,13,11 og 3.Hun på 3 hadde satt pris på og komme en tur i dyreparken når de eldste er hos pappaen sin.for ferien blir lagt på de stores premisser.det hadde vært gøy å vunnet en tur til henne 🙂 Hun er stor fan av kaptein sabeltann og stolt av stormberg jakka si.

 288. Vi har planer om tur til dyreparken for første gang i sommer, og vinner vi billettene kan mor bruke pengene på flotte stormberg klær:)

 289. Det er lenge siden jeg har vært i dyreparken. Tar gjerne en tur igjen om jeg skulle være så heldig å vinne billetter 🙂

 290. Ettersom jeg aldri har vært utenfor Norges grenser kunne det vært gøy å reist litt med lillejenta innad landet ihvertfall. Og som fulltidsstudent har vi ikke råd til dette på noe annet vis enn ved å vinne billetter inn!

 291. 🙂 I Dyreparken har vi enda ikke vært,så en familiepakke hadde vært mitt i blinken 🙂
  Vi krysser fingre og tær.

 292. hei dette hadde vært en opplevelse for oss. Min samboer og jeg gifter oss 2 juni og barna mine på 2 og snart seks år spesielt han eldste spøke tom at vi kunne reise alle sammen på bryllupsreise til dyreparken:) de elsker dyr begge to og er noen ordentlig utegutter og skulle ønske de fikk oppleve dette:) bruker en del av klærne fra stormberg og må bare få sagt at bedre service skal en lete lenge etter:) stå på:)

 293. Dette hadde vært perfekt for familien min….jenta mi på 9 elsker å klatre og gutten min på 12 med downs elsker kaptein sabeltann….så med denne premien kunne jeg gitt dem begge tidenes sommerferie 🙂

 294. Det hadde vært supert å kunne overaske tantungene mine med disse billettene 🙂

 295. Klatre og se dyrene vil bli en super dag for oss. To små klatremus som ville ha likt det

 296. Hadde vært supert å vinne denne konkurransen 🙂
  Satser på det ;))

 297. Yess 🙂 Vi vil så gjerne innom Dyreparken i år 🙂 Altfor mange år siden sist besøk, da det koster over kr. 2000 for ett besøk for vår familie i inngansbilletter. Parken huskes som utrolig nydelig og vi har fantastiske minner derfra, men jeg vet det har skjedd en del oppgraderinger av Dyreparken siden sist besøk:) Hadde vært fantastisk å få oppleve parken igjen denne sommeren :))
  Fingre og tær krysses med ønske om en fantastisk strålende vårdag :))

 298. Hver sommer vi til Dyreparken går,
  og sammen med barnebarna flotte opplevelser får.
  I Stormberget liker de å klatre opp,
  vi besteforeldre synes det er topp 🙂
  Da kan vi på benkene hvile litt-
  mens ungene ser sitt snitt-
  til å prøve å toppen nå,
  så får de en is eller to etterpå :))
  I parken er det så mye gøy å gjøre,
  alle bør komme til Kristiansand og prøve !!

  Hilsen fra Farmor og Farfar

 299. 2 familier på vei til sørlandet i pinsen ønsker veeeldig å vinne billetter til dyreparken!

 300. Ja, vi vil gjerne vinne billetter til dyreparken. Og Stormnerget så utrolig morsomt ut, så det må testes ut! 🙂

 301. Det hadde vært så kult og vinne, jeg har minner der siden jeg var 1 år!
  Jeg løp bort til røverene i kardemummeby! Og søstern min løp etter og var redd for meg! Ha ha, gode tider!

 302. Hei. Dette hadde vært supert for meg, fordi jeg har lyst og ta med småsøsken på tur! De har aldri vært i dyreparken selv, men det fikk jeg gjøre når jeg var liten. Jeg har lyst og gi litt tilbake når jeg har fått så mye!

