Hvem av disse 3 fortjener 25.000 kroner?

I uken 19-25.mars skal Stormberg ha fokus på 1% engasjementet vårt som vi nevnte i bloggen 6.mars. I den forbindelse ba vi om forslag til formål eller organisasjon som fortjener dette. 

Tusen takk for all interesse for dette, vi har fått inn over hundre henvendelser. Det å velge ut tre kandidater har vært vanskelig, for det har vært så mange gode forslag. Alle våre tre finalister fortjener pengene i høyeste grad, men vi har kun mulighet til å støtte en. Hvem det blir er det DU som bestemmer. 

1%_-_3.jpg

De tre finalistene du kan stemme på er:

1. Sykehusklovnene 
2. Pass it on (Link til facebook gruppen)
3. Kirkens bymisjon  

På vår facebookside har vi lagt ut en avstemningsfunksjon, så være med og stem! Dersom du ikke tilgang til facebook, kan du avgi din stemme i kommentarfeltet under. Alle stemmer vil bli talt opp. I tillegg kan du stemme i alle Stormbergs Konseptbutikker og hos våre Hovedforhandlere. Vi ber om at du kun stemmer en gang, enten her eller på Facebook. Vi kommer til å gjennomgå resultatene, og stryker dobbeltstemmer.

Les også bloggposten Hvem fortjener 25.000 kroner

Kommentarer

Kommentarer

161 Comments
 1. Sykehusklovnen!
  (fant ikke funksjonen for stemmegivning på deres facebook-side)

 2. min støtte går til Sykehusklovnene, de gjør en super innsats for de som trenger oppmuntring i hværdagen.

 3. Hei, angående dobbeltstemmer, så får vi opp mailadressen når dere stemmer, slik at vi kan se om noen har mange navn på samme mailadresse.
  Line – Stormberg

 4. Sykehusklovnene – fordi de gjør en fantastisk jobb og sprer daglig glede og varme!

 5. Sykehusklovnene – så absolutt. Det er alltid vanskelig å sette ideelle organisasjoner opp mot hverandre. Men,- intet er så sårt å se på som syke barn …..og siden sykehusklovnene muntrer disse opp – og vi vet at humør er helsebringende …ja da var egentlig valget tatt.

  Stå på – alle gjør en kjempejobb.

 6. Hei,
  angående dobbeltstemmer vil vi gå igjennom facebook og bloggen og fjerne evt dobbeltstemmer. Grunnen til at vi har det begge steder er at det skulle være på Facebook, men det er ikke alle som har tilgang til facebook, og vi ønsket ikke ekskludere disse. Så vi tar dobbeljobben med å gå igjennom stemmene.

  Line Skaane, markedssjef Stormberg

 7. Eg stemmer for KIRKENS BYMISJON, fordi dei fortjener det. Dei hjelper veldig, veldig mange av våre medmennesker som har det vanskeleg i livet, i kvardagen.

 8. Sykehusklovnene.
  Humor er helsebringende. Kan dempe smerte og stress hos barna. Burde vært statsfinansiert.

 9. Lill Sonja: Det trur eg de fleste har, Men som sagt.. det er menneskelig å feile <3 som Line Moen sier: Tror de fleste her har FB og det er fort gjort å missforstå… jeg legger min lit til at Stormberg har kontroll og avgjør rettferdig og fear.

 10. Har stemt hær og på fb, sry dårlig opplagt d hær.. ska garanter at de fleste som ha stemt hær inne har fb..

 11. Har dessverre stemt både her og på facebook. Dette beklager jeg på det sterkeste. En stemme mindre på Pass It On

 12. Det var på ingen måte min mening å verken jukse med å ordne dobbelstemmer eller på noe vis lure unna fakta om penger.. et innlegg fra meg var i iveren dårlig gjennomtenkt og det tar jeg til meg og lærer av:) Videre skreiv jeg en lang forklaring, men ser at denne diskusjonen neppe bringer noe godt med seg. Jeg beklager for de feil JEG har gjordt, jeg skal ta det til meg og ta lærdom… håper dette ikke ødelegger for PASS IT ON, den jobben vi/de gjør og den ekte å det ærlige ønsket om å hjelpe, som ligger i bunnen. Jeg sier meg ferdigdiskutert her inne og vil avslutte med å ønske alle 3 kandidater lykke til <3

 13. Monika Helgå. Det er vel ikke Randi som setter noen i dårlig lys. Derimot du selv ved å først si at dere ikke har penger i systemet. Deretter viser det seg at dere allikevel har det. 7000 er ikke så lite i en såpass liten og lokal organisasjon(i tillegg til div varer og tjenester). At det stilles kritiske spørsmål når det kommer fram sånne selvmotsigelser må tåles. At Randi sjekker bakgrunnen til de hun stemmer på før hun avgir stemme ser jeg på som positivt.
  Å dra fram enkelteksmpler på mennesker dere har hjulpet synes jeg blir litt på kanten. Alle slike "foreninger/organisasjoner" burde forholde seg tause med tanke på klienter både med antall barn, sykdomsbilde, familieforhold ol.
  Mitt råd til folk. Følg DITT EGET hjerte…

 14. Støtten bør gå til sykehusklovnene ! De gjør en veldig viktig jobb .

 15. Pass it on heilt klart! ein heilt fantastisk gjeng med folk som sprer mye glede og hjelp tel de fattige! alle burde sjekke ut arbeide de gjør for å gjøre livet til de som ikke har så mye å rutte mye bedre!

