Siste påskehopp fra Spretten, hvor er han? (Konkurransen er nå avsluttet)

Her kommer denne ukes gåte og hint:

Jeg er rosa og liten, og passer til de små. Jeg er vindtett og vanntett, med små hjerter på. Hvem er jeg? (Hint: barn)

Hils på Spretten Storm, nettbutikken sin egen påskehare. Han er en morsom, glad fyr som elsker å hoppe små og lange turer. Nå før påske så har han en liten utfordring til Kundene våre. Det morsomste han vet er nemlig å leke gjemsel, og de neste ukene vil han gjemme seg på et eller flere produkter i nettbutikken.
                              spretten.jpg

Hvis du finner ham så hold det hemmelig! Ikke post noe på Facebook, ikke tvitre det og ikke legg inn en kommentar på bloggposten her. Send oss en mail på sosialmedia@stormberg.no med navnet til produktet hvor Spretten gjemmer seg. Vinneren får starte våren i helt ny jakke, og kan velge fritt mellom disse to vårnyhetene:
Veiviser3_01.jpgVeiviser3_02.jpg

Siste sjans for å vinne en av disse flotte jakkene, send oss svaret på mail. Vi gratulerer Arve Sørensen som forrige ukes vinner.  

 

Comments

comments