 303. Vi har tenkt oss til Dyreparken i sommer, så hadde vært kjempe kjekt å vunnet billetter dit! 😀

 304. Hei!

  Jeg vil veldig gjerne vinne! Elsker dyr og aktiviteter 🙂

  Hilsen Adine

 305. Ville vært fint for oss besteforeldre å tatt med barnebarna på en dag i dyreparken.

 306. Hadde vært en drøm å kunne tatt med våre to aktive gutter på en slik opplevelse, vi har aldri vært her før så det hadde vært stor stas for oss alle. Vi krysser fingrene og ønsker alle lykke til 🙂

 307. Vi har tenkt oss en tur til Kristiansand i løpet av sommeren, og billetter til Dyreparken står aller øverst på ønskelista! Har vært der en gang før, og det ga virkelig mersmak! Følger også med på Dyrepasserprogrammet fra parken, og elsker å få dele alle de flotte opplevelsene fra parken.

  Mvh Beate M B 🙂

 308. Vi er familie på 3 og det kan være kjempefløtt tur til oss. Vi vil vinne!!! 🙂 🙂 🙂

 309. Vi er en familie på 5 som hadde satt stor pris på biletter til dyrehagen:)

 310. Det hadde vært en nydelig overraskelse til guttene å komme med, jeg håper jeg vinner!

 311. Vet om noen gutter i familien som kommer til å bli glade hvis jeg vinner! Krysser fingrer og tær for at det blir oss!!!

 312. Ja…Stormberget er en utfordring hver gang Dyreparken besøkes …av våre barnebarn nordfra…:-)

 313. Ja dette hadde vært gøy 🙂 Vi er en familie på tre barn og to voksne som elsker storm berg og dyreparken. Så da hadde vi slått to fluer i en smekk ! Vi har ikke hett ferie på flere år pga en husbrann får to år siden og der mistet vi alt og hadde ikke forsikring :(. Derfor hadde dette vært en kjempe mulighet til og komme oss litt oppover igjen. ps krysser fingre og tær ! 🙂

 314. Har et barnebarn på 2 år, som elsker hunder og viser stor nysgjerrighet og glede over å se og hilse på andre dyr. Hun har mange leker av dyr og mange bøker om dyr, som hun vil se i sammen med meg eller andre. Så å vinne denne turen, hadde vært helt topp for henne. Tenk å se mange levende ukjente dyr, hadde vært både morro og spennende for henne…synes jeg ser henne ta helt av!!Hun er veldig sosial og liker å leke med andre barn, og elsker faktisk å klatre. Hun går i naturbarnehage som hun liker veldig mye, og der for hun godt bruk for sine Stormberg klær,som jeg har kjøpt til henne!. Så dette hadde vært en fin opplevelse,spesielt for henne, men åsså for oss andre som blir med.

 315. Selvfølgelig vil vi vinne billetter til Dyreparken! Nå er det et par år siden vi var der sist også, så det hadde vært utrolig moro. Er gift med en student, så det er begrenset hva barna får av sånne opplevelser for tiden…

 316. åh, ja takk! Det hadde vært fantastisk gøy med en tur i Dyreparken! Stormberget ser herlig utfordrende ut! 🙂 Det hadde nok falt i smak hos mine 2!

 317. Hei. Hadde vært veldig moro om vi vant en tur til dyreparken.. Og ungene er jo veldig glade i å klatre så da måtte vi jo prøvd ut stormberget:)

 318. Biletter til dyreparken hadde ikke gjort noe å vinne, da hadde jeg hatt 2 veldig glade barn 🙂

 319. Hei ! Vi er en familie som bruker er glad i naturen og koser oss i all slags vær , takket være gode plagg fra dere.. valgte Stormgerg like mye på grunn av deres samfunnsengasjement , bonus klær med god kvalitet. Yngstemann i huset krysser fingrene for tur til dyreparken :0 )

 320. Oisann
  driver og planlegger ferie i år og dyreparken er noe tenker på
  min sønn på 4 elsker klatre og henger ofte i toppen av et tree..
  også enorm Kaptein sabel tann fan..
  Så noen billleter til dyreparken haddde vært supert og da hadde jeg vært ferdig med planlegge årets ferie fort… er siker på han på 15 finner det spennends også

 321. Åh…. Denne premien ville vært super! Sørlandsferie hadde vært perfekt:)

 322. Jeg ønsker å vinne billetter så jeg kan ta med tantebarnet mitt på 5år som elsker å klatre og utfolde deg fysisk. Han er også utrolig glad i dyr – så dyreparken hadde vært en stor opplevelse å få dele med han. =)

