Lanseringsdatoen er klar!

Stormberger er ferdig skrevet og forlaget holder i disse dager på med ferdiggjøring av boken. Boken handler om virksomheters mulighet til å ta et aktivt samfunnsengasjement, den handler om gründerskap og den handler om opp- og nedturer.

Boken blir lansert første uken i mai, men jeg kommer i løpet av kort tid til å publisere ett av delkapitlene på bloggen slik at du som følger meg på blogg får et innblikk i boken før den lanseres.

Den første eksterne som fikk lese innholdet i deler av boken, var Jens Stoltenberg. Da statsministeren besøkte Stormberg fikk han overlevert utkast til kapittelet om inkluderende arbeidsliv. Her kan du se hvordan besøket artet seg.

Jens-med-bok_blogg.jpg

Jeg har ikke bestemt meg for hvilket kapittel som skal legges ut på bloggen.

Gi meg gjerne innspill på hvilket tema du er spesielt interessert i å lese om: Inkluderende arbeidsliv, grûnderliv, Stormbergs bedriftskultur, etisk handel, sosial medier, klima/miljø eller smøring/korrupsjon.

Se også bloggposten:  Tid for bok?

Kommentarer

Kommentarer

8 Comments
 1. *bukker dypt i ærbødig og vennlig takknemlighet!*

  Mitt tips er: IKKE selg dette som e-materiale! Not kidding!

 2. Jeg skulle svært gjerne lest om inkluderende arbeidsliv ( i første omgang ) – da jeg jobber i en bransje som hjelper personer ut i jobb.
  Spennende med andres vinklinger og erfaringer.
  Lykke til videre med boklansering 🙂

 3. Spennende tanke du lanserer Børge, i forhold til å legge ut boken gratis. Jeg må la den idèen modne litt før jeg kan kommentere den nærmere.

  Planen er at boken vil komme som ebok, men tidspunktet for lansering av ebok er ikke avklart med forlaget ennå.

  Jeg har vært opptatt av at papirboken skal miljø- og klimavennlig, og boken blir derfor klimanøytralisert.

 4. Jeg hadde likt å se deg gjøre som bestselgende forfatter Cory Doctorow og lagt ut hele boka gratis. Aller helst med en Creative Commons-lisens, som tillater deling (og endring om du ønsker å tillate det, slik at folk kan oversette, lage animasjoner, konvertere til andre formater, og alt mulig annet), slik som han også gjør. Han slipper alle bøkene sine slik gratis på nett samme dag som de slippes i butikkene, og han selger godt nok til å leve av forfatterskapet sitt, komme på bestselgerlister og vinne masse priser.

  Han har skrevet om hvorfor han gjør dette mange steder, blant annet her: http://craphound.com/littlebrother/about/#freedownload/

  Men dette er jo ingen science fiction-bok, så ting kan selvsagt være anderledes i det markedet du retter deg mot. Men jeg har stor tro på å dele ut digital versjon gratis for å drive salg av den fysiske versjonen.

  Hva gjør du/Hegnar for at den fysiske boka skal være så lite miljøskadelig som mulig, forresten? Og vil du selge den i epub-format også?

 5. Ære være fokuset på verdia, – også over bunnlinja.
  Er interessert i det hele, men som tidligere fengselsleder og KRÅD medlem, leser jeg gjerne om inkluderende arbeidsliv først.

 6. Engasjementet ditt er så inspirerende, og det er fint å se hvor ærlig du snakker og skriver om alle temaene. Gleder meg til å lese boken, og kan godt tenke meg å sniktitte på kapittelet om etisk handel.

Comments are closed.