Vennene har stemt frem organisasjonen!

Hvilket engasjement fra Stormbergs venner og følgere i sosiale medier! I løpet av et par dager avga over 1000 sin stemme til den organisasjonen de mener skal få forfatterhonoraret fra salget av boken Stormberger.

Etter forslag fra bloggleserne på hvilke samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner som burde får forfatterhonoraret, ble det plukket ut 10 organisasjonskandidater som ble med i avstemmingen.

Organisasjonen som ble stemt frem som vinner med 38,7% av stemmene, ble Kirkens Bymisjon Kristiansand. Gratulerer til Kirkens Bymisjon og takk til Elisabeth Knutsen som kom med forslaget!

resultat-2.png

Boken lanseres 1. uken i mai av Hegnar Media. Jeg håper salget blir riktig bra slik at forfatterhonoraret vil tilføre Kirkens Bymisjon godt med penger de kommende par årene.

Se også bloggposten: Stormbergere for Japan

Kommentarer

Kommentarer

4 Comments
 1. Fabelaktig! 🙂 Min stemme gikk til nettopp Kirkens Bymisjon – KRS, derfor;
  Mine hjerteligste gratulasjoner til Kirkens Bymisjon – KRS, med tildelingen av bokhonoraret og feiringen av 10-års jubileet! 🙂

 2. Takk for hyggelig melding, Øyvind.

  Vi i Stormberg gleder oss til å samarbeide med Kirkens Bymisjon. Vi er imponert over det arbeidet dere over mange år har lagt ned og de mulighetene dere gir til mennesker som ikke alle ser.

 3. Kjære Steinar, Stormberg, og alle som har stemt frem Kirkens Bymisjon Kristiansand!

  Tusen takk for et fantastisk engasjement og bidrag til vårt arbeid!

  Brosteinen er et symbol vi bruker i Kirkens Bymisjon. Brosteinen er grå, kan virke ubetydelig – den er tråkket på og har kjent belastningen av det som tynger. Setter du mange brostein sammen, kan de danne en fin vei, et vakkert fortau eller torg.
  Brosteinen symboliserer oss, våre liv.

  I 10 år har vi fått utvikle Kirkens Bymisjons arbeid på Sørlandet. Vi hadde aldri fått det til uten gode samarbeidspartnere, og engasjement fra enkeltmennesker!

  Kirkens Bymisjon ønsker å utgjøre en forskjell for mennesker. Bokhonoraret fra Stormberger inspirerer, og bidrar til å gjøre det mulig!

  Tusen hjertelig takk!

  Hilsen fra

  Øyvind Stabrun
  Gateprest og daglig leder
  Kirkens Bymisjon Kristiansand

Comments are closed.