Hvem fortjener 25.000 kroner?

I uka 19-25 mars skal vi ha fokus på 1% engasjementet vårt. Siden det er Kundene våre som bidrar til at vi kan ha dette engasjementet, synes vi også det er naturlig at det er dere som får bestemme hva pengene denne uken skal gå til.

1%_-_2.jpg

Vi har satt av 25.000 kroner som skal gå til et formål bestemt av dere, og ønsker å få inn forslag her på bloggen på hvilke formål det kan være. I løpet av neste uke vil vi velge ut tre av formålene som vil gå videre til en avstemning. Du kan stemme i en av våre ti Konseptbutikker, hos en av våre 19 hovedforhandlere eller du kan stemme på Facebooksiden vår. Link vil komme når alternativene ligger klare i neste uke. For dere som ikke er på Facebook, vil dere kunne stemme her på bloggen ved å skrive det i kommentarfeltet på bloggen hvor vi presenterer de tre alternativene. 

Hvem synes du fortjener 25.000,-? Eneste kriteriet vi har er at formålet må identifisere seg med verdigrunnlaget vårt; ærlig, modig, bærekraftig og inkluderende. 

Stormbergteamet

Signatur-Stormberg.jpg

Kommentarer

Kommentarer

98 Comments
 1. sykehusklovnene gjør en fantastisk jobb med alvorlige syke barn og trenger en masse støtte for å kunne fortsette sin virksomhet

 2. jeg synes sykehusklovnene skal få de 25000kr .De gjør en kjempejobb for barn som er innlagt

 3. Vi er overveldet over engasjementet, tusen takk! De tre finalistene som det kan stemmes på offentliggjøres lørdag 17.3.
  Line Skaane – markedssjef Stormberg

 4. Jeg vil stemme på Bergen stingers cheerleading, et nyoppstartet helt fantastisk cheer lag ! Jeg har bare gått der et par ganger, men liker meg kjempegodt !
  Vi jobber beinhardt og lærer masse nytt både innen turn, kast og alt annet som hører til cheerleading. Men, vi trenger penger til drakter så dette ville vært supert !
  Go stingers <3 <3

 5. Jeg vil stemme på Bergen Stingers!! <3 Det er et lag som har jobbet hardt for å bli bedre. Men vi trenger så sårt penger til draktene, for vi er en god del og da blir det dyrt. Go Stingers! <3

 6. Bergen stingers fortjener det, siden alle jobber kjempe hard og de er et nytt lag. Det hadde hjolpet utrolig mye!!

 7. Bergen stingers fortjener det, fordi de er et nytt lag som jobber kjempehardt, men har ikke så mye penger, og bruker mye tid på å samle inn, dette vilel hjulpet utrolig masse!

 8. Jeg stemmer på Bergen Stingers Cheerleading!!! De fortjener virkelig pengene! De jobber kjempe hardt og trenger utstyr!
  GO STINGERS!!! <3

 9. Bergen Stingers Cheerleading!! Hjelp dem å komme i gang 🙂 Kjempemotiverte nyoppstartet cheerleading klubb som trenger startkapital !!
  Allsidig sport,inkluderende og motiverende for alle som vil 🙂

 10. Jeg vil nominere Bergen Stingers Cheerleading, dette er på grunnlag av at vi er en helt ny oppstartet klubb med hele 30 utøvere som svever høyt og lavt på trening, i og med at vi er såpass ny oppstartet så har vi ingen penger i kassen og disse jentene gir seg ikke av den grunn frivillig går de rundt i flere timer for og samle inn flasker slik at de kan tjene penger til drakter som laget må ha for og kunne stille i konkurranse i denne spektakulære sporten! dette er en sport hvor utøvere løfter hverandre og hiver hverandre opp i luften, derfor kreves det og tillit og samhold for og stole på dem som står under og løfter, i løpet av en trening, trener disse jentene styrke, hopp, stunt, kast, pyramider og tøyer, det er en fleksibel idrett som er åpen for alle. Jentene er kjempe engasjerte for og klare målene sine og til tross for at de ikke har lært så masse endå er de super fornøyde og gleder seg til neste trening rett etter den ene er over. De er og motiverte for og samle inn penger til drakter, konkuranse og treningstøy og det er helt herlig og trene dem. Dette er en sport hvor det man inkluderer alle, man er smilende og blid å trening og man viser spirit selv om stuntene går gale. De jobber skikkelig for og bli bedre en de er og jeg gleder meg til og se utviklingen! håper dere vil hjelpe oss med dette! 😀

 11. Jeg stemmer på Bergen Stingers Cheerleading. De er et helt nytt lag og trenger litt hjelp på veien! Som sagt litt over her, er cheerleading ganske dyrt.

