Gatemagasinjakka er klar!

Sist vinter bestemte jeg meg for at vi skulle lage en spesialtilpasset jakke for gatemagasinselgerne. Stormberg har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med gatemagasinselgere. Vi vet selgerne gjør en god jobb, og vi er imponert over gatemagasinprosjektene over hele landet. 

Gjennom denne bloggposten fikk vi inn hundrevis av gode forslag til slagord som skulle stå på gatemagasinjakken. Vinnerslagordet ble deretter stemt frem av flere tusen blogglesere, og jakken ble utviklet.

Her kan du møte designeren som utviklet jakken og se hvordan jakken til slutt ble: 

I denne bloggposten skriver jeg om kommentarene jeg har fått om at det neppe er fornuftig av en merkevare å kle opp eks narkomane og gatemagasinselgere.

Se også bloggposten: Slagordet til gatemagasinselgerne er klart!

Comments

comments