Vil du anmelde boka?

I dag har vi fått noen rykende ferske anmeldereksemplarer av Stormberger fra trykkeriet.

Jeg har fire eksemplarer som i slutten av denne uken skal sendes til fire av Stormbergs følgere i sosiale medier. 

Stormberger_anm_2.jpg

Dersom du kunne tenkt deg å få et eksemplar og anmelde boken på bloggen din eller på annen måte, så er det bare å posten en kommentar nedenfor eller sende meg en melding på Twitter. De fire anmelderne blir trukket ut på torsdag.

Se også bloggposten: Skal strupe oss

Kommentarer

Kommentarer

8 Comments
 1. Hei

  Er spent på å lese om Stormberghistorien fra innsiden. Om du ønsker, så leser jeg gjerne (vil nok lese den i alle tilfelle), og anmelder ifm utgivelsesdato.

  Geir Olav

 2. Tenkte du på å lage boken som eBok, Morten? Hegnar Media har vurdert det, men kommet til at boken ikke skal utgis som eBok nå. Den er imidlertid laget som en klimanøytral bok.

 3. Siden Stormberg går i bresjen for å kutte ut emballasje, hvorfor ikke kutte ut emballasjen på Stormberger også?

 4. Hei Steinar!

  Jeg kunne gjerne tenkt meg å anmelde boken din. Jeg syntes innovasjon og entrepenørskap er interessante temaer, og Stormberg er et selskap jeg ønsker å lære mer om. Jeg har forsøkt meg på et bokanmeldelser på nettsiden min allerede (The future of Ideas, Grown up digital).

  Ola

 5. Kan selvfølgelig gjerne produsere en anmeldelse til Fævennen og øvrige aviser av interesse, ingen problem det!

Comments are closed.