 12. Bergen stinger cheerleading <3 helt klart <3 vi e helt nye !! Og har verdens beste trenere 🙂 i følge meg da 🙂

 13. Stemmer for <3 PASS IT ON MO I RANA<3
  De står på og hjelper de som ikke har det så greit økonomisk , Ga 30 familier en skikkelig jul og hjelper folk med hva det måtte trengs, på frivellig basis.
  Fantastisk tiltak!

 14. Ønsker at PASS IT ON, skal vinne! I jula hjalp de 30 familier med å få en fullverdig jul, nå er det påskearrangement som står for tur, til de som ikke har råd å ta seg en skiferie til tusner i påsken. Det er også mat innsamling til de som trenger det til påsken. Samler inn ski og sykler, klær og mat resten av året til de som trenger det også:) Hjelp til å få det de har krav på er de også behjelpelig med! Alt som kan snu den økonomiske situasjonen til en familie! PASS IT ON har allerede mange stjerner i himmelen, men det hjelper lite med dagens priser, de fortjener pengene så de kan fortsette og hjelpe!:)

 15. Hei
  Mitt forslag er: <3 PASS IT ON <3
  En frivillig organisasjon som er startet i Mo i Rana.
  En organisasjon hvor vanlige mennesker hjelper vanlige mennesker.
  Selv i rike Norge er det familier som sliter for å få endene til å møtes.
  PASS IT ON ønsker å hjelpe disse igjennom vanskelige perioder.
  Høytidene er som regel meget tøff når man i utgangspunktet sliter.
  Så høytidene er foreløbig den tiden hvor PASS IT ON har sine hovedarrangementer. Til jul ble det samlet inn mat og gaver både fra medmennesker og bedrifter, som ble levert anonymt på døra til familier som det var kommet inn tips om på forhånd.
  Etter jul fortsatte det å komme inn tips, og også direkte henvendelser fra familier som sliter. Så innsamlingen fortsetter.
  Det har vært en enorm respons, og det er mange som står på.
  Planleggingen er i gang med stort gratis arrangement til påske.
  Med tanke på alle de familiene som ikke har råd til ferie, hyttetur, eller det å kjøpe ski til sine barn, eller påskegodter, osv osv osv
  PASS IT ON trenger virkelig all den hjelpen de kan få.
  Det vi har erfart de siste månedene er at alle monner drar.
  Og hvis alle gir litt, og alle hjelper litt, så er vi uendelig sterke!!
  PASS IT ON er inkluderende på den måten at vi ønsker at alle skal ha det bra. Vi ønsker at ingen barn skal bli stengt ute fordi foreldrene har dårlig råd. Vi ønsker at alle skal få være mette og varme.
  Vi er også inkluderende fordi absolutt ALLE er velkomne til å være sammen med oss å hjelpe.
  Vi delegerer oppgaver og ansvar til de som ønsker det.
  Og benytter oss av hver enkelt sine sterke sider og kapasiteter.
  Ærlig: Min mening er at veldedig arbeid som utføres totalt uten annen foventing for gjengjeld enn andres glede, er det mest ærlige en finner.
  Modige er vi fordi står på og vet at det vi tror på vil virke!
  Bærekraftig: Fordi det finnes så innmari mange gode vennlige sjeler som ønsker å bruke av sin tid og kapasitet til hjelpe andre,
  så vil det alltid komme nye mennesker til. Ny ansikter og ny giv. Ny styrke. Nye forslag. Nye muligheter. Det vil gjøre, og gjør PASS IT ON sterkere og sterkere.
  Jeg håper dere vil hjelpe oss et stykke på veien 🙂

  https://www.facebook.com/groups/204076279674741/?notif_t=group_r2j

 16. PASS IT ON Mo I Rana fortjener virkelig denne gaven. Her er ildssjeler som jobber natt og dag for å gi de som har lite en minneverdig høytid.

 17. Jeg nominerer Bergen Stingers cheerleading ! De er ett nyoppstartet cheerleader lag i Bergen. Treningen inneholder momenter fra turn,dans,stunt mm. En cheerleader skal alltid smile ,vise styrke og energi.ALLE på laget er like viktig; fra nederst i pyramiden som grunnmur til øverst som flyer.Tillit og ærlighet er viktig for trygghet og utførelse av momentene .En inkluderende sport hvor alle på teamet blir sett. Bergen Stingers er så nytt at jentene(kun jenter pr. d.d,men gutter velkommen) ikke har drakter ennå.De har dugnader og flaskeinnsamlinger slik at alle skal få muligheten til å være med på laget. Cheer er en dyr sport og slik Bergen Stingers trenerene har som fremtidsplan skal alle uansett økonomi ha anledning til å kunne stille i konkurranser etc. ved hjelp av felles lagdugnader.Pengene kunne bidratt til en god start for laget 🙂 Go Stingers!!