 323. Jeg vil at lillesøstaren min skal få en kjekk opplevelse med å møte kapteinsabeltann. Så det hadde vært utrolig kjekt å vinne billetter =)

 324. Det hadde vært hyggelig å vinne for gutten vår som fyller sju år i juli, og jenta vår på tre som har tenkt å gi smokkene sine til kaptein Sabltann i sommer:-)

 325. Dyreparken er helt toppen . Jeg bor i Trondheim men er flere ganger i året i Kristiansand , Vi kommer til kristiansand den 17 mai og skal ha 2 dager i dyreparken , Jeg selv har en sønn som er voksen men har med meg 2 stk på 8 og 5 år som aldri har hvert i dyre parken før , så jeg skulle ønske at vi vant 4 st billeter , Hilsen Hilde

 326. Hei! Ungene har kjempelyst til å reise til Dyreparken i Kristiansand igjen! Og nå er minstemann stor nok til å klare og klatre hele Stormberget! Solskinnshilsen fra Barkåker!

 327. Ja, ja, ja! Vil vil til topps i Stormberget!

  # Hilsen Andreas og Lilly #

 328. Vi vil veldig gjerne vinne billetter! Med 3 aktive gutter, er en dag i dyreparken og på Stormberget et perfekt avbrekk i hverdagen! 😉

 329. Hei!

  Sitter å planlegger ferie i disse dager, og billetter til Dyreparken hadde vært midt i blinken!

 330. Vi har en 8-åring som ønsker seg veldig en tur til Dyreparken. Det er ett feriemål som har stått høyt på ønskelisten i flere år nå 😀

 331. Jeg og min samboer har to døtre som er ivrige klatrere bl.a. gjennom allidrett. Hadde vært utrolig morsomt for dem å prøvd klatring i selveste dyreparken! Iført sine Stormberg klær selvfølgelig, som vi ofte handler på Stormberg-butikken i Trondheim!

  Ingen av oss har noengang vært i Kristiandsand dyrepark så vi vil så gjerne vinne:-)

 332. Billetter til Dyreparken vil glede både liten og stor. Turen vil da gå sørover i landet i sommer.

 333. Ungene savner dyreparken etter sommeren 2010, og ny tur er ikke å forakte.
  Tar gjerne i mot en slik premie ;O)

 334. Klart jeg har lyst til å vinne gratisbilletter. Ungene ville blitt fra seg av glede 🙂

 335. Veldig flott! Klatring er jo en helt super aktivitet for barn! Godt initiativ 🙂
  Vil gjerne ned og se på det 🙂

 336. Da hadde ferien vært sikret 🙂 Klart vi vil vinne biletter til oss og våre to små! 🙂

 337. Vi har veldig lyst på billetter til dyreparken. Har en gutt på 13 år med en diagnose innen autismespekterer og han elsker å leke, klatre, bade og så klart kaptein sabeltann 🙂

 338. Har 3 flotte barn som lenge har ønsket å dra til dyreparken. Har ikke hatt mulighet før av diverse grunner, men hadde vært morsomt å overraske dem med en tur dit.Vi er alle veldig glad i dyr og dette hadde vært helt topp å være med på! 🙂

 339. Dette hadde vært supert for våre to virvelvinder og klatremuser på 2 og 3 år som aldri får utforsket nok… 🙂

 340. Hei 😉
  Vår familie, 2 barn (10 0g 14 år) og 2 voksne, har ALDRI vært i Dyreparken.
  Da er det nok på tide og barna maser hele tiden om når VI skal dra til Dyreparken ;-/
  Hadde vært en fantastisk fin opplevelse for oss alle 😉
  Håper så inderlig vi er en av de heldige familiene 😉
  😉 <3

 341. Dette hadde vært en flott gave å få til sommerferien! Har 2 små gutter som elsker å herje og leke, og dyr er en stor interesse for oss alle. Hadde vært supert å tatt de med til Kr.sand og Dyreparken 😀

 342. Tenk å vinne billetter til dyreparken. Ungenes favoritter på en gang; en hel dag ute og dyr samtidig 🙂

 343. Hadde vært topp med biletter dit ja. Hadde blitt en fin storebror gave til han som venter på sin søster eller bror i disse dager.

