4byersdag

Dette har vært en lørdag med strålende sol og hyggelig besøk til fire Stormbergbyer.

Turen gikk først til Konseptbutikken vår i Arendal. Neste stopp ble boksignering på Hvaltorget i Sandefjord. Deretter ble kursen satt mot Larvik og Nordbyen hvor Stormberg åpner Konseptbutikk om få uker. Siste stopp før turen gikk tilbake til Kristiansand, var i vår Konseptbutikk i Skien.

Her kan du bli med meg inn på Hvaltorget i Sandefjord og se den gode stemningen der:

 

Se også bloggposten: Bekreftelsen

Kommentarer

Kommentarer

3 Comments
  1. Takk for kommentar, Truls. Jeg er glad for å se at du liker Stormbergkonseptet så godt.

    Årsaken til at du ikke har fått tilbakmelding på søknaden er de siste avklaringene knyttet til ansettelsene i Larvik ble foretatt denne uken.
    Alle som søker til stillinger i våre butikker får skriftlig tilbakemelding, men det kan nok i enkelte tilfeller gå litt lenger tid enn ideelt, så der har vi et forbedringspotensiale som vi skal ta tak i:)

  2. Liker konseptet deres utrolig godt, så søkte like gjerne på en jobb i en av deres butikker for 1 mnd siden her i Vestfold som skal åpne i midten av mai. For å kunne stolt vise frem og selge deres produkter. Men veldig lite respons når det gjelder om man er tatt med i vurdering eller ikke ang annsettelse. Kanskje ting skjer litt raskt når det gjelder tilbakemeldingen når du nå åpner nye butikker i det tempoet som jeg leser i bloggen din ?

Comments are closed.