 18. Synes at PassIt On Mo i Rana skal vinne. Det fortjener de med sitt engasjement for vanskeligstillte.

 19. Jeg synes PASS IT ON fortjener de pengene 🙂 en fantastisk frivvilig organisasjon 🙂

 20. Bogdan og Jelena har vært i kirkeasyl i tre år. Støttegruppa gjør en fantastisk jobb og jeg mener de bør få all den hjelp de trenger.
  Bogdan er sterkt funksjonshemmet og trenger hjelp til alt. Blir han sendt tilbake vil han ikke få et tilbud som kan hjelpe ham.
  Jelena har ikke vært ute på tre år.

  I dag har NRK saken på førstesida.

  http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.8028182

  ærlige, modige, bærekraftige, inkluderende OG rettferdige.

 21. Slenger meg på Bente Hernæs sitt innlegg. Hugulia Vel og vaktmesteren
  gjør en kjempejobb, men trenger midler for å kunne drive jobben fullt ut;)

 22. Jeg synes Peder Morset folkehøgskole skal få pengene. De fyller kriteriene deres.Se hjemmesiden deres: http://www.pedermorset.no/

  40 elever med lettere utviklingshemmingog 28 elever uten utviklingshemming. En helt spesiell miks av elever og fag som ingen andre skoler i hele verden har!LIKEVERD – INKLUDERING – MANGFOLD – FELLESSKAP
  "EN ANNERLEDES MÅTE Å LÆRE SEG FAG PÅ!"

 23. Jeg foreslår en spesial skole for ungdom med emosjonelle vansker i oslo som her forskjellige klasser med tema som idrett, media, snekker, heimkunskap. Vestre aker skole. De trenger penger til idretts utstyr blant annet…

 24. http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150559826997820&set=at.10150271500677820.321383.586717819.586717819&type=1&theater Dette er en kar som har bygd opp et motorsport tilbud i kr sand over flere år NAF MOTORSPORT DRIFTING,,han har brukt masseav sin tid og erergi på å lage et bra tilbud for motorintriserte i sør.. Han sitter i rullestol og har sin egen bil ,men har ofte slitt med budskjett for å kjøre sin driftebil sånn som han vil, synes han er en god kandidat til å få 25 000 evnt sponsmiddler fra dere.. Han har nå gjennomgått noen operasjoner så han har bedre kontroll over beina sine og er klar for å oppfylle drømmen sin å kjøre mer på bane… håper noen kan hjelpe denne utolig gode mannen som fortjener noe tilbake av samfunnet.. å han kan gi mange andre i liknende situasjoner glede av å se alt er mulig om man aldri gir opp

 25. Jeg mener at Miljøfestivalen i Oslo fortjener støtte fra Stormberg! Miljøutfordringene i byene er store og voksende og på Miljøfestivalen får Osloborgerne mulighet til å lære om det de kan gjøre for å gjøre en forskjell. Se http://www.miljofestival.no/ for mer info.

 26. Jeg sier meg enig med Monica Helgå og støtter PASS IT ON. Her er det mange romslige hjerter som gjør en kjempejobb på frivillig basis.

 27. Syns PASS IT ON MO I RANA ska få bidraget så dem kan hjelpe flere barn og familier som sliter økonomiskt.
  Tenk at det er ikke alle her i landet som har den muligheten og gi sine barn gotteri eller en god opplevelse i julen og påsken. Der kan PASS IT ON komme inn og hjelpe/støtte.

  I påsken arrangeres det ett nytt arrangemang for familier og barn. Der alt ska vare GRATIS.

  Vi hjelpt mange i julen.

  Linker til 2 repotage som vart i Ranablad.

  http://www.ranablad.no/nyheter/article5850908.ece

  http://www.ranablad.no/nyheter/article5844020.ece

  HJELP PASS IT ON så vi kan hjelpe flere.

 28. Hei,
  tusen takk for mange gode forslag, det skal bli vanskelig å velge ut 3 formål her. Fortsett å sende inn forslag!
  Mvh Line Skaane – markedssjef Stormberg AS

 29. Hei jeg syns Stiftelsen organdonasjon burde bli vinner, dette er en viktig sak, og til flere som er organ donor til flere liv kan reddes

 30. Dyrebeskyttelsen Sør Rogaland er en absolutt verdig kandidat. Det arbeidet de gjør med å hjelpe hjemløse katter til en bedre tilværelse. Får de sterilisert og kastrert og omplassert til mennesker som vil ta seg av de og gi de et godt hjem. Et arbeide som virker uovervinnelig med tanke på alle de uannsvarlige katte eiere som bare dumper dyret sitt når det IKKE passer å ta vare på det lenger. Katteproblemet bare øker da en katt kan føde nye kull hver 3 måned. De kattene de ikke får omplassert får en ok tilværeøse i dyrebeskyttelsens kattehus, men det koster å drive. Mattilsynet som har ansvar for dyrevelferd svikter og de dekker KUN avliving på syke dyr.

