Avtalen er inngått!

Gjennom denne bloggposten spurte jeg i sommer hvilket forlag bloggleserne mente burde utgi boken Stormberger. På bakgrunn av innspillene jeg fikk gjennom sosiale medier, ble to forlag kontaktet.

Tidligere i høst tok jeg avgjørelse om hvilket av de to forlagene jeg ønsket skulle utgi boken, og denne uken ble utgivelsesavtalen signert.

Boken utgis på nyåret og forlaget ble Hegnar Media. Et forlag som jeg tror vil bidra til at Stormberger når godt ut til en av bokens hovedmålgrupper, nemlig arbeidsgivere i privat og offentlig sektor.

avtale.jpg«Shaking hands» av Nicola Corboy. Tilgjengelig under C.C. License 2,0

Jeg gleder meg til boken kommer ut! Håpet er at den kan være til inspirasjon og samtidig utfordre etablerte tankesett, blant annet når de gjelder den tradisjonelle måten å rekruttere på i Norge.

Her kan du se da Jens Stoltenberg fikk overlevert kapittelet om Inkluderende arbeidsliv.

Se også bloggposten: Gründerprinsipper 

Kommentarer

Kommentarer

4 Comments
 1. Takk for hyggelig kommentar, Linda.

  Boken blir etter planen gitt ut på nyåret 2011, så vi rekker dessverre ikke julesalget i år.

  God idè med "like" knapp. Jeg skal sjekke ut om det teknisk sett er enkelt å få til på bloggplattformen.

 2. Hei!

  Når kommer boka? Juleønskelista 2010 er kanskje litt optimistisk? 🙂

  Savner forresten en "like"-knapp på innleggene.

  Hilsen Linda, som studerer innkjøp og tekstiler/mote og som verdsetter Stormbergs blogg utrolig høyt både i personlig og akademisk utvikling

 3. Gleder meg veldig til og lese boken! Blir helt sikkert en god kilde til inspirasjon for mange, selv om verdier og innlærte handlinger jkan være vonde og vende i mange sammenhenger.

Comments are closed.