Nå har vi blitt tenåring!

I dag er det 13 år siden jeg startet Stormberg. Drømmen var å lage funksjonelt sports- og turtøy for hele familien.

Takket være dyktige medarbeidere og hundretusenvis av lojale Kunder, har den drømmen blitt realisert. Stormberg har truffet turglade mennesker over hele landet som trives ute i den skiftene norske naturen.

Stormberg har blitt den største turtøymerkevaren i Norge målt i antall solgte produkter. Vi solgte i 2010  1 507 175 produkter til turglade nordmenn.

Vår mye-for-pengene prispolicy gjør at vi ikke er størst i omsetning selv om vi selger flest produkter. Våre to dyktige konkurrenter Bergans og Helly Hansen, har høyere omsetning enn Stormberg. Vi trenge en del år til på oss før vi også omsetningsmessig er den største.

Stormberg-modeller.jpg

På grunn av måten Stormberg drives på er vi ansett som en utfordrer i næringslivet. Både når det gjelder merkevareposisjon, ansettelsespolicy, modellpolicy, sponsorretningslinjer, åpenhet osv så har vi gått våre egne veier.

I dag er vi blitt tenåring, så utfordrerposisjonen vi har hatt frem til nå vil i alle fall ikke bli mindre i årene som kommer:-) Vi skal fortsette å utfordre på områder vi mener det er viktig å tenkte nytt på.

Det føles i grunnen riktig for Stormberg å være tenåring. Jeg håper vi aldri helt blir voksne!

Se også bloggposten: Bekreftelsen

Kommentarer

Kommentarer

3 Comments
  1. Gratulerer med dagen! Du har gjort, og gjør, en imponerende jobb! Du er et forbilde når det gjelder å bygge bedrift!

Comments are closed.