 344. Hei:) vi vil gjerne være med på trekningen av billetter til fantastiske Dyreparken:) En tur dit vil være sommerens høydepunkt, både for en liten røver som elsker sjørøvere og to store jenter som elsker sol og bading:) vi krysser fingre. Takk for muligheten:)

 345. Mannen nekter, men hvis vi hadde vunnet billetter kan han ikke snike seg unna ;o)

 346. Dette er virkelig en konkurranse jeg vil være med på 🙂
  Jeg og min familie har en tur til kristiansand dyrepark hvert år, til stor glede for store å små!! Å vinne billetter hadde vært midt i blinken for oss, og vi hadde alle blitt utrolig glad 😀

  Krysser fingrene, og ønsker alle lykke til 🙂

 347. Hadde ikke planer å besøke Dyreparken i år, men 4 billetter hadde endret planene.

 348. For en hærlig konkurranse! 🙂
  Etter fire år på høgskole i Finnmark, hadde nok mannen og barna satt utrolig stor pris på en familieferie med kvalitetstid som denne – i norges sørlige breddegrad (: Ut i friluft med lek,morro, utfordring og undring for barna, med alle deres favoritter!

  Hælig!

 349. Det hadde vært perfekt å vinne billetter. Minstejenta på 4 år har mast om Sabeltann lenge 🙂

 350. jeg har ikke vært i dyreparken siden jeg var liten.. den dagen var det en kamelunge som bare var 4 timer gammel da vi var der, og vi så at den lærte seg å stå… kunne gjerne dratt tilbake og vist unga mine det samme…

 351. Hei 😉

  Hadde vært kjempegøy og vunnet en tur til Dyreparken 😉 Så kunne jeg gitt den til min elste datter med familie, det hadde de satt veldig pris på. Med en inntekt så er det ikke så mange utskjeilser de kan ta. Så dette hadde vært mitt i blinken .

 352. Hei! Har 2 gutter,5 og 7 år.Minstemann har ikke fått vært i Dyreparken enda.Hadde vært kjempe gøy og vinne biletter:-)

 353. Ja, barna våre på 2, 4 og 6 ville elske en tur i Dyreparken. Og jeg også! Krysser fingre og tær 🙂

 354. Jeg vil gjerne vinne! Amund er utrolig glad i å klatre, så dette hadde vært helt midt i blinken for ham, er kjempeglad i dyr også!

 355. I fjor droppet vi Dyreparken til fordel for Legoland, etter å ha vært der hver sommer. Tror ikke det blir populært å ikke dra i år 🙂 Og nå er gutta blitt så store at Stormberget er mer stas enn Sabeltann!

 356. Åååååh det hadde vært så stas!:) Overraska tantebarna mine som har bodd over et halvt år i oppussingsrot! 🙂
  Krysser det jeg har for et vinnerlodd! ;o)

 357. Dette hadde vært en super tur for oss med en superturbo som hadde dårlig tid da han ble født, kom til verden hjemme på badet. Og siden har han hatt dårlig tid. Unge frøken i familien elsker dyr av alle slag. Mamma og pappa syns at det å gå er en kjempeform for trim og en god familieaktivitet.

 358. Ja det hadde vært supert og vinne 😀 Jeg har aldri vært i dyreparken før og det hadde vært så gøy å kunne tatt med familien til den plassen jeg aldri fikk oppleve som barn 🙂

 359. Hei,
  Vi vil gjerne være med i trekningen av billetter til Dyreparken. Da vet jeg om noen barn som hadde blitt utrolig glade! 🙂 Vi har ikke vært i Dyreparken etterat Stormberget ble bygd, så hadde vært moro for dem å klatre her også.
  Hilsen Mette

 360. Hadde vært veldig morsomt å vinne billettene da det er den perfekte plass for familiehygge 🙂

 361. Hadde vært supert å vinne å ta med familien til en super tur til dyreparken:-) Krysser fingre… 😉

 362. Dette hørtes spennende ut!! Jeg har tre jenter som alltid er på jakt etter nye fysiske utfordringer. Så å vinne disse bilettene hadde jop vært supert!