 31. Jeg mener helt klart at PASS IT ON skal få disse pengene!
  Dette er en organisasjon som hjelper familier i vanskelige livssituasjoner med alt fra støtte, økonomi og rådgiving.
  Alt er basert på frivillig arbeid, der vanlige folk hjelper vanlige folk.
  Disse gjør en flott jobb! Og nå jobber di for og "redde" påsken for di som trenger det..

 32. Jeg er for at sykehusklovnene skal få 25000,- etter at jeg leste om dem i VG den 27.februar i år. Meget bra tiltak!

 33. PASS IT ON MO I RANA, gjør en helt fantastisk jobb! Dette er mennesker som jobber frivillig for å gjøre hverdagen litt lettere for de som av forskjellige grunner sliter. Mennesker fra hele landet har engasjert seg! Til jul samlet vi inn mat, klær, leker, gaver og husholdningsartikler, og bidro til at mange familier fikk en fin juleopplevelse. Nå står også et påskearrangement for tur.

  Hjelp PASS IT ON, så vi kan hjelpe enda flere <3

 34. Jeg vil gjerne nominere Norsk Folkehjelp Jæren.
  Norsk Folkehjelp Jæren driver med frivillig og samfunnsnyttig arbeid.

  Ærlig, vi er en ærlig organisasjon som driver fornuftig og ærlig arbeid innen:samfunnsarbeid (bingo for eldre, dans for eldre osv), sanitet (førstehjelp og frivillig redningstjeneste), ungdomsarbeid innen friluftsliv, førstehjelp og rednigstjeneste.

  Modig: Vi stiller opp for lokalsamfunnet og fremstår som modige, vi kjøpte i fjor en "ny" ambulanse da de to vi hadde ikke fungerte lengre, og vi er nå i gang med å skaffe penger tll ny vaktstasjon i Solheimsdalen som er budsjettert til 5 millioner kr, for å slik øke sikkerheten på fjellet.
  Vi stiller opp gjør vårt beste for å bidra til den frivillige redningstjenesten.

  Bærekraftig: Vi lærer opp ungdommer og våre medlemmer i førstehjelp, vi jobber godt med økonomi. Vi lærer opp og fremmer en god bruk av naturen og friluftsliv.

  Inkluderende: Vårt Folkehjelpshus (lokale) er sertifisert som rasismefri sone og vi jobber aktivt for å inkludere alle. Ingen skal utestenges på grunn av hudfarge, religion osv.

  Med støtte har vi mulighet til å kjøpe inn nytt førstehjelp/redningsutstyr, eller komme nærmere realisering av ny vaktstasjon, eller tilby flere aktiviteter til eldre og ungdom.

  Alt arbeid er gjort ulønnet og drives frivillig.

 35. jeg synes kongsgårdheimen i kristiansand. for uansett hvor sporty og gla du er i friluft, kan vi alle havne der før man aner…..

  kan hende du blir totalt sengeliggende, da foreslår jeg penger til et løfte apparat som de kan løfte pasient opp fra sengen sin og over til toalett eller bare en stol.

  katrin

 36. Ønsker å tildele Kreftforeningen/ forskning midlene . De har virkelig behov for midler for å kunne forske på denne sykdommen.

 37. PASS IT ON MO I RANA er en nyoppstartet frivillig organissasjon. Den startet med et ønske om å gi noen få familier muligheten til å gi sine barn en god jul… Innisjativtaker hadde selv erfaring av å ikke eie noen ting, etter å mistet allt i en brann. Julen etter brannen var det 250 kr igjen å feire jul for. På lille julaften fant hun plutselig flere handleposer utenfor sin dør, med mat, godis og gaver. PASS IT ON ønsket å videreføre den opplevelsen fra lillejulaften og skreiv om det på facebook, innbyggerne i de 3 småkommunene Rana/Nesna og Hemnes gikk sammen og laget en storstilt innsamling, bedrifter ble også med. Da lærte vi VIRKELIG at det lever mange "vanlige" familier her i Norge under skjult fattigdom og PASS IT ON bestemte seg for å fortsette sitt engasjemang for barna rundt oss. 8 april arrangerer vi en familiedag for alle de familier som ikke har råd/mulighet til å finne på noe familiekoselig i påsken. Da stiller igjen innbyggerne i kommunene opp som frivillige og noen gir gaver. Dette er et viktig arrangemang, hvor alle er likeverdig. ALLT skal nemlig være gratis.. ingen skal lide under kjøpepress. TORO sponser oss med vaffler og kakao.. og det er så flott. Uansett hvordan vi vrir og vender på det, er det utgifter for PASS IT ON.. div innkjøp til barna, leie av annlegg osv… Utgifter Innisjativtaker tar på seg personlig, hvis ikke det kommer støttende midler.