 16. Randi Hj. PASS IT ON har til dags dato mottatt 7000 kr til sammen fra private og 1 organisasjon.. Hvorav ca 2000 er øremerket en familie hvor mammaen er syk, altså har vi ca 5000 kr. Det er veldig lite i den store sammenhengen, men det er viktige kroner og skulle selvfølgelig ha vert nevt over.. Anng varer.. vi skal holde et gratis arrangemang i påsken.. varer er sponset direkte til det arrangemanget, selv om ikke halvparten av det vi trenger blir sponset. Jeg håper du har fått et tilfredstillende svar på dine noe kritiske vinklinger og i framtiden legger fokuset ditt på det du føler positivitet for og ikke legger ut innlegg som enbart er for å sette noen i dårlig lys. Har du for øvrig ubesvarte spørsmål og noe du lurer på anng PASS IT on, så er du velkommen med henvendelser pr brev!

 17. Sykehusklovnene uten tvil 😉 Håper dette tilbudet kan bestå. Barn med kreft og andre alvorlige sykdommer trenger å få et pusterom.

 18. ANNG oppfordring til dobbel stemme… det er jeg som hajr gjordt dette og det beklager jeg veldig…. jeg har missforstått Stormberg`s system og trodde at vi måtte stemme både her og på fb-avstemningen. Jeg skal selvfølgelig slette mitt innlegg, hvor det står og håper det gis rom for unnskyldningen min. Jeg ønsker at uansett hvem som vinner, gjør det på ærlig vis <3

 19. Jeg har sett sykehusklovnene lokke fram smilet og latteren hos barn (og foreldere) da dem trengte det som mest. Så dem får min stemme. 🙂

 20. Ser at en av kandidatene her oppfordrer sine medlemmer til å avgi dobbeltstemme gjennom gruppens fb-side (stemme både på bloggen og på fb-avstemminga), og det synes jeg er svært usportslig.(Noe Stormberg kanskje burde ta en liten titt på…? )

  En av grunnleggerene av denne gruppa har også et innlegg lenger oppe på denne siden der hun , i tillegg til å avgi sin dobbeltstemme, hevder at hennes organsiasjon ikke har mottatt noen form for økonomisk støtte. Leser en på fb-siden deres vil en kunne se at de har mottatt sponsing i form av varer,tjenester og penger både fra private og ulike firmaer.

  Så da går min stemme til SYKEHUSKLOVNENE og håper de vinner…på ærlig vis!!! 🙂

 21. Tusen takk for alle stemmene vi har fått inn! Vi ber om at du kun stemmer en gang, enten her eller på Facebook. Vi kommer til å gjennomgå resultatene, og stryker dobbeltstemmer.

 22. PASS IT ON selvfølgelig. De hjelper familier som trenger en utstrakt hånd, både friske familier og hvor det er foreldre og barn med alvårlige sykdommer <3 PASS IT ON er ny-oppstartet og har enda ikke fått penger i systemet, det trnger de…. De støtter også andre som driver veldedig arbeid, så som Røde Kors (lokale utsalgssteder) slik at folk kan få kjøpt klær og ting, til fornuftige priser. PR dags dato prøver PASS IT ON å samle inn penger til en familie, hvor mamma er allvårlig syk i kreft… slik at hennes 3 barn skal få mulighet til å reise og besøke henne på sykehuset.

 23. Jeg synes sykehusklovnene gjør en fantastisk jobb, så min stemme går til de 🙂

 24. Har selv barn som har vært en del på sykehus, så jeg stemmer på
  Sykehusklovnene

 25. Sykehusklovnene.De gjør en flott jobb og ungene trenger en oppmuntring i en tøff hverdag

 26. <3 SYKEHUSKLOVNENE<3

  Sykehusklovnene fortjener virkelig denne premien for den innsatsen de gjør for å spre humor og glede for barn som er syke. Jeg jobber selv som sykepleier på en barneavdeling og vet at klovnenes innsats har en svært positiv effekt på alle oss som er til stede, både på kort og på lang sikt.