 363. Vi er storfan av dyrepasserene på TV og det har vært fast samlingspunkt på fredagskvelden. Hadde vært gøy å reise å hilse på alle dyrene vi har sett på tv og ta parken med storm 🙂

 364. Hei, det hadde passet oss utmerket med billetter til Dyreparken. Vi er en familie på 5, barna er 3, 7 og 15 og da har vi jo en gyllen mulighet for å se om det er noe for alle aldre i parken, og ikke minst Stormberget!
  Hun på 3 er en tøffing som sikkert hadde prøvd å klatre helt opp på Stormberget, jenta på 7 trenger å prøve seg litt på klatring under trygge forhold og 15-åringen har klatret i klatrevegg en gang før.
  Vi skal til Risør og besøke noen venner i ferien, og da er jo ikke turen lang videre til Kristiansand.
  Hvis vi vinner billetter så lover vi å skryte vilt og hemningsløst av parken til alle vi kjenner, legge ut bilder og lovord om parken på Facebook osv osv.

 365. Hei
  Tenk hvis jeg kunne overraske mine 2 jenter med tur til dyreparken, det hadde været kjempe gøy!!!!!

 366. Hei Vil gjerne ha billetter. vi har nettopp blitt stor familie med 5 barn (egne og bonusbarn) Super måte og tilbringe ferien på.
  Håper at valget faller på oss

  Mvh
  Heidi

 367. Hei,
  med to aktive jenter på 4 år i hus, er ein klatretur i Stormbergen midt i blinken. Å vinne billettar hadde jo vore heilt topp!!

 368. Hei 🙂

  Hele familien elsker stormbergklær, og gleden er alltid stor når det kommer pakke i posten.
  Å vinne en tur til dyreparken for å prøve stormberget, i stormbergklær, ville jo
  vært en super overraskelse til ungene.

  Jeg håper derfor at vi er blant de heldige vinnerne av billetter 🙂

 369. Hadde vært topp å vinne billetter. Stormberget er en populær post i Dyreparken.

 370. Vil veldig gjerne vinne biletter til dyreparken slik at mine 2 "klatrefanter" kan få klatre og boltre seg i stormberget.

 371. Jess jess jess! Dette hadde vert fantastisk!!!!!!!!
  Både klatring og dyr på samme sted, kan ikke bli bedre!!!!
  pick me pick me pick me pick me!!!!!
  (se for deg at vi hopper opp og ned med store dådyrøyner!)

 372. det hadde vært fint å få ta med barnebarna på en tur i dyreparken i sommer, tror de hadde kost seg masse
  8

 373. Vi vil gjerne ut på tur med Stormberg!
  Morten (35), Olga (36), Daniel (2), Kine (6mn)

 374. Hadde vært knakkjekt å vinne, vet om 4 jenter på 11, 10, 4 og 2 som hadde satt pris på det 🙂

 375. Fire billetter til dyreparken hadde vært topp. Blir ikke ferie på oss i sommer da vi venter på flytting til utlandet. Dermed blir det nok mye rydding, pakking og vasking, så et lite avbrekk hadde nok barna satt stor pris på!

 376. Har lyst å vinne så jeg kan ta med meg to tanteunger på 4 år til dyreparken 🙂

 377. Hadde vært helt supert å vinne dette. Har tvillinger på tre år, og en femåring. Her har det nå vært kaptein Sabeltann feber siden i fjor 🙂

 378. En tur til Dyreparken i Kristiansand står på ønskelisten for 2012 for både barn og voksne. Stormberget skal bestiges! 🙂

 379. Elsker dyrepasserne og vil gjerne til dyreparken i sommer.
  så hvis jeg vinner blir jeg superglad 🙂

 380. Hei, dette såg kjempekjekt ut og me e stor fan av stormbergklær . Etter ein kjempe travel vår på gården hadde det vore kjekt å ta med våre 3 barn til Dyreparken i sommer.

 381. Dyreparken er et flott sted for store og små. Hadde vært topp med biletter 🙂

 382. JA jeg vil gjerne vinne billetter til meg, min lillesøster og mamma/pappa 🙂

 383. Selvfølgelig må man bli med på dette! Alltid hatt lyst til å ta med en tur dit men pengene har aldri strekt til!

 384. Hva kan man si annet enn ja takk. Vi vil gjerne til dyreparken men økonomien vil ikke at vi skal reise. Så om vi får biletter får gutta sitt sommerønske oppfylt.