 38. Hei!
  Flott tiltak. Jeg foreslår Hugulia Velforening og Lypeleggeren vår. Dette er Norges beste hyttevel med et rekordhøyt antall mennesker som stiller på dugnader og annet frivillig og gratisarbeid.

 39. Jeg støtter Tor-Egil Fredriksen om RØFF gruppen i Porsgrunn Røde Kors. Ett kjempe tiltak for ungdom 🙂

 40. Namsos Røde Kors Hjelpekorps har absolutt fortjent dette. Et hjelpekorps er det alltids bruk for, også i Namsos

 41. Misjonskirken Elim i Skien driver av mange ting også et vannprosjekt i Kongo. Jeg har ingen tilknytning til menigheten. Er faktisk ikke-troende. Men deres arbeid, og spesielt vannprodjektet imponerer meg. De driver skoleprosjekt også, men vann er det viktigere av alt for oss alle; fra å slukke tørst til livsbevarende hygiene. Det må være et formål som er det helt optimale av Stormbergs formål for tildeling. Da når vi de barna som er helt nederst på rangstigen. Så gi pengene til Misjonkirken Elims vannprosjekt i Kongo.

 42. Jeg syntes TELEFONKONTAKT FOR ELDRE OG UFØRE fortjener pengene. Det er en landsdekkende organisasjon, som har til hovedmål å skaffe frivillige telefonvenner til eldre og uføre. Det er et tilbud til alle hjemmeboende eldre og uføre. Ordningen kan bryte en isolasjon skapt av ensomhet og bevegelseshemming, ved at en telefonvenn ringer til fast tid hver uke.
  Telefonkontakt gjør det trivligere og tryggere for eldre og uføre å bo hjemme. Dette er sen ordning som er forebyggende tiltak i eldre-omsorgen.

 43. Eg meinar at ei gruppe i Sykkylven på Sunnmøre som heiter "Storevatnets venner" bør kunne få støtte til å fullføre eit prosjekt som dei har jobba med i fleire år. Dei har med eigne middler og sponsorar bygd ei ny hytte, eit naust, ein ute do og restaurert ei gammal hytte frå 1965. Den eine hytta blir ståande åpen for dei som treng ly mot ver og vind, den andre må ein låne lykjel til før ein går turen opp. All frakt av byggmateriale har vorte gjort ved hjelp av helikopter, då hyttene ligg på 850 høgdemeter over havet.

  Dette er gjort ved Storevatnet( Brunstadkollen) i Velledalen og hyttene skal vere tilgjengelege for alle som ønsker ein tur ut i naturen, enten for å fiske der, eller bruke hyttene som utgangspunkt for fjellturar i dei vakre Sunnmørsalpane. Dette skal vere eit tilbud som vi håper alle ønskjer å bruke, der vi satser på ein lav pris for dei som overnatter. Særleg håper vi skulane teke med elevane og bruker området, som er ei perle for fiske og fjellturar.

  Men for å få full finansiering treng vi ein god del støtte til, og vi håper Stormberg kan vere med og hjelpe oss 🙂

  Link til sida vår :
  http://www.facebook.com/groups/268677259632/

  Ådne

 44. Jeg synes Wayback Kristiansand fortjener pengene.

  Wayback er en stiftelse som arbeider for at tidligere innsatte integreres i samfunnet, slik at de kan leve et liv uten rus og kriminalitet. Dette er et formål som kommer hele samfunnet til gode!

 45. Trauma IF er en idrettsforening på Tromøya utenfor Arendal som er sterkt engasjert i lokallivet på øya. Klubben har ca. 900 medlemmer, og er i stadig vekst! Klubben har fotball og håndball som sine to store idretter, men jobber også for "den almenne" helsen, ved bl.a å sørge for at vi fikk en ny, flott lysløype januar 2011.
  Trauma IF arrangerer og en av Norges største flytende båtmesser, http://www.sorlandetsbatmesse.no. En messe som trekker tusenvis av besøkende, og utstillere fra hele Norge på land og vann. Messen drives på 100% dugnadsinnsats av klubbens egne medlemmer og foreldre/foresatte, og gir et kjærkomment tilbud til store og små aktiviteter gjennom året.

