Jobb til pappa?

Et stort privilegium med å være arbeidsgiver, er nettopp det å være arbeidsgiver. Det å ha mulighet til å ansette og gi folk en jobb.

Stormbergs rekrutteringspolicy har opp gjennom årene gitt oss mange dyktige, lojale og stabile medarbeidere. Det er sjeldent vi søker etter nye medarbeidere. Som regel henter vi nye medarbeidere blant de som tar kontakt med oss.

På dette området har vi også en utfordring. De aller, aller fleste som henvender seg til oss, må vi dessverre si nei til. Vi har ingen ledig jobb å tilby.

Stormberg har alltid blitt tatt godt vare på av våre Kunder over hele landet. Det gitt oss vekst hvert eneste år siden vi startet i 1998. De fleste år har vi derfor kunnet rekruttere en håndfull nye medarbeidere, men kun en liten brøkdel av alle de som har tatt kontakt.

De siste ukene har jeg merket en betydelig større pågang fra folk som tar kontakt og som lurer på om det er jobb til de i Stormberg. Jeg er redd det er et tegn på at arbeidsmarkedet er i ferd med å bli strammere og at arbeidsledighetstallene kan komme til å stige. Bare hittil denne uken har jeg fått en tyvetallstalls mail, meldinger på Twitter og telefoner.

Blant henvendelsene har vært mail fra en datter som er urolig for sin arbeidsløse pappa og som spør som vi har jobb til han. En mail preget av beundring og respekt for sin far, men også fortvilelse over at han har vært arbeidsledig lenge.
hender.jpg
Daddy love by macinate. Tilgjengelig under C.C 2.0 lisens.

Jeg har også fått telefon fra en innsatt i Kragerø fengsel som er på jobbjakt. En mann med arbeidserfaring som er relevant for Stormberg, og som er i en livssituasjon hvor jobb er spesielt viktig.

Slike henvendelser gjør inntrykk, og det er ikke hyggelig å måtte si nei, men det må vi når vi ikke har jobb å tilby.

I Stormberg jobber vi imidlertidig hardt for at veksten skal fortsette også til neste år. Det vil etter hvert gi oss mulighet til å gi noen flere ja.

Se også bloggposten: Livslang soning

Steinar -Stormberger
Steinar-bloggbilde-0313

Kommentarer

Kommentarer

2 Comments
 1. Takk for kommentar.
  Vi har dessverre ingen ledige stillinger for øyeblikket som kunne vært aktuelle. Vi tar vare på kontaktinformasjonen din dersom det skulle dukke opp noen muligheter i nærmeste fremtid.
  Ønsker deg lykke fremover.

 2. Jeg er født 120248, er tørr alkoholiker , har drevet flere store og mindre firmaer, vært ansatt og siste år selvstendig næringsdrivende .
  Erfaring , allsidig, perdonaladministrasjon, innkjøp, drift av dame/ ungdomsbutikk, selvstendig siste 10 år innen storhusholdning som hotell, Sykehus mm

  Har vært ufør i 4 år, men ønsker sterkt ut i arbeidslivet igjen, uansett jobb og type ansettelse / avtale.

  CV ligger ute på NAV, men kan sendes/ leveres når som helst.

  Bor i Askim. Livsglad, arbeidsglad, godt humør, lett omgjengelig

  Tlf

  99524100

Comments are closed.