 385. Hadde vært superflott å vinne billetter da mine 2 barn elsker å se dyrepasserne på tv og vi skal til kristiandsand til sommeren 🙂

 386. Har i mange år lurt på å ta turen sørover til Dyreparken; å vinne billetter hadde avgjort det hele, en gang for alle! 🙂

 387. Det hadde vært stor stas å vinne billetter til Dyreparken. Har tre små som elsker å klatre, så dette hadde vært moro å teste ut!

 388. Kunne godt tenkt meg noen biletter til dyreparken! Lenge siden jeg har vært der nå!

 389. ÅÅÅ……: ) Det hadde vært såååå kjekt om jeg kunne overrasket mitt herlige barnebarn på fire og ett halvt år med en tur til dyreparken i sommer!!! TENK så glad han og mammen (min datter) haddet blitt 😉

 390. Hadde vært utrolig morro å vunnet billetter til Dyreparken 🙂 Vi har aldri vært der nede.

 391. En tur i Dyreparken hadde vært hyggelig!
  Det ville små og store satt pris på. 🙂

 392. Jeg vil veldig gjerne vinne billetter til dyreparken! 🙂 Stolt sørlandsjente, nåværende bergenser, skal hjem til det blide sørland i sommer 😀 Ei venninne med mann og barn kommer nedover, og da er dyreparken et selvfølgelig sted å dra. Dette hadde vært helt ypperlig å gitt i gave til den vordende tobarnsmoren, slik at oppholdet blir uforglemmelig! 😉

 393. Jeg vil gjerne vinne! Hadde vært veldig stas for lille Emma på 2,5 år som digger Kaptein Sabeltann!

 394. Vi planlegger besøk i Dyreparken i pinsa, og mi lille jente på 2,5 elsker dyr og å være høyt og lavt, så vi gleder oss veldig. Så ja, vi vil gjerne være med i trekning av billetter!

 395. Ååååhåhååå! Det hadde vært JUBA å vinne! Tipper de to små guttene og den store "gutten" i huset hadde ræmjet av glede.

  😀

 396. å det hadde vært gøy,kunne ta med meg mine tre barnebarn,for det er ellers så dyrt for 5 personer å komme inn,er trygda så det hadde passet bra takk

 397. Siden vi har dyreparken på programmet i sommer, hadde det vart fantastisk å vinne dette! Stormberget ser veldig morsomt ut, er det bare for barn altså? Jeg har også lyst til å klatre!

  🙂 Julie

 398. Hei Stormberg…..

  Jeg har ei aktiv speiderjente som elsker dyr og Stormberg klær.
  Og den kombinasjonen håper jeg gjør henne fortjent til en tur i dyreparken.

 399. Eg vil vinna, det hadde vore heilmax. Mine to små elsker Stormberget, dei kunne holdt på der heile dagen:):)

 400. vi ønsker oss billettene. Ungene har hatt en tøff vår etter at de mistet faren sin i påsken. Ønsker derfor å gi de noe de kan glede seg til i sommer.

 401. Hadde vært topp dette. Vi har to små, 5 og 7 år, som hadde blitt veldig glad for en tur dit i sommer

 402. Både Stormberg og Dyreparken er store favoritter i heimen. Besøk i Dyreparken med påfølgende tur til Stormberg outlet hadde vært fantastisk 🙂

 403. Hei:) Det hadde vært en overraskelse for min sønn på åtte år, som elsker å være i aktivitet og klatre. Har nemlig måtte forberede han på at pengene ikke strekker til ferietur i år, så han hadde blitt veldig glad over at det hadde blitt en tur allikevel:-)

 404. Hei. Skulle ønske jeg kunne vinne så det kunne bli ferie på oss. Jeg er aleine mor til 3 og er ikke altid lett å komme seg på ferie. Dyreparken ser bare så flott ut, hadde vært en drøm. Hadde blitt utrolig glad om jeg vant 🙂

 405. Dette vil vi være med på – er stor fan av både Dyreparken og Stormberg, og gleder meg til å ta med meg minstemann på 2 år i parken. Billetter hadde vært midt i blinken 🙂

 406. Oioioi, dette så jo kjempebra ut!!! Det hadde vært kjempemorro å få tatt en sørlandstur ed dyreparken og klatring i sommer ja, så vi vil veldig gjerne være med i den trekninga 😉

 407. De ville vært stort for oss besteforeldre og tatt barnebarna med til dyreparken.
  håpa me vinne.

 408. Jaaa! Vi er en familie på fem som ønsker seg veldig billetter til Dyreparken! Om vi da får fire fra dere blir dette helt genialt!!

 409. Stormberget var det morsomste i hele parken, syntes mine to eldste! Jeg vil veldig gjerne vinne…

 410. Hei.
  Jeg skal være med min sønn og to barnebarn på ferie til Kristiansand i sommer. Det er min første tur ddit, så jeg gleder meg veldig.
  Har passet godt med billetter inn i Dyreparken, så har jeg fått se den og.
  Samtidig må jeg få skryte litt av Stormberg som bruker en del av overskuddet sitt til mange positive tiltak.

 411. Åh, dette har vi veldig lyst til å vinne, altså!:)

  Hilsen Mona

 412. Det hadde vært supert å vinne billetter til dyreparken 🙂 Krysser for at vi vinner 🙂

 413. Ja vi vil gjerne vinne! Største jenta gleder seg masse til det blir sommer og vi kan dra i dyreparken! 🙂

 414. JA, vi vil gjerne til dyreparken. Har to barn som aldri har vært der men som virkelig ønsker seg opplevelsen 🙂

 415. Var i Dyreparken som liten, og det er lenge lenge siden. Så en ny tur dit hadde vært supert:-)

 416. Åh, så koselig! Biletter til Dyreparken er jo alltid en flott gave 🙂

 417. Har en 5 åring og en 8 åring som helst sitter øverst i trærne, og er vi på tur i skogen så finner de plasser å klatre overalt:) Til sommeren har vi bestilt oss tur til Kr.sand, så billetter til Dyreparken og Stormberget ville være helt perfekt:)

 418. Min sønn lekte lenge på Stormberget da vi var i Dyreparken i fjor. Det var kjempegøy synes han og han vil gjerne gjøre det igjen.

  Vi ville blitt hoppende glade om vi vant billetter til Dyreparken:)

  Ha en fin dag.

  Hilsen Hege og Sebastian:)

 419. Stormberget visste jeg ikke om, tar liksom ikke turen bort dit. Glad for at dere la dette ut, så vet vi om det!

 420. Har en gutt som lenge har drømt om å komme seg dit, men ettersom vi ikke har råd, ville dette vært en perfekt gave!

 421. Hei!

  Vår lille familie ville blitt jublende glade om vi vant! Minstemann er midt Kardemommeby-fasen, og eldstemor er ivrig opptatt av alt som finnes av dyr… i tillegg er de noen skikkelige klatremus, begge to 😉

 422. Det er klart at jeg som er Stormbergs største fan og i tilegg gift med en jente fra Grim vil vinne

 423. Alltid morsomt å prøve seg :o)
  Håper vi vinner her!
  Ha en videre strålende dag!

 424. Ja, vi vil veldig gjerne vinne billetter og la barna prøve stormberget. Det hadde vært midt i blinken for vår lille Turbo på 4 år som går i naturbarnehage, og aldri får nok utfordringer 🙂 Det hadde vært topp!!!

 425. Hei, Min venninne med samboer og 3 herlige barn fortjener en slik familiepakke. Jeg vet at de ville satt pris på om de hadde vunnet en slik gave. I en travel hverdag så hadde dette vært en stor glede for de og en fin gave på en måte fra meg 🙂

 426. Det hadde vært kjempekjekt med en tur til dyreparken, ungene elsker å være der , klatre i stormberget hadde vært helt supert 🙂

 427. hadde vært gøy å vinne.vi har 4unger så hadde absolutt vært til god hjelp å vunnet fire biletter så det er kun to å kjøpe 🙂
  ha en fin vårdag 🙂

 428. Hei!
  Vi vil GJERNE vinne billetter!Vi har to små som elsker å klatre i Stormberget!

 429. Dette hadde passet veldig bra på vår lille sørlandsferie som planleggges i disse dager!

Comments are closed.