  I 2011 har klubben hatt en fantastisk rekruttering til Barneidretten. Dette er et tilbud i Tromøyhallen (og ute i naturen når årstid/vær tillater det…) for barn fra 4-6 år, der de får prøve seg på ulike aktiviteter.

  Med dagens utfordringer omkring barn/unge og deres dårlige fysiske helse (og kanskje psykiske?) og manglende fysiske aktivitet (jfr.http://www.aftenposten.no/meninger/–Fallitterklaring-at-vi-ma-ty-til-slankeoperasjoner-pa-ungdom-6776848.html) ønsker Trauma å tilrettelegge for MER aktivitet innenfor all-idrett for aldersgruppen vi ser størst frafall hos innen for norsk idrett: 11-15 år.

  Midlene skal øremerkes aktiviteter som fremmer aldisighet og lek/morro innenfor det å være fysisk aktiv – om de er ute eller inne.

  Mvh

  Anne H Trommestad

 46. Jeg syns denne organisasjonen,GK,fortjener støtte.En fantastisk organisasjon som jobber for retten til familieliv,like rettigheter for norske barn og innehar mye pågangsmot og kunnskap rundt dette!

 47. Jeg synes SPCA Norge bør få støtten. Som en dyrevernorganisasjon på fremmars. Desverre er det behov for disse i Norge. Det er bare å se på artikler på nett om dyr som absolutt ikke får det de trenger. I Norge i dag er det kun politi og Mattilsyn som har rettigheter til å frata dyr, men likevel gjør disse frivillige organisasjonene en kjempejobb. I de fylkene de er operative hjelpes mange dyr tilbake i gode hjem.
  Om SPCA Norge: SPCA Norge har etablert sin organisasjon på RSPCA sine prinsipper og retningslinjer, som igjen er blitt justert i henhold til norske lover og forskrifter. SPCA Norge har som mål å få opprettet krisemottak for hjemløse og mishandlede dyr i alle fylker. Vi ønsker å være et naturlig felles krisemotttak for alle typer dyr i hvert fylke. SPCA Norge er en frivillig organisasjon og innsamlede midler går til dyreredning.
  SPCA Norge jobber nå med å få operative fylker i Oslo/Akershus, Østfold og Hordaland. I tillegg til de to fylkene som er i sving med mye utrettet, men masse igjen: Buskerud og Telemark.

 48. ====GRENSELøS KJæRLIGHET

  Jeg ønsker å nominere den frivillige organisasjonen Grenseløs kjærlighet, som arbeider for norske statsborgeres rett til å få familiegjenforening med den de er glad i.

  I 2010 vedtok stortinget en ny utlendingslov som gjorde det vanskeligere å få familiegjenforening i Norge. Det har ført til at tusenvis av familier venter i mange måneder for å få svar på søknad om familiegjenforening, samt at mange får avslag. Dette fører til at mange ektefeller må leve fra hverandre i årevis og at barn må være uten en mamma eller pappa i store deler av sin barndom.

  Det er spesielt i det senere at man har fått se de store negative virkningene denne lovgivingen har fått for mange tusen normenn som er glade i en utlendig, og organisasjonen Grenseløs kjærlighet trengs virkelig for å gjøre både mannen i gata og myndigheten oppmerksom på dette.

  Les mer om organisasjonen og folks personlige historier på http://www.grenseloskjaerlighet.com

 49. Jeg mener helt klart at PASS IT ON skal få disse pengene!
  Dette er en organisasjon som hjelper familier i vanskelige livssituasjoner med alt fra støtte, økonomi og rådgiving.
  Alt er basert på frivillig arbeid, der vanlige folk hjelper vanlige folk.

  Organisasjonen har blant annet ordnet slik at nesten 30 familier kunne feire en ordentlig jul, noe de ikke hadde kunnet av forskjellige årsaker. PASS IT ON jobber for tiden med en påskeevent for ALLE familier, der alt skal være gratis 🙂

  Ellers jobber PASS IT ON aktivt med ulike familier med ulike utgangspunkt, noen trenger NAV-hjelp, andre trenger råd og støtte, og videre trenger andre klær til sine barn etc.

  Dette er helt klart en bærekraftig, modig, ærlig og inkluderende organisasjon!

 50. Jeg ønsker å nominere den frivillige organisasjonen Grenseløs kjærlighet, som arbeider for norske statsborgeres rett til å få familiegjenforening med den de er glad i.

  I 2010 vedtok stortinget en ny utlendingslov som gjorde det vanskeligere å få familiegjenforening i Norge. Det har ført til at tusenvis av familier venter i mange måneder for å få svar på søknad om familiegjenforening, samt at mange får avslag. Dette fører til at mange ektefeller må leve fra hverandre i årevis og at barn må være uten en mamma eller pappa i store deler av sin barndom.

  Det er spesielt i det senere at man har fått se de store negative virkningene denne lovgivingen har fått for mange tusen normenn som er glade i en utlendig, og organisasjonen Grenseløs kjærlighet trengs virkelig for å gjøre både mannen i gata og myndigheten oppmerksom på dette.

  Les mer om organisasjonen og folks personlige historier på http://www.grenseloskjaerlighet.com

 51. Jeg synes Homestart – Bergen skal få 25000 kr (øremerket tvilling/ trillingfamilier). De gjør en fantastisk innsats, der det offentlige hjelpeapparatet svikter (for vår del)/ er ett supplemang til annen hjelp. De tar vare på barnas beste, de er støttespillere og likeverdige for familien. De blir ett nettverk der dette mangler. Jeg mener de kommer inn under begrepene ærlig, modig, bærekraftig og inkluderende!

 52. Jeg vil gjerne foreslå Pors Pride Cheerleading.
  Cheerleading er en voksende sport i norge, og Pors Pride startet opp for tre år siden. Det har blitt jobbet med rekrutering og inkludering så de har vokst til å bli en klubb med over 100 medlemmer.
  Cheerleading er en allsidig sport med mange momenter for egen utvikling og som også baserer seg på samhold og team work.
  Pride Cheerleading jobber også aktivt med holdninger og positivitet.
  Siden laget er så nytt er det litt mangler i form av utstyr og treningsmuligheter.
  Ønskedrømmen er å få egen hall tilpasset sporten ;))

  One heart, one soul, one passion, PRIDE ;))

  Hilsen
  Proud Pride Parent

 53. Jeg ønsker å nominere den frivillige organisasjonen Grenseløs kjærlighet, som arbeider for norske statsborgeres rett til å få familiegjenforening med den de er glad i.

  I 2010 vedtok stortinget en ny utlendingslov som gjorde det vanskeligere å få familiegjenforening i Norge. Det har ført til at tusenvis av familier venter i mange måneder for å få svar på søknad om familiegjenforening, samt at mange får avslag. Dette fører til at mange ektefeller må leve fra hverandre i årevis og at barn må være uten en mamma eller pappa i store deler av sin barndom.

  Det er spesielt i det senere at man har fått se de store negative virkningene denne lovgivingen har fått for mange tusen normenn som er glade i en utlendig, og organisasjonen Grenseløs kjærlighet trengs virkelig for å gjøre både mannen i gata og myndigheten oppmerksom på dette.

  Les mer om organisasjonen og folks personlige historier på http://www.grenseloskjaerlighet.com

 54. Jeg foreslår at Project Mini-pitch. De begynte å jobbe med å bygge ballbinger til fattige barn i Sør-Afrika før VM i fotball. Siden har de klart å få noen av gutta med på Norway Cup, men ettersom det blir flere år siden VM var er det fare for å bli glemt. Nå trenger de støtte for å få gutta opp til Dette års cup på Hellerrudsletta.

 55. Jeg synes "Maritastiftelsen" ved Leiv Holstd burde bli tilgodesett med denne summen. De driver sin organisasjon på en frivilig basis, og hjelper tusenvis av mennesker som lever på skyggesiden til å få et fullverdig liv. Jeg levde en gang selv på siden av samfunnet, uten fremtid og håp. Og jeg vet av erfaring,hvor viktig det er med ekte mennesker som viser et hjerteengasjement som forløser smerte og setter et menneske fri..

  Mvh Runar Erling Faber

 56. Gi pengene til Norsk Kreftforening for og redde flere liv! Tenk på at 1 av 3 nordmenn blir rammet av kreft.

 57. Hei. jeg er leder for RØFF Porsgrunn, RØFF er RØde kors førstehjelp & friluftsliv vi er et ungdomstilbud til alle mellom 13-17 år. Vi skal lære ungdommen å trives ute i naturen samtidig som vi skal lære førstehjelp. Vårt motto er at vi skal inkludere alle ungdommer uansett bakgrunn. Vi er avhengig av å kunne få støtte slik at vi kan opprettholde tilbudet vårt til ungdommen. Vi skal ha mye turer, overnatte ute om vinteren/sommeren, skiturer, båtturer, klatring, fisketurer generelt aktiviteter som er tilrettelagt hver årstid. Alt dette er basert på frivillig basis fra oss som er ledere, men noen av aktivitetene koster penger. Men vi vil kunne gi et tilbud til alle, å derfor er vi avhengig å få støtte slik at vi kan gjøre dette. Målet er også er at når de fyller 18 år skal de være til å gå rett over i hjelpekorpset, slik at de kan fortsette der. Hadde vært veldig moro hvis vi hadde fylt disse kriteriene, slik at vi kan tilby et stort å bredt tilbud til alle ungdommer uansett bakgrunn

  MvH

  Tor-Egil Fredriksen
  Leder RØFF Porsgrunn

 58. STEINKJER SKISKYTTERLAG FORTJENER STORMBERG GAVE PÅ KR 25.000,-

  GRUNNET FLINKE FORELDRE SOM BIDRAR PÅ OG REKRUTERE SINE HÅPEFULLE BARN PÅ SUNN OG FIN SPORT OG GODE HOLDNINGER OM VÅPENBRUK OG SPORT ,TRIVSEL OG GLEDE….

  KVALITETSKLÆR TRENGS FOR SPORT OG TRIVSEL I ALL SLAGS VÆR ;))

 59. Jeg synes Kirkens Bymisjon gjør en fantastisk jobb.
  Dette er en av de få kristne møteplassene hvor jeg føler det er rom for meg.

 60. hei

  vi er en gruppe ungdommer i Øygarden som har fått en den dyrekrabbe / hummer teiner av velforeningen og vi reiser ut med gummibåten vår nesten hver dag for å trekke garn / teiner, vi er 8 ungdomer fra 14 – 16 som holder på med dette og alle hummerne vi fikk i fjord 12 stk ble satt ut igjen i havet :)) vi ønsker oss nye vintette klær som vi kan bruke i båten og håper dere kan vurdere oss i tildeling av peng, bedre at ungdommene holder seg på sjøen enn at de begynner med dop og andre svineri, derfor er det viktig at vi voksne følge opp

  mvh

  Jan Erik / far

 61. Røde Kors Hjelpekorps – Haugesund, de er fantastisk inkluderende, hjelpsomme og bidragende på alle måter!

 62. Hei. Jeg foreslår Hugulia Vel og Løypeleggern vår der oppe fortjener et bidrag. Det koster oss masse penger å holde løypemaskinen vår i gang og Odd Harald vår kjære vaktmester blir veldig fornøyd når "maskin-parken" vår er godt vedlikeholdt. Se facebook-gruppa Hugulia
  Mvh Bente Hernæs

 63. Hei.
  Jeg foreslår at barne- og ungdomsteatret Tut & Kjør på Sørumsand får pengene. Det er en teatergruppe som gir et glimrende teatertilbud til barn og unge i Sørum. De trekker stort sett 1500 tilskuere til alle sine forestillinger og gir publikum masse valutta for pengene. Tut & Kjør er 20 år i år og feirer dette ved å sette opp Annie i november.
  Håper på positivt svar.

  Mvh
  Arne

 64. For å referere til de fire kriterier som må til for at de skal tilfredsstille kravene:
  Ærlig: man driver med en idrett som er særegen og som man må kjempe for å bli forstått og hørt og det er ærlig det man driver med.
  Modig: dette er dans på høyt nivå med stav eller poms og det er modig
  Bærekraftig: Dette er en idrett for alle , liten, stor, tykk eller smal her er det et miljø for alle på romerike
  Inkluderende: vi samarbeider med korps for å gjøre 17 mai til en begivenhet ved at det går drillpiker foran.. det er inkluderende ved at man har mulighet for å komme fra hele Romerike å delta.

  Dett er en klubb med ildsjeler fra foreldre som driver dette og vår leder Tove Karin Sandvær har startet og leder dette på 6 året .. det er konkurranse jenter som kommer fra RDK som skal delta i VM i år, vi har jenter som bare ønsker å være med 1 time uke og noen trener 5-7 timer i uke.. så her kan man få mange muligheter..

 65. Jeg foreslår Støttegruppen 22. juli – den nasjonale støttegruppen etter 22. juli hendelsene – som mottaker av midler i 2012. http://www.22juli.info

  Støttegruppen 22. juli Vestfold har en omtale på http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.7965730
  der de forteller om at de ikke får støtte fra kommunene i Vestfold. Kommunene i Vestfold har mottatt 2,85 millioner i 2011 fra myndighetene for psykososial oppfølging, men ingenting av dette er kommunene altså villige til å dele med dem.

  Håper dere kan vurdere dem da de virkelig trenger midler! Eventuelle tildelte midler bes fordelt på fylkeslag som trenger det mest, etter en vurdering fra Støttegruppen nasjonalt.

Comments are closed.