  Så jeg håper mange gir dem sin støtte slik at de får muligheter til å fortsette sin fantastiske innsats! 🙂

  "Humorens dypeste funksjon er å la latteren komme gråten i forkjøpet."
  (Frithiof Brandt)

 27. Uten tvil. Støtter den frivillige innsatsen sykehusklovnene gjør. Vil være synd og skam om dette tilbudet forsvinner.

  "Å se sitt barn le og være bekymrigsløs et øyeblikk – ja det er mer enn herlig!"
  (pappa til kronisk syk syvåring)

  "Vent. Kan klovnen være her når dere gjør det. Det er så vondt. Hvis jeg ser på klovnen, glemmer jeg kanskje det."
  (jente, 6 år)

  " kor er klovnan dæm må vær med mæ til stikkerommet"
  (gutt 4 år)

  sitater tatt fra: http://www.sykehusklovnene.no/

 28. Pass It On får min stemme 🙂 Helt klart, de fortjener det virkelig og gjør masse godt for de som har behov for hjelp og støtte

 29. Min stemme går definitivt til Sykehusklovnene!:)
  Som mor til et barn med en kronisk sykdom har jeg selv sett hvor uendelig mye et slikt morsomt avbrekk i sykehushverdagen betyr, både for store og små.
  For et barn oppleves dagene på et sykehus veldig lange og preges ofte av kjedelige rutiner,smerter og usikkerhet.Besøket av disse gøyale fargeklattene er noe som blir husket, noe en kan minnes og le av sammen i dagevis etterpå.

  Jeg håper den støtten sykehusklovnene får her synliggjør hvilken fantastisk innsats de gjør, mange av dem på frivillig basis,og at dette også når dem som styrer med tildelingen av statlige midler.
  Drømmen er at dette kan bli et tilbud som kan gjelde ALLE landets barneavdelinger/ sykehus!:))

  Håper Sykehusklovnene snart også er å finne på Facebook, fin måte å nå ut til mange på. 😉

 30. Det stemmer virkelig at Sykehusklovnene trenger all den støtte vi kan få for å kunne fortsette å besøke så mange sykehusbarn som mulig og gjøre deres sykehushverdag litt lysere og mer humørfylt. Takk for all støtte så langt både fra Stormberg og dere som stemmer på oss!

 31. -Sykehusklovnene! Små barn har det ille nok på sykehus, de fortjener all den oppmuntring de kan få til å bli bedre:-)

 32. Stemmer på Kirkens Bymisjon for deres støtte for hjemløse,uansett hvor de kommer fra.

 33. Min stemme går til sykehusklovnene. Syke barn fortjener og trenger litt oppmuntring i hverdagen på sykehuset!

 34. Kirkens Bymisjon. De hjelper, og står opp for, de mest vanskeligstilte gruppene i samfunnet. Ikke for å misjonere, men ut fra et grunnleggende godt menneskesyn. Respekt!

 35. Sykehusklovnene skaper lyspunkt i en ellers så smertefull og tung tilværelse. Syke barn forjener et lyspunkt i tilværelsen. Stem sykehusklovnene :))

 36. Sykehusklovnene fortjener støtten. Klovnene på stortinget fortjener nada!

 37. Jeg mener Kirkens bymisjon skal få disse pengene. De hjelper mennesker som ofte er helt uten noe netteverk.

 38. Sykehusklovnene uten tvil. Har sett hvor mye glede disse har bidratt med i en tung stund.

 39. Sykehusklovnene, de gjør en fantastisk jobb for noen som verken politikere eller andre hadde tatt initiativ for…………….???

 40. Sykehusklovnene fortjener premien, de gir barna glede i en vanskelig tid.

 41. Sykehusklovnene! Uten tvil! Hva er bedre enn å øke livskvaliteten til syke små?

 42. Jeg synes sykehusklovnene fortjener premien! De er til stor hjelp for store og små i en vanskelig tid.

 43. Hei,
  På Facebook skal man kun kunne stemme en gang. Vi har ikke oversikt om folk stemmer både på blogg og Facebook, men vi håper og tror at folk oppfører seg rettferdig. Skulle resultatene bli veldig like må vi evt se om vi går igjennom.

 44. 1. Sykehusklovnene

  De får stemmen min! Synes de er festlige og hjelper små barn som må være på sykehus. De gjør det til en spennende opplevelse i alt det onde, noe som er så utrolig bra!

 45. Jeg stemmer på sykehusklovnene. Gi alle sykehusene i Landet en klovn for å glede de barna som er syke! Latter er verdens beste medisin! :o)

 46. Min stemme går uten tvil til Pass it on! En organisasjon uten mellomledd, hvor administrasjon og frivillige IKKE tar betalt. Altså ALT går til den som VIRKELIG TRENGER DET. Oppfordrer til å stemme på PASS IT ON!

 47. Siden det er på denne delen våre rike regjeringen kutter all type kostnader, ser jeg for meg Sykehusklovnene best egnet for premien

